Ρεφλεξολογία για τόνωση, χαλάρωση και θεραπεία

09.06.2008
Αν δεν είστε οπαδός της γυμναστικής, αλλά νιώθετε ότι το σώμα σας διαμαρτύρεται και δεν σας ακολουθεί στο καθημερινό τρέξιμο βρείτε τη λύση αλλού. Ακολουθήστε το δρόμο της ρεφλεξολογίας για αναζωογόνηση του οργανισμού σας. Η ρεφλεξολογία είναι μια αρχαία πρακτική και βασίζεται στο γεγονός ότι στο πέλμα μας υπάρχουν χιλιάδες

Αν δεν είστε οπαδός της γυμναστικής, αλλά νιώθετε ότι το σώμα σας διαμαρτύρεται και δεν σας ακολουθεί στο καθημερινό τρέξιμο βρείτε τη λύση αλλού. Ακολουθήστε το δρόμο της ρεφλεξολογίας για αναζωογόνηση του οργανισμού σας.

Η ρεφλεξολογία είναι μια αρχαία πρακτική και βασίζεται στο γεγονός ότι στο πέλμα μας υπάρχουν χιλιάδες νευρικές απολήξεις οι οποίες συνδέονται μέσω του κεντρικού νευρικού συστήματος με όλο το σώμα. Όταν ενεργοποιούνται στέλνουν μήνυμα στο νωτιαίο μυελό και τον εγκέφαλο που με την σειρά τους στέλνουν οδηγίες στα διάφορα όργανα τους σώματος. Με αυτό τον τρόπο μπορεί να έχουμε ανακούφιση από τους πόνους, καταπολέμηση του άγχους και ενίσχυση του αμυντικού μας συστήματος.

Με την ρεφλεξολογία ηρεμούν τα νεύρα, χαλαρώνουν οι μύες, η ένταση και ο μυϊκός πόνος βελτιώνεται. Η ρεφλεξολογία πρέπει να γίνεται από ειδικούς για να έχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε και δρα σε συνεργασία με την ιατρική, σε καμία περίπτωση δεν την καταργεί. Επιλέγοντας την συγκεκριμένη μέθοδο μπορεί να βοηθηθούμε στις παρακάτω περιπτώσεις: Πονοκέφαλος, ημικρανίες, αλλεργίες, άγχος, νευρική ένταση, γυναικολογικές διαταραχές, αυχενικό σύνδρομο, παχυσαρκία, αποτοξίνωση. Για την πλήρη αναζωογόνηση του οργανισμού απαιτούνται γύρω στις 10-15 συνεδρίες 1-2 φορές την εβδομάδα. Αν θέλετε τόνωση ή χαλάρωση μπορείτε να κάνετε ρεφλεξολογία για πάντα.