Βρες τον έρωτα με τη βοήθεια του Nike Free Run+ 3

25.04.2012
Ο έρωτας ωθεί τους ανθρώπους να κάνουν τρελά πράγματα - όπως να διασχίσουν τρέχοντας τη χώρα. Και τραγουδώντας ταυτόχρονα!

Το "I Would Run To You" και είναι μια ιστορία για το πώς το τρέξιμο ενώνει ξανά ένα ζευγάρι που το χωρίζει η απόσταση, με τη βοήθεια του παπουτσιού Nike Free Run+ 3.

Πρωταγωνιστές ένα ζευγάρι που το χωρίζει μια ήπειρος - εκείνη ζει στην Καλιφόρνια κι εκείνος στη Νέα Υόρκη - και τα δυο μέλη του αποφασίζουν να τρέξουν για να δει ο ένας τον άλλο. Guest εμφανίσεις κάνουν το μοντέλο και ηθοποιός Rosie Huntington-Whiteley και ο αθλητής του skateboard Theotis Beasley!

Η έμπνευση για την ταινία μικρού μήκους προήλθε από την ιδέα ότι ένας καλός δρομέας μπορεί και να τραγουδά την ώρα που τρέχει.

Το Nike Free Run+3 ανήκει στη συλλογή Nike Free που περιλαμβάνει running και training παπούτσια. Η τεχνολογία Nike Free μιμείται την εμπειρία του να τρέχεις με γυμνό πόδι, επιτρέποντας στο παπούτσι να κινείται μαζί με το σώμα. Επιπλέον, η φυσική κίνηση βοηθά την εκγύμναση των ποδιών και παρέχει τη μέγιστη ελαστικότητα στο τρέξιμο.

Δείτε εδώ ολόκληρη την ταινία μικρού μήκους στο βίντεο που ακολουθεί!

Μπες και στη σελίδα της NIKE στο FACEBOOK για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της Nike!