Οι βασίλισσες του αδυνατίσματος

16.01.2009
Η Μρίτνεϊ Σπίαρς, η Κέιτ Γουίνσλετ και η Τζένιφερ Λαβ Χιούιτ είναι μόνο μερικές από τις σταρ του Χόλιγουντ που έχασαν αρκετά κιλά μέσα σε αξιοθαύμαστο χρονικό διάστημα. Δες την μεγάλη αλλαγή και μάθε πως τα κατάφεραν.

Η Μρίτνεϊ Σπίαρς, η Κέιτ Γουίνσλετ και η Τζένιφερ Λαβ Χιούιτ είναι μόνο μερικές από τις σταρ του Χόλιγουντ που έχασαν αρκετά κιλά μέσα σε αξιοθαύμαστο χρονικό διάστημα. Δες την μεγάλη αλλαγή και μάθε πως τα κατάφεραν.

Το παράδειγμα της Μρίτνεϊ

Η Σπίαρς είναι ένα από τα πιο τρανά παραδείγματα σταρ των Χόλιγουντ που τσαλάκωσε τον εαυτό της και το σώμα της αλλά κατάφερε να γυρίσει από την κόλαση. Η Μρίτνεϊ είδε πως στα 27 της ήταν πολύ δυσκολότερο να ξανασμιλέψει τους άλλοτε πέτρινους κοιλιακούς της. Η διάσημη τραγουδίστρια περνάει τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα από το γυμναστήριο για πάνω από μία ώρα. Οι ασκήσεις που κάνει είναι κυρίως αεροβικές, τρέξιμο και ειδικές ασκήσεις με βαράκια υπό τις οδηγίες του προσωπικού της γυμναστή.

Η υπερπροσπάθεια της Τζένιφερ (βλ. φώτο1.)

Η Τζένιφερ Λαβ Χιούιτ ξεκίνησε την καριέρα της ως η μικροκαμωμένη και υπερβολικά λεπτή πρωταγωνίστρια της διάσημης αμερικάνικης σειράς "Σπίτι για πέντε". Από τότε η εικοσιεννιάχρονη πλέον Τζένιφερ είδε τον εαυτό της να σκαρφαλώνει με σταδιακό ρυθμό στους δείκτες της ζυγαριάς.

Όπως εξομολογήθηκε και η ίδια: ''Η χρονιά που πέρασε ήταν μια δοκιμασία για εμένα. Προσπάθησα αρκετά και τελικά σήμερα μπορώ να πω πως αισθάνομαι αρκετά καλύτερα''. Η Χιούιτ ξεκίνησε με την τεχνική ενδυνάμωσης ενώ δεν παρέλειπε να επισκεφτεί το γυμναστήριο καθημερινά, πέντε φορές την εβδομάδα τουλάχιστον.

Η εκρηκτική Κέιτ (βλ. φώτο 2.)

Οι διαφορές που έχει η τότε παραφουσκωμένη κοκκινομάλλα πρωτοεμφανιζόμενη Κέιτ Γουίνσλετ στην πρεμιέρα του Τιτανικού δίπλα στον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, είναι παραπάνω από εμφανείς σε σχέση με την αδύνατη και κομψή εκρηκτική σταρ του σήμερα. Τα παραπανίσια κιλά την ταλαιπώρησαν και την στιγμάτισαν για αρκετά χρόνια. Η ίδια έσπευσε να μηνύσει όλους εκείνους που υποστήριξαν πως η βραβευμένη σταρ του Χόλιγουντ μπήκε σε πρόγραμμα εξαντλητικής δίαιτας και πλαστικών επεμβάσεων για να φτιάξει το αξιοζήλευτο σώμα του σήμερα. Η ίδια τόνισε πως δεν έκανε καμία δίαιτα πείνας αλλά προτιμά να κάνει ασκήσεις πιλάτε 20 λεπτά καθημερινά. Όπως υποστήριξε σε συνέντεξή της σε γνωδτό αμερικάνικο περιοδικό δεν έχει χρόνο για δίαιτες και γυμναστική. Απλά, όποτε βρεθεί σπίτι βάζει ένα dvd πιλάτες να παίζει και ακολουθεί τις ασκήσεις.

Βέβαια, και μετά την εμφανισή της στο "Revolutionary Road", οι κακεντρεχείς έσπευσαν να πουν πως δεν φτάνει μόνο να διατηρεί το κορμί της. Πρέπει να περιποιηθεί και τα σημάδια του χρόνου που έχουν κάνει την εμφάνισή τους, δείχνοντάς την δέκα χρόνια μεγαλύτερη από τον Ντι Κάπριο.

Η Κέλι Όσμπορν (βλ. φώτο 3.)

Η Ευρώπη φαίνεται πως έκανε μεγάλο καλό στην τηλεοπτική προσωπικότητα. Η μετακόμιση της Όσμπορν από το Λος Άντζελες στο Λονδίνο το 2006 την έκανε να χάσει 19 ολόκληρα κιλά.

Όπως υποστήριξε και η ίδια σε συνέντευξή της, οι μερίδες στην βρετανική πρωτεύουσα δεν είναι τόσο μεγάλες όπως στην Αμερική. Η Κέλι παραδέχεται πως έχει αλλάξει τις διατροφικές της συνήθειες κατά πολύ, παρόλο που δεν έχει σταματήσει να υποκύπτει στο γρήγορο φαγητό. Αυτό που κάνει είναι να κρατάει την ισορροπία ανάμεσα στο καλό και στο κακό φαγητό.