Όσα μόνο μια γυναίκα ξέρει να σου πει

15.12.2015
Σήμερα, είπαμε να κάνουμε ένα μίνι αφιέρωμα σε όλα όσα μόνο οι γυναίκες μπορούμε να καταλάβουμε! Υπάρχουν μερικά πράγματα που ένας άνδρας δεν μπορεί να καταλάβει, όσο κι αν προσπαθεί: Ποιά είναι αυτά; Ρίξε μια ματιά...

Υπάρχουν μερικά πράγματα που ένας άνδρας δεν μπορεί να καταλάβει, όσο κι αν προσπαθεί: Ποιά είναι αυτά; Τσέκαρέ τα

Μόνο μια γυναίκα ξέρει να σου πει...

Τη διαφορά του κρεμ, off white και λευκό του πάγου

Όποιον άντρα κι αν ρωτήσεις θα σε κοιτάξει με απορία. Λέξεις όπως "τιρκουάζ", "ιβουάρ" ακόμη και "βιολετί" ή τις διάφορετικές αποχρώσεις των χρωμάτων είναι άγνωστες για τον αντρικό πληθυσμό ενώ μια γυναίκα θα καταλάβει δίχως πολλές επεξηγήσεις.

Ότι η ζυγαριά δείχνει πάντα περισσότερα κιλά

Σε αυτό συμφωνούμε όλες! Κάθε φορά ανεβαίνουμε στη ζυγαριά διαπιστώνουμε πως... είναι χαλασμένη. Όχι δεν πήραμε κιλά, αυτά είναι κακεντρέχειες, σωστά;

Γιατί χρειάζονται περισσότερα από 5, 7, 10 ζευγάρια παπούτσια

Ο καλός σου μπορεί να αδυνατεί να καταλάβει γιατί πρέπει η παπουτσοθήκη να είναι γεμάτη από παπούτσια σε διάφορα χρώματα και στιλ. Γι΄αυτόν ένα ζευγάρι αθλητικά κι ένα πιο επίσημο ζευγάρι ίσως αρκούν, για εσένα όμως η σκέψη και μόνο πως δε θα έχεις να συνδιάσεις τα ρούχα με τα κατάλληλα παπούτσια, σου προκαλεί πανικό.

Πως το κλάμα μπορεί να είναι διασκεδαστικό

Δεν κλαις μόνο από λύπη αλλά κι απο συγκίνηση και χαρά. Ναι το κλάμα μπορεί να είναι και διασκεδαστικό, γι΄αυτό άλλωστε λατρεύεις να βλέπεις συγκινητικές ρομαντικές κομεντί.

Ποιά ρούχα προσθέτουν... κιλά

Αν δεν είσαι ανάμεσα στις τυχερές που γεννήθηκαν με αναλογίες μοντέλου, θα γνωρίζεις καλά πως δεν σε κολακεύουν όλα τα ρούχα, κάτι που αδυνατεί να αντιληφθεί ένας άντρας. Φούστα σε γραμμή ίσια ή ανοιχτή; Παντελόνι ψηλοκάβαλο ή χαμηλοκάβαλο; Λεπτομέρειες κι ανησυχίες που μόνο οι γυναίκες καταλαβαίνουμε.

Γιατί θέλεις light αναψυκτικό ακόμη κι αν έφαγες του σκασμού

To light αναψυκτικό είναι... άποψη! Περιττά επιπλέον σχόλια...

Γιατί είναι λογικό να φορέσεις ψηλοτάκουνα ακόμη κι αν πονούν τα πόδια σου

Μην προσπαθήσεις ποτέ να εξηγήσεις σε έναν άντρα τη σημασία του ψηλοτάκουνου διότι δεν πρόκειται να καταλάβει, όση προσπάθεια κι αν καταβάλεις. Γι' αυτό άλλωστε προτιμάμε και τα ψώνια με τις φίλες

Γιατί δεν αλλάζεις κομμωτή

Πόσο δύσκολο είναι να βρεις καλό κομμωτή, το ξέρουν μόνο οι γυναίκες. Γι΄αυτό κι αν τον βρεις δεν τον αλλάζεις με τίποτα! Ο καλός ο κομμωτής θα κάνει θαύματα στην κεφαλή σου και θα είσαι σίγουρη πως κάθε πείραμα σε κούρεμα και βαφή θα είναι πετυχημένο.

Πως ένας και μόνο θόρυβος τη νύχτα θα φέρει στο μυαλό σκηνές από ταινία τρόμου

Οι καθημερινοί θόρυβοι μπορεί να σου προκαλούν τρόμο και να πλάθεις τα πιο απίστευτα σενάρια με το μυαλουδάκι σου: Κλέφτης ή μήπως φάντασμα βρίσκεται μέσα στο σπίτι; Οι φίλες μπορεί να σε κατανοούν απόλυτα και να συμπάσχουν, αν μιλήσεις σε έναν άντρα όμως, θα μειδιάσει βρίσκοντας τους φόβους σου αστείους, ίσως και χαριτωμένους.

Γιατί δεν αντέχεις στη θέα της κατσαρίδας

Δε χρειάζονται ιδιαίτερες επεξηγήσεις. Η κατσαρίδα δεν είναι μόνο σιχαμερή, είναι ένα ζωύφιο που δεν αντέχεις καν να βλέπεις...

Επιμέλεια:

Δήμητρα Γκούντρα