7 μυστικά για να μοιάζεις με σταρ

21.01.2009
Όσο παράξενο κι αν ακούγεται, ακόμα και οι μεγαλύτερες σταρ έχουν κάποιες σωματικές ατέλειες και δεν μιλάμε απαραίτητα για περιττά κιλά. Ευτυχώς για εκείνες ακολουθούν πιστά τις συμβουλές των προσωπικών τους προπονητών και ξέρουν να στέκονται σωστά μπροστά στο κόκκινο χαλί και τις κάμερες, ελαχιστοποιώντας τις ατέλειες που τις διακρίνουν. Εντόπισε τις ομοιότητες που έχεις με κάποια από τις σταρ και κλέψε τα κολπάκια της. Έπειτα, θα αισθάνεσαι και θα φαίνεσαι σαν σταρ!

Όσο κι αν σου φαίνεται παράξενο, ακόμα και οι μεγαλύτερες σταρ έχουν κάποιες σωματικές ατέλειες και δεν μιλάμε απαραίτητα για περιττά κιλά. Ευτυχώς για εκείνες ακολουθούν πιστά τις συμβουλές των προσωπικών τους προπονητών και ξέρουν να στέκονται σωστά μπροστά στο κόκκινο χαλί και τις κάμερες, ελαχιστοποιώντας τις ατέλειες που τις διακρίνουν. Εντόπισε τις ομοιότητες που έχεις με κάποια από τις σταρ και κλέψε τα κολπάκια της. Έπειτα, θα αισθάνεσαι και θα φαίνεσαι σαν σταρ!

1. Ίσια πλάτη όπως η Κέιτ Γουόλς (βλέπε φωτό 1)

Η δρ. Άντισον από το "Grey's Anatomy", ακολουθεί πιστά τη συμβουλή της μητέρας της και δεν καμπουριάζει .Δεν έχεις παρά να κρατήσεις ίσια την πλάτη σου για να της μοιάσεις. Όπως λέει και η ίδια, η σωστή στάση του σώματος δυναμώνει την πλάτη και αναδεικνύει την εξωτερική σου εμφάνιση. Φυσικά η Κέιτ Γουόλς αποκάλυψε πως οφείλει την ίσια πλάτη της στο πιλάτες και την άρση ελεύθερων βαρών.

2. Ενδυνάμωσε τους γλουτούς (βλ. φωτό 2)

Για τη νέα χρονιά, η Γκουίνεθ Πάλτροου έθεσε σαν στόχο να μεταμορφώσει το χωρίς καμπύλες σώμα της σε ένα δυναμικό άκρως θηλυκό κορμί. Με τη βοήθεια του προσωπικού της προπονητή πραγματοποιεί καθημερινά εξειδικευμένες ασκήσεις ενδυνάμωσης των γλουτών. Το μυστικό της: ιδρώνει πολύ και χρησιμοποιεί βαράκια του μισού κιλού στους αστραγάλους. Έπειτα, ακολουθεί τις ασκήσεις του αγαπημένου της dvd ''Dance Aerobic'' που περιλαμβάνει έναν συνδυασμό αερόβιων ασκήσεων και χορού. Πρόσφατα, η Πάλτροου έγραψε στο προσωπικό της μπλογκ:

"Κάποιες μέρες το σιχαίνομαι και κάποιες μου αρέσει πολύ και απολαμβάνω τον ιδρώτα που χύνω".


3. Πες ναι στα παιχνιδίσματα (βλ. φωτό 3)

Είναι απίστευτο κι όμως, η Χάιντι Κλούμ οφείλει την άψογη σιλουέτα της στο κυνηγητό που παίζει για να πιάσει τα δραστήρια παιδιά της, Λένι, Χέντρι και Γιόχαν. Το σούπερ μοντέλο εκμυστηρεύτηκε πως όταν δεν έχει κάποια επαγγελματική υποχρέωση, τρέχει στο πάρκο με τους μπόμπιρες. Κι όμως αυτές οι καθημερινές δραστηριότητες καίνε παραπάνω θερμίδες από αυτές που έχουμε στο νου μας. Για παράδειγμα, είκοσι λεπτά χορού με τα παιδιά ισοδυναμούν με καύση 120 θερμίδων.


4. Το μέγεθος δεν μετράει πάντα (βλ. φωτό 4)

Η Τζένιφερ Χάντσον, πρωταγωνίστρια της ταινίας "Sex and the City", νιώθει πολύ άνετα με τα περιττά της κιλά. Όπως λέει και η ίδια αισθάνεται πολύ καλά με το μέγεθος ρούχων που φοράει γιατί τα επιλέγει προσεκτικά και δεν χάνεται μέσα σε αυτά. Απλά, πρέπει να στέκεσαι με αυτοπεποίθηση και η ομορφιά που πηγάζει μέσα σου θα εξωτερικευτεί.


5. Ένας φίλος την ημέρα τα κιλά τα κάνει πέρα

Η διάσημη ηθοποιός Ρις Γουίδερσπουν οφείλει την κομψή σιλουέτα που διαθέτει στην καθημερινή γυμναστική που κάνει παρέα με τον καλό της Τζέικ Γκίλενχαλ. Το ζευγάρι κάνει καθημερινό τρέξιμο ενώ έχει επισκεφτεί και πολλά μαθήματα γιόγκα. Φαίνεται πως το ζευγάρι έχει πιάσει το νόημα: όταν οι στόχοι σου είναι κοινοί με αυτοί του συντρόφου σου (έστω κι αν μιλάμε για θέματα άσκησης και φίτνες), μπορείς να καταφέρεις περισσότερα απ' ότι αν αθλείσαι μόνη.

6. Βγες από την ρουτίνα (βλ. φώτο 5)

Ένας από τους βασικούς λόγους που δεν επισκέπτεσαι το γυμναστήριο όσο συχνά θα ήθελες, είναι γιατί βαριέσαι εύκολα. Δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις την λογική της Κέιτ Χάντσον. Η πρωταγωνίστρια της νέας ταινίας "Νύφες σε πόλεμο" δεν μπορεί να ασχολείται μόνο με ένα είδος άσκησης, κι αυτό γιατί βαριέται πολύ σύντομα. Έτσι, την μια ο φακός θα την πετύχει να εξασκείται στο γήπεδο του τένις και την άλλη να κάνει τζόκινγκ στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Παράλληλα, κάθε φορά επικεντρώνεται στο να γυμνάσει διαφορετικές μυικές ομάδες για να μην προκύψει κάποιος τραυματισμός.


7. Διώξε το άγχος

Μετά τη μετακόμισή της στο Λονδίνο, η Κέλυ Όσμπορν έχασε 20 ολόκληρα κιλά. Στην Βρετανική πρωτεύουσα, η Όσμπορν άρχισε να περπατάει περισσότερο (περίπου 8 χιλιόμετρα καθημερινά) ενώ ταυτόχρονα έμαθε να απολαμβάνει το φαγητό. Πλέον δεν βιάζεται να τρώει και δίνει σημασία και στην τελευταία μπουκιά.