Τα διαφορετικά που πρέπει να κάνεις μέσα στο 2016!

05.01.2016
Από τη Δήμητρα Γκούντρα Είτε το 2015 ήταν από τις καλύτερες χρονιές, είτε εξαιρετικά δύσκολη σε σημείο που με το που σήμαναν μεσάνυχτα ένιωσες τεράστια ανακούφιση, μια νέα χρονιά έχει ήδη αρχίσει.

Ας την υποδεχτούμε με αλλαγές και με πράγματα που από φέτος θα κάνουμε ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ!

Ορίστε μερικά από αυτά...

1. Δες τον εαυτό σου διαφορετικά!

Όλοι έχουμε τις ατέλειές μας αλλά είναι στο χέρι μας να σταματήσουμε να τις τονίζουμε ή να υπερβάλλουμε. Αυτή τη χρονιά βάλε στόχο: σταμάτα να κριτικάρεις τον εαυτό σου κι αγάπησε τις ατέλειές σου. Κάθε φορά που κοιτάζεσαι στον καθρέπτη αντί να εστιάζεις στα άσχημα προσπάθησε να βρεις τα στοιχεία αυτά που σε κάνουν μοναδική και σε κολακεύουν. Μη βασανίζεσαι χωρίς λόγο κι αιτία.

2. Μίλα με διαφορετικούς ανθρώπους

Καλοί οι φίλοι και οι κολλητοί αλλα μερικές φορές χρειάζεσαι μια μικρή ανανέωση! Κράτα κοντά τους πιο αγαπημένους σου ανθρώπους αλλά άσε χώρο και για νέες γνωριμίες που θα σε ανανεώσουν και θα σε γεμίσουν ενέργεια και νέες εμπειρίες.

3. Άκου διαφορετική μουσική

Η καλή μουσική μπορεί να σου φτιάξει την ημέρα: τόσο απλά! Βάλε αποστολή να βρεις νέα ή παλιά κομμάτια που σου ανεβάζουν τη διάθεση για να έχεις τις πιο κεφάτες και διαφορετικές playlists!

4. Φάε κάτι διαφορετικό

Ο κύριος στόχος που όλοι βάζουμε για τη νέα χρονιά είναι να χάσουμε βάρος ή να ακολουθήσουμε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Για να γίνει βέβαια αυτό χρειάζονται αλλαγές στο... φαγητό! Πες αντίο σε τροφές που λατρεύεις αλλά σου κάνουν καλό κι αντικατέστησέ τις με άλλες πιο υγιεινές επιλογές. Μπορείς να πειραματιστείς φτιάχνοντας υγιεινά γλυκάκια χωρίς ζάχαρη και λιπαρά. Το διαδίκτυο αλλά και στην ενότητα ΚΟΥΖΙΝΑ του womenonly θα βρεις χιλιάδες συνταγές.

5. Χρησιμοποίησε λέξεις διαφορετικές

Όλοι έχουμε συνήθειες, ακόμη και στην ομιλία μας. Υπάρχουν κάποιες φράσεις ή λέξεις που επαναλαμβάνεις σε κάθε σου κουβέντα; Μήπως αυτό έχει καταντήσει κάπως κουραστικό; Προσπάθησε να βρεις συνώνυμα κι εμπλούτισε το λεξιλόγιό σου.