Το Skirt Ride σας πάει βόλτα με ποδήλατο στις γκαλερί της Αθήνας

11.12.2014
Συνεργαζόμαστε με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αιθουσών Τέχνης (ΠΣΑΤ) και την οργανωτική ομάδα της Art-Athina, για να οργανώσουμε μια βόλτα με ποδήλατο σε 5 γκαλερί της Αθήνας που συμμετέχουν στο πολιτιστικό διήμερο Gallery Weekend 2014.

Επιλέξαμε γκαλερί που ταιριάζουν με μια όμορφη και βατή διαδρομή με το ποδήλατο. Θα επισκεφθούμε συνολικά 5 γκαλερί όπου θα έχουμε μια σύντομη ξενάγηση. Συγκεκριμένα θα επισκεφθούμε τους ακόλουθου χώρους και εκθέσεις:

QBox Gallery – Heide Fasnacht, “Little Murders”
, Σχέδια και εγκαταστάσεις

a.antonopoulou art – Beetroot “Make Love by Beetroot”, Ζωγραφική

Ad Gallery – 1ος όροφος: ομαδική έκθεση με έργα των Κωστή Βελώνη, Δανιήλ (Παναγόπουλος), Βλάση Κανιάρη, Νίκου Κεσσανλή, Γιώργου Κορδάκη, Νίκου Μάρκου, Χρύσας Ρωμανού, Steve Gianakos, Xavier Noiret-Thome και Su-Mei Tse, 2ος όροφος: Αναστάσης Στρατάκης, “An Endless Present”

Bernier/Eliades – Annette MESSAGER, Ατομική

Τεχνοχώρος Art Gallery – Γιώργος Τσακίρης, Έλλη Χρυσίδου, «Όλα στο κόκκινο» Zωγραφική-γλυπτική

Η εκκίνηση είναι στην Πλατεία Κοτζιά την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου στις 11:00 π.μ.

Η διαδρομή ακολουθεί βατούς δρόμους και καταλήγει έξω από το Μουσείο της Ακρόπολης όπου και θα αποχαιρετιστούμε. Υπολογίζουμε ότι με τις ξεναγήσεις η βόλτα θα διαρκέσει 3,5 περίπου ώρες.

Για πρακτικούς λόγους, στη βόλτα μπορούν να συμμετέχουν μόνο 25 φίλες. Γι΄αυτό αν ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε, παρακαλούμε δηλώστε συμμετοχή πατώντας εδώ.

Και μην ξεχάσουμε! Μια τυχερή θα κερδίσει ένα μοναδικό δώρο, καθώς μετά τη βόλτα θα γίνει κλήρωση για ένα γλυπτό του καλλιτέχνη Κώστα Ανανίδα που η τυχερή θα παραλάβει από τα γραφεία του ΠΣΑΤ στην Αθήνα.

Η πολιτιστική εκδήλωση Gallery Weekend τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού και των Δήμων Αθηνών και Θεσσαλονίκης.