Οι χρυσοί κανόνες της αποτοξίνωσης

17.05.2004
Οι χρυσοί κανόνες της αποτοξίνωσης
Οι χρυσοί κανόνες της αποτοξίνωσης:
*Για την αποτοξίνωση, απαράβατος κανόνας είναι να πίνετε πολύ νερό. Με τις καθημερινές μας λειτουργίες, χάνουμε τουλάχιστον δύο λίτρα νερό ημερησίως. Μπορείτε αν θέλετε να προσθέσετε σε αυτο δύο φέτες λεμονιού, το οποίο βοηθά να καθαρίσει ο οργανισμός.
*Αποφεύγετε τη ζάχαρη γιατί εισχωρεί αμέσως στις αρτηρίες και μπορεί να αυξήσει επικίνδυνα τα επίπεδα των βακτηρίων και των παρασίτων, τα οποία με τη σειρά τους παράγουν επιβλαβείς τοξίνες για τον οργανισμό σας.
*Μπορείτε αν θέλετε να συμπεριλάβετε στη διατροφή σας σολομό (περιέχει λιπαρά οξέα που ρυθμίζουν τις ορμόνες και αμινοξέα που υποστηρίζουν τη λειτουργία του ήπατος), καθώς και λαχανικά τα οποία είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, αντιοξειδωτικά και ίνες.
*Αν επιθυμείτε κάποιο κοκτέιλ, τότε το καταλληλότερο είναι το "Sea Βreeze". Οι χυμοί των μούρων βοηθούν το ουροποιητικό σύστημα, ο χυμός του γκρέιπφρουτ είναι πλούσιος σε βιταμίνη C, ενώ η βότκα έχει χαμηλή περιεκτικότητα ζάχαρης και είναι πιο αγνή από οποιονδήποτε άλλο τύπο αλκοόλ.
Θέλω