Πες ΟΧΙ με τον τρόπο των celebrities

01.10.2016
Για κάποιους ανθρώπους είναι εξαιρετικά δύσκολο να πουν το όχι. Ανήκεις κι εσύ στην παραπάνω συνομοταξία; Ανησυχείς μην ακουστείς αγενής; Νιώθεις πως θα απογοητεύσεις με την άρνησή σου;

Σου δίνουμε μερικές celebrity συμβουλές για να πεις το ΟΧΙ με μεγαλύτερη ευκολία. Απλά κάνε το όπως οι σταρ.

Δώσε στον εαυτό σου το δικαίωμα να πει ΟΧΙ

Το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνεις είναι να δώσεις το δικαίωμα σε εσένα την ίδια ν΄αρνηθείς γιατί απλά μπορείς να το κάνεις. Θα πρέπει να συνειδητοποιήσεις πως δεν γίνεται να λες πάντα ΝΑΙ και εσαι ελεύθερη ν΄αρνηθείς όποτε θέλεις. Το λέει και η Μπιγιονσέ με τον δικό της μοναδικό τροπο.

A photo posted by Beyoncé (@beyonce) on

Δε θέλεις να κάνεις κάτι; Δε χρειάζεται

Μερικές φορές είναι καλό να λες όχι ειδικά αν δεν αισθάνεσαι άνετα για κάτι, ανεξάρτητα με το ποιός σου το ζητά. Αλλιώς μάλλον θα έχεις την τύχη του Κάνιε.

Bumped into Kim. Kanye wasn't thrilled.

A photo posted by Alex Yenni (@alexyenni) on

Εξήγησε το λόγο που λες ΟΧΙ

Δεν είναι απαραίτητο να το κάνεις αλλά μπορεί να βοηθήσει την κατάσταση. Δίνοντας εξηγήσεις ο αποδέκτης της άρνησης θα σε καταλάβει και θα κατανοήσει τους λόγους που σε οδήγησαν να το κάνεις. Πιθανότατα αυτός να είναι κι ο λόγος του ποσταρίσματος αυτής της φωτογραφίας της Λορντ - της γνωστής και βραβευμένης με grammy τραγουδίστριας - στον προσωπικό λογαριασμό της.

in bed in paris with my acne cream on

A photo posted by Lorde (@lordemusic) on

Δείξε συμπόνοια

Δείξε στο άτομο που σου ζητά κάτι πόσο σημαντικό είναι για εσένα, πως τον/την έχεις μέσα στην καρδιά σου και απόδειξέ το σε κάθε ευκαιρία, ακόμη και με μια φωτογραφία όπως αυτή που αφιερώνει η Ριάνα...

"CYRUS!!! LET ME IN!!" #DayAtTheWhiteHouse

A photo posted by badgalriri (@badgalriri) on

Πώς θα λες όχι χωρίς τύψεις

Κι επειδή η άρνηση θέλει τέχνη, σου υπενθυμίζουμε τα 6 βασικά κόλπα για να λες ΟΧΙ χωρίς ενοχές. Θυμήσου το παλαιότερο άρθρο μας και καλή επιτυχία!

6 τρόποι για να μάθεις να λες όχι