Παγκόσμια Ημέρα Ραδιοφώνου: Αυτό είναι το μόνο πράγμα που αξίζει να κάνεις σήμερα

13.02.2020
Παγκόσμια Ημέρα Ραδιοφώνου: Αυτό είναι το μόνο πράγμα που αξίζει να κάνεις σήμερα
Και κάθε μέρα, εδώ που τα λέμε, δηλαδή!!!!

Μέγας έρωτας για πολλούς το ραδιόφωνο. Πάθος! Και, βέβαια, με την εξέλιξή του πάντα. Η τεχνολογία προχωράει, η ζωή προχωράει... Το ραδιόφωνο δεν μένει πίσω!

Οι μεγαλύτεροι θα θυμάστε συσκευές σαν κι αυτή πιο κάτω. Συσκευές που σήμερα στις ηλεκτρονικές βιβλιοθήκες περιγράφονται ως ρετρό! Μέσα από αυτές, όμως, αγαπήθηκε το ραδιόφωνο -και μέσα από άλλες, πιο... "ρετρό".

Στην ψηφιακή εποχή το αγαπημένο αυτό μέσο έχει αλλάξει μορφή και έχει γίνει ακόμη πιο άμεσο και εύκολο στη χρήση. Απίστευτα πιο άμεσο, μάλιστα.

Διάβασε επίσης: 10 παράξενα πράγματα που πιθανότατα δεν ξέρεις για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Πώς σου ακούγεται αυτό, για παράδειγμα; 1800 σταθμοί, 105 περιοχές, 51 Νομοί, 9 γεωγραφικά διαμερίσματα και 9 διαφορετικά είδη μουσικής. Και όλα αυτά με ένα κλικ. Όλος ο κόσμος του ραδιοφώνου περιστρέφεται γύρω από μία διεύθυνση: www.live24.gr

Εδώ το ραδιόφωνο γιορτάζει καθημερινά. Μπες, διάλεξε, άκου...

Για σήμερα -λόγω της ημέρας- αλλά και κάθε μέρα. Αύριο δε, σκέψου τι θα γίνεται στους σταθμούς όλης της Ελλάδας. Θα ξεχειλίσει έρωτα το live24. Κι εμείς θα το απολαύσουμε! Και θα συνεχίσουμε να το απολαμβάνουμε κάθε μέρα και μέσα από το διαδίκτυο.

Χρόνια πολλά στο ραδιόφωνο λοιπόν, στη νέα ψηφιακή εποχή του.