Αποκτήστε σέξι οπίσθια

27.06.2008
Ένα από τα πιο καυτά σημεία του γυναικείου σώματος είναι σίγουρα τα οπίσθια! Αν θέλετε να ανορθώσετε αυτή την περιοχή και να βελτιώσετε την εμφάνιση των γλουτών σας, υπάρχει μια άσκηση που κάνει θαύματα. Αρκεί βέβαια να την εκτελέσετε σωστά και σε τακτά χρονικά διαστήματα. Πάρτε θέση και αποκτήστε σέξι οπίσθια που μπορούν να συναγωνιστούν

Ένα από τα πιο καυτά σημεία του γυναικείου σώματος είναι σίγουρα τα οπίσθια! Αν θέλετε να ανορθώσετε αυτή την περιοχή και να βελτιώσετε την εμφάνιση των γλουτών σας, υπάρχει μια άσκηση που κάνει θαύματα. Αρκεί βέβαια να την εκτελέσετε σωστά και σε τακτά χρονικά διαστήματα. Πάρτε θέση και αποκτήστε σέξι οπίσθια που μπορούν να συναγωνιστούν αυτά της Μπιγιονσέ!

Ξαπλώστε ανάσκελα και ακουμπήστε με τους γοφούς σας στην άκρη ενός πάγκου για βάρη. Κρατηθείτε από τις παλάμες, έχοντας τα χέρια τεντωμένα. Τεντώστε τα πόδια και ανοίξτε τα σε σχήμα V με τις μύτες να ακουμπούν στο πάτωμα. Σφίξτε τους κοιλιακούς, η πλάτη να είναι ίσια και ο κορμός να στηρίζεται καλά. Σφίξτε τους γλουτιαίους σηκώνοντας τα πόδια στο ύψος των γοφών, και ανοιγοκλείστε ενώνοντας τα πόδια στο τέλος της κίνησης.

Με αυτή την άσκηση γυμνάζονται τα οπίσθια, τα ισχία αλλά και οι προσαγωγοί. Αν διατηρήσετε το σώμα σας στη σωστή θέση θα καταφέρετε να τονώσετε τους κοιλιακούς αλλά και την πλάτη. Το μυστικό είναι να εκτελείτε την άσκηση αργά. Η ελεγχόμενη κίνηση είναι το κλειδί για γρήγορα αποτελέσματα. Αυτό που πρέπει να αποφύγετε είναι να μη σηκώνετε τα πόδια προς τα πάνω για να κάνετε γρήγορα την κίνηση γιατί έτσι μπορεί να τραυματίσετε την μέση σας. Μην καμπουριάζετε και σηκώνετε το κεφάλι ψηλά γιατί είναι πιθανό να πιαστείτε στο λαιμό και τους ώμους. Κατά την διάρκεια της άσκησης μην αφήνετε χαλαρούς τους κοιλιακούς, γιατί τότε ο κορμός δεν θα έχει την σωστή θέση, και έτσι δεν θα δούμε κανένα αποτέλεσμα ανόρθωσης στους γλουτούς μας. Αν θέλετε μπορείτε να βάλετε και βαράκια στα πόδια.