Γιορτή του πατέρα: 7 υπέροχες ιδέες δώρου για τον δικό σου

13.06.2019
Γιορτή του πατέρα: 7 υπέροχες ιδέες δώρου για τον δικό σου
Γιατί ναι. Και οι πατεράδες έχουν ψυχή! Δες τι δώρα μπορείς να κάνεις στον δικό σου, ανάλογα με το στυλ του και τα γούστα του

Την Κυριακή 16 Ιουνίου είναι η Ημέρα του Πατέρα και, για να λέμε την αλήθεια, πρόκειται για μια γιορτή που συχνά παραμελείται.

Δες και αυτό: Έχεις κυκλοθυμική συμπεριφορά; Να πώς να την αντιμετωπίσεις

Αν σκέφτεσαι φέτος να κάνεις ένα δώρο στον πατέρα σου, η αλήθεια είναι ότι η καλύτερη επιλογή που μπορείς να κάνεις είναι να περάσετε χρόνο μαζί - να πάτε μια εκδρομή, να βγείτε για φαγητό, να μιλήσετε, να διασκεδάσετε και να γελάσετε. Αλλά αν θέλεις να του δώσεις κάτι που θα του μείνει και θα το αξιοποιεί στην καθημερινότητα του, παρακάτω θα βρεις μερικές προτάσεις για δώρα που μπορείς να του κάνεις, ανάλογα με τα γούστα και το στυλ του:

Αθλητικός
Είτε του αρέσει να περπατάει στη φύση είτε απλώς προτιάει τα αθλητικά ρούχα, ένα καλοφτιαγμένο ζευγάρι αθλητικά παπούτσια είναι μια πολύ καλή επιλογή.

Βιβλιοφάγος

Μπορείς να διαλέξεις ένα μυθιστόρημα, ένα βιβλίο ιστορίας ή τέχνης αν ο πατέρας απολαμβάνει τέτοιες θεματολογίες ή τη βιογραφία μιας προσωπικότητας που θαυμάζει. Αν τα πάει καλά με την τεχνολογία, ξέρει να χειρίζεται gadgets και το budget σου είναι υψηλότερο, μπορείς να επιλέξεις ένα kindle, την πιο διάσημη ταμπλέτα για διάβασμα.

Αυτό το είδες; 10 μικρές αλλά σημαντικές αλλαγές που μπορούν να σε βοηθήσουν να απαλλαγείς από το άγχος

Μάγειρας

Αν στο μπαμπά σου αρέσει να περνάει χρόνο στην κουζίνα, να φτιάχνει ιδιαίτερα πιάτα και να κάνει το τραπέζι στην οικογένεια, μπορείς να διαλέξεις ένα καλό σετ μαχαιριών, μια ιδιαίτερη ή αστεία ποδιά ή μια μικρή ηλεκτρική συσκευή που θα κάνει τη διαδικασία του μαγειρέματος πιο διασκεδαστική.

Ο...beauty

Μυρίζει πάντα τέλεια, έχει περιποιημένο μαλλί και μούσι; Μπορείς να του πάρεις ένα σετ με κρέμα ξυρίσματος, aftershave balm, σαμπουάν, αφρόλουτρο και κρέμα ματιών.

Διάβασε επίσης: Πώς να αποφεύγεις τα μπλεξίματα αν ταξιδεύεις μόνη

Coffee addict

Αν δεν έχει φροντίσει ήδη ο μπαμπάς σου να έχει στην κουζίνα του μια καλή εσπρεσιέρα, μπορείς να φροντίσεις εσύ για αυτό, επιλέγοντας μια εσπρεσιέρα.

Στυλάτος

Του αρέσουν τα ιδιαίτερα ρούχα και αξεσουάρ; Μπορείς να του αγοράσεις μια ωραία, διαφορετική γραβάτα ή ένα πουκάμισο.

Μουσικόφιλος

Μπορείς να σκεφτείς τίποτα πιο όμορφο και πιο συγκινητικό για έναν άνθρωπο που λατρεύει τη μουσική από ένα CD ή, ακόμα καλύτερα, ένα βινύλιο αν έχει πικάπ, του αγαπημένου του συγκροτήματος ή καλλιτέχνη;