«ΩΚΕΑΝΟΣ 2015»: Αγώνες κολύμβησης Masters Swimming

18.05.2015
Πάρε κι εσύ μέρος στους αγώνες κολύμβησης που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή, 24 Μαΐου 2015, στο OKEANOS Sports Center, στην Παλλήνη.

Σου αρέσει η κολύμβηση και επιθυμείς να… δοκιμάσεις τις δυνάμεις σου; Δεν έχεις παρά να δηλώσεις συμμετοχή στους αγώνες κολύμβησης «Masters», που διοργανώνονται για πρώτη φορά από τον αθλητικό όμιλο «Ωκεανός».

Συγκεκριμένα, δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες, οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή, 24 Μαΐου 2015, έχει κάθε κολυμβητής /- ήτρια που έχει συμπληρώσει το 24ο έτος ηλικίας, απέχει τουλάχιστον δύο χρόνια από την αγωνιστική κολύμβηση και είναι υγιής. Ο καθένας έχει δικαίωμα να μετέχει σε δύο ατομικά και σε δύο ομαδικά αθλήματα ενώ σημειώνεται ότι η συμμετοχή των κολυμβητών-τριών θα γίνεται δεκτή μόνο εφόσον η δήλωση συμμετοχής τους θα συνοδεύεται από την επισυναπτόμενη υπεύθυνη δήλωση ότι αναλαμβάνουν την ευθύνη συμμετοχής όσον αφορά προβλήματα υγείας που τυχόν προκύψουν.

Για την διευκόλυνση του διοργανωτή συλλόγου και την όσο το δυνατό μικρότερη ταλαιπωρία των συμμετεχόντων ζητείται από τους ενδιαφερόμενους να αποστείλουν τις δηλώσεις συμμετοχής τους με e-mail μέχρι το βράδυ της Παρασκευής, 22/05/2015.

Ο Αθλητικός Όμιλος «Ωκεανός» πρόκειται να απονείμει δίπλωμα και μετάλλιο στους τρεις πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας καθώς και αναμνηστικό κύπελλο στον μεγαλύτερο σε ηλικία κολυμβητή/τρια που θα πάρει μέρος στους αγώνες.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε πισίνα 25m με 5 διαδρομές και θερμοκρασία νερού 27 βαθμούς Κελσίου, στο Κλειστό Κολυμβητήριο Α.Ο. ΩΚΕΑΝΟΥ (OKEANOS SPORTS CENTER) που βρίσκεται στην οδό Πύλου 8, Παλλήνη. Οι ενδιαφερόμενοι χρειάζεται να προσέλθουν στις 15.30 και υπάρχει δυνατότητα υποβολής συμπληρωματικών δηλώσεων συμμετοχής από τις 15.30 ώες τις 16.30. Η προθέρμανση των αθλητών θα ξεκινήσει στις 16.00 και οι αγώνες στις 17.00.

Αν χρειάζεσαι περαιτέρω πληροφορίες και διευκρινίσεις, μπορείς να επικοινωνήσεις με την γραμματεία του αθλητικού κέντρου στο τηλέφωνο 210 – 603 7010 καθώς και στο 6948055025 (Ηλίας Πανέτης - προπονήτης).