Το RealFlex της Reebok δίνει στυλ στη φυσική κίνηση

27.04.2012
Η Reebok παρουσιάζει τη συλλογή RealFlex για την Α/Κ ‘12 δίνοντας την ευκαιρία σε άνδρες και γυναίκες να κινούνται… φυσικά αλλά και με απόλυτο στυλ.

Λαμβάνοντας υπ’όψιν τα οφέλη της φυσικής κίνησης του ποδιού, το RealFlex είναι ειδικά σχεδιασμένο για όσους θέλουν να κινούνται φυσικά ενώ τρέχουν ή κάνουν προπόνηση αλλά ταυτόχρονα θέλουν να απαλλαγούν από την αίσθηση ενός δύσκαμπτου κλασικού αθλητικού παπουτσιού, διατηρώντας όμως πάνω από όλα… το στυλ τους!

Το RealFlex έκανε την πρώτη του εμφάνιση το περασμένο φθινόπωρο και για την Α/Κ ‘12 ανανεώνει τη γυναικεία και ανδρική του συλλογή με καινούρια σχέδια σε ζωηρά χρώματα και με πρωτοποριακά υλικά. Το νέο στοιχείο που προστέθηκε στο παπούτσι και το κάνει να ξεχωρίζει είναι το δίχτυ στο πάνω μέρος του, το οποίο προσδίδει μοναδικό στυλ επιτρέποντας παράλληλα στο πόδι να αναπνέει. Highlight της συλλογής το γυναικείο RealFlex Train, ένα παπούτσι ειδικά σχεδιασμένο να προσφέρει πλευρική στήριξη στο πόδι. Τα κορδόνια που διαθέτει στη μέση και το λάστιχο στη σόλα του παπουτσιού προσφέρουν αυξημένη σταθερότητα, στήριξη και καλύτερη πρόσφυση κατά τις πλευρικές κινήσεις.

Mε μινιμαλιστικό σχεδιασμό και τεχνολογία που την αισθάνεσαι, το Reebok RealFlex προσφέρει την προστασία ενός παραδοσιακού αθλητικού παπουτσιού συνδυάζοντας όλα τα οφέλη της φυσικής κίνησης. Στη σόλα του είναι στρατηγικά τοποθετημένοι 76 ανεξάρτητοι «αισθητήρες» που προσαρμόζονται σε όλες τις επιφάνειες εδάφους και ενεργοποιούνται με κάθε βήμα του αθλούμενου προσφέροντας ευελιξία και ελευθερία κινήσεων, ενώ ταυτόχρονα προστατεύουν το πόδι από οτιδήποτε υπάρχει στο έδαφος. Ειδικά σχεδιασμένο να παρέχει πλευρική στήριξη του ποδιού κατά την προπόνηση, το RealFlex διαθέτει ένα ειδικό υλικό στο ελαφρύ, χωρίς ραφές πάνω μέρος του παπουτσιού, που προσδίδει επιπλέον σταθερότητα και ασφάλεια.

H Martina Jahrbacher, Head of Reebok’s Women’s Sport, και ο Yan Martin, Head of Reebok’s Men’s Strategic Business Unit, δήλωσε σχετικά:

«Στη Reebok είμαστε αφοσιωμένοι στο να αναπτύσσουμε τεχνολογίες που τις αισθάνεσαι. Μέχρι στιγμής έχουμε λάβει εξαιρετικά σχόλια τόσο από άνδρες όσο και από γυναίκες και πιστεύουμε ότι τα RealFlex είναι από τα ελαφρύτερα παπούτσια της Reebok. Δεν είναι τυχαίο που το πρωτοποριακό του στυλ και ο συνδυασμός φυσικής κίνησης, ανάλαφρου παπουτσιού και τεχνολογίας κάνει τον κόσμο να μιλάει για αυτό».

More RealFlex @ http://www.reebok.com/el-GR/#!/