Μιράντα Κερ: πως γυμνάζει το σέξι σώμα της

01.05.2012
Mετά τη γέννηση του γιου της Φλιν, η Μράντα Κερ δεν ντρέπεται να αποκαλύπτει συχνά το καυτό της σώμα με τις καμπύλες που έχει αποκτήσει.

Αυτή τη φορά το σούπερ μοντέλο ποζάρει για τα νέα αθλητικά παπούτσια της Reebok και αποκαλύπτει πως διατηρεί αυτό το αψεγάδιαστο κορμί.

Πως γυμνάζεται η Μιράντα; Τριάντα λεπτά γιόγκα, και μια σούπερ υγιεινή διατροφή αποτελούν τα βασικά όπλα του Αγγέλου της ''Victoria's Secret'' για να διατηρεί την λεπτή σιλουέτα της με ύψος 1,75 παρακαλώ.

Εκτός από γιόγκα, η Μιράντα αποφάσισε μετά τη γέννα, να πειραματιστεί με την προπόνηση αντοχής, μια μέθοδο που έχουν ακολουθήσει πολλές επώνυμες όπως η Γκουίνεθ Πάλτροου και η Τζέσικα Άλμπα.

Τι λέει η ίδια η Μιράντα στα διαλείμματα της φωτογράφισης για τη Reebok:

''Προσπαθώ να κάνω μισή ώρα γιόγκα κάθε πρωί για να νιώθω καλά. Πλέον, κάνω και πιλάτες και ασκήσεις ενδυνάμωσης και αντοχής με βάρη και λάστιχα ενώ τρέφομαι πολύ υγιεινά. Η υγεία χαρίζει ευεξία''.

Και πως να μην παραδεχτούμε την ευλυγισία και ευεξία της Κερ όταν ποζάρει με κορμάκι και μοστράρει τις καμπύλες της που μας τρελαίνουν. Δες και τις φωτογραφίες.