Το μυστικό για κορμάρα σαν της Τζέσικα Άλμπα

03.05.2012
Θέλεις κορμάρα σαν της Άλμπα μετά τη γέννα; ΔΙάβσε τα fitness μυστικά της και απόκτησε το!

Σίγουρα δεν είναι λίγες οι διάσημες κορμάρες του Χόλυγουντ που μπορεί να γέννησαν αλλά το σώμα τους δεν δείχνει κάτι τέτοιο. Η Τζέσικα Άλμπα είναι όχι μόνο κούκλα αλλά και κορμάρα και αποκαλύπτει στο περιοδικό OK Πώς κατάφερε να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης λίγους μήνες μετά τη γέννα!

Όπως όλες οι κοινές θνητές έτσι και η Τζέσικα Άλμπα δυσκολεύτηκε αρκετά για να χάσει τα κιλάκια της και να επιστρέψει στην κορμάρα που είχε πριν!

Κάνει πείνα: η πειθαρχία της στο αυστηρό πρόγραμμα διατροφής και άσκησης ήταν το βασικό για να δει τα κιλά να πέφτουν. Το μυστικό της; Έπαιρνε έτοιμα γεύματα των 1.200 θερμίδων , για να μη χρειάζεται να κάθεται να μετράει θερμίδες. Εσύ όμως δεν έχεις παρά με τη βοήθεια ενός θερμιδομετρητή να υπολογίζεις τις θερμίδες σου και θα δεις τα κιλάκια να πέφτουν. Το θέμα είναι ότι το κορίτσι πέθανε της πείνας γιατί έκανε πολύ γυμναστική.

Η γυμναστική της: έκανε περίπου μια ώρα τη μέρα μέχρι να ανέβει σταδιακά στις τρείς ώρες ημερησίως , πέντε μέρες την εβδομάδα ενώ το πρόγραμμα της περιλάμβανε πολλές αερόβιες ασκήσεις για την ενδυνάμωση του κορμού.

Ασκήσεις με παρέα: και η Τζέσικα είναι άνθρωπος και έψαχνε να βρει το κίνητρο για να το ρίξει στη γυμναστική. Το κορίτσι εξηγεί πως: «Ξέρω ότι το να γυμνάζομαι ακόμη και 45 λεπτά την ημέρα κάνει καλό στο σώμα και το μυαλό μου, όμως το να σηκωθώ να ντυθώ και να το κάνω δεν είναι τόσο εύκολο όταν έχω τόσα πολλά άλλα στο μυαλό μου. Θεωρώ απαραίτητο το να γυμνάζομαι με παρέα Έτσι έχω και κάποιον να κουβεντιάζω και να ξεχνάω ότι γυμνάζομαι και έτσι η άσκηση γίνεται πιο εύκολη και έχω ένα καλό κίνητρο για να συνεχίσω, μιας και επιλέγω να γυμνάζομαι με κόσμο που με παρακινεί. Κάντον όπως η Τζέισικ απου γυμναζόταν μαζί με τη φίλη της Κέλι Πάτρικοφ και πάρε και εσύ την κολλητή από το χεράκι και αρχίστε γυμναστήριο!

Κάνε μώρο και τρέχα: η Τζέσικα έχει ήδη μια κορούλα που χωρίς να το θέλει βοήθησε την μανούλα να χάσει κιλάκια. Πώς; « Το να τρέχεις πίσω από ένα παιδί τρεισήμισι ετών , βοηθάει στο να χάσει περισσότερα κιλά από όσο φαντάζεσαι. Βέβαια το ότι αυτή ήτνα η δεύτερη εγκυμοσύνη με βοήθησε να αντιστέκομαι στους πειρασμούς. Είχα εκπαιδευτεί από την πρώτη και ήταν πιο εύκολο να επαναφέρω το σώμα μου».

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη