Global Wellness Day: Η γιορτή της ζωής και της ευεξίας γιορτάστηκε με μεγάλη επιτυχία και στην Αθήνα

11.06.2019
Global Wellness Day: Η γιορτή της ζωής και της ευεξίας γιορτάστηκε με μεγάλη επιτυχία και στην Αθήνα
Με μεγάλη συμμετοχή γιορτάστηκε η ευεξία στην καρδία της Αθήνας με yoga, διατροφή, θετική ψυχολογία, ηχοθεραπεία,tai chi, Qi Gong, zumba και χορό σε δυο σημεία της πόλης και στο δρόμο με μια εκδήλωση ηχοθεραπείας και contact improvisation με κρυστάλλινες σφαίρες για τους περαστικούς!

Η Ημερίδα ευεξίας το Σάββατο 8 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στο Κολωνάκι στο χώρο του κέντρου: «Ψυχική Υγεία από την αρχή», ενώ η γιορτή ζωής την Κυριακή 9 Ιουνίου, με ανοιχτά μαθήματα yoga, χορού και Zumba, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη προσέλευση κοινού που διασκέδασε και βίωσε την ευεξία στο “Γκαζόν, All day garden” στο Γκάζι.

Η Παγκόσμια Ημέρα Ευεξίας (Global Wellness day) γιορτάστηκε και στην Αθήνα παράλληλα με 130 χώρες σε 5000 σημεία σε ολόκληρο τον κόσμο. Το κανάλι ευεξίας που εκπέμπει αποκλειστικά στην Cosmote TV, Body in Balance, είχε για 3η συνεχή χρονιά την διοργάνωση των εκδηλώσεων στην Αθήνα με μεγάλη επιτυχία και προσέλευση κοινού!

Μεγάλο μέρος της επιτυχίας οφείλεται στους συνεργάτες του Body in Balance που πήραν μέρος στις εκδηλώσεις. Οι Αννα Μαρία Κυριακοπούλου, Κωσταντίνος Νίκου, Σταύρος Καραγιλάνης, Μιχάλης Μαχάτμα Ευαγγελίδης, Γιώργος Μαργαρίτης, Kathy Kizito, Ανδρέας Προβελέγγιος, Φωτεινή Δημητρίου, Αλέξανδρος Ζερβάνος, Joanna Bebelaki, Christian Seqo που συνέπραξαν με τους διοργανωτές σε μια ανεπανάληπτη γιορτή ζωής!

Η γαλακοβιομηχανία Μεβγάλ μεγάλος χορηγός των εκδηλώσεων, ενώ τα: Τhe Body, Infowoman, infokids, Όμορφα Μυστικά και Womenonly.gr οι χορηγοί επικοινωνίας.

Και του χρόνου!

Αλλάζουμε την καθημερινότητά μας για να ζούμε την ζωή που αξίζουμε !!!! Join us for a new beginning www.bodyinbalance.gr