Συγκλονιστικό! Έτσι νιώθει κάποιος με αγχώδη διαταραχή {photos}

07.09.2015
Η Φωτογράφος Κέιτι Τζόι Κρόφορντ πάσχει από αγχώδη διαταραχή από μικρό παιδί. Αυτό ήταν και το κίνητρό της για το νέο της φωτογραφικό project μέσω του οποίου προσπαθεί να μας δείξει πώς πραγματικά νιώθει κάποιος με διαταραχές άγχους. Πώς είναι να ζει κανείς με αυτό το φορτίο;

"Το άγχος απαγορεύει στον πάσχοντα να ρισκάρει, ν΄ανακαλύψει, του κλέβει την επιθυμία να εξερευνήσει νέες ιδέες και να βγει από τη "ζώνη της άνεσης" γράφει η ίδια στην περιγραφή του έργου της που έχει βασιστεί καθαρά σε δικές της εμπειρίες.

Όπως λέει η ίδια μέσα από αυτό το προσωπικό της ταξίδι - γεμάτο στρες κι άγχος - μεγάλωσε, ήρθε αντιμέτωπη με τους μεγαλύτερούς της φόβους κι όλο αυτό υπήρξε θεραπευτικό. Δίνει λοιπόν έμπνευση και καλεί όλους όσους βιώνουν κάτι ανάλογο, να εκφράσουν την καταπίεση που νιώθουν και να ξεκινήσουν τη δικιά τους θεραπεία επούλωσης. Δες τις πραγματικά συγκλονιστικές φωτογραφίες που αποτυπώνουν καρέ - καρέ την καθημερινότητα ενός ατόμου με αγχώδη διαταραχή και τις σκέψεις που ταλανίζουν το μυαλό.

Πραγματικά συγκλονιστικό άλμπουμ. Δες το καρέ-καρέ