Οι 5 κινήσεις που δεν πρέπει να κάνεις μέσα σε ένα αεροπλάνο

23.08.2019
Οι 5 κινήσεις που δεν πρέπει να κάνεις μέσα σε ένα αεροπλάνο
Κάνεις ταξίδι με αεροπλάνο; Αυτά είναι όσα πρέπει να αποφύγεις

Έχεις κανονίσει ταξίδι με αεροπλάνο και δεν είσαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένη για αυτό; Η αλήθεια είναι ότι για πολλούς ανθρώπους, το να βρίσκονται για ώρες στον αέρα δεν είναι πολύ ευχάριστη εμπειρία, είτε γιατί φοβούνται είτε γιατί το αεροπλάνο είναι μικρό και περιορίζονται μέσα σε αυτό.

Δες και αυτό: Κρίση πανικού σε δημόσιο χώρο; 5 τρόποι για να την αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά

Για να μην κάνεις την ταξιδιωτική εμπειρία και για εσένα την ίδια αλλά και για τους υπόλοιπούς χειρότερη, ωστόσο, πρέπει να ξέρεις τα πράγματα που καλό είναι να αποφύγεις να κάνεις κατά τη διάρκεια του ταξιδιού:

Μην φοράς άρωμα

Οι μυρωδιές είναι πολύ πιο έντονες όταν βρίσκεσαι μέσα σε ένα στενό μεταλλικό σωλήνα με δεκάδες ανθρώπους, οπότε καλό θα ήταν να αποφεύγεις να φοράς άρωμα -και ειδικά έντονο.

Αυτό το είδες; Φεύγεις για Σαββατοκύριακο; Δύο σημεία που πρέπει να προσέξεις για να περάσεις καλύτερα

Μην βήχεις ή φτερνίζεσαι πάνω στον διπλανό σου

Αυτό είναι αυτονόητο -και ισχύει σε όλες τις περιστάσεις. Κάλυψε το στόμα σου ή φόρεσε μία μάσκα για να μην εξαπλώσεις μικρόβια.

Μην παίρνεις φαγητό που μυρίζει έντονα στη πτήση

Αν θέλεις οπωσδήποτε να φας κάτι με πολύ κρεμμύδι, καλό θα ήταν να το φας πριν ανεβείς στο αεροπλάνο. Σε καμία περίπτωση μην υποχρεώσεις τους διπλανούς σου να μυρίζουν ένα φαγητό με πολύ έντονη μυρωδιά.

Διάβασε επίσης: 6 συμβουλές για να απολαύσεις τις διακοπές σου αφήνοντας πίσω το στρες της δουλειάς

Μην σηκώνεσαι από τη θέση σου πολλές φορές

Αν ξέρεις πως θα χρειαστεί να σηκωθείς πολλές φορές κατά τη διάρκεια της πτήσης, τότε κλείσε αν μπορείς τη θέση δίπλα στον διάδρομο. Αλλιώς θα πρέπει να σηκώνεις τους δύο συνεπιβάτες σου συνεχώς -και δεν είναι ό,τι πιο ευχάριστο.

Μην παίρνεις τη σειρά άλλων

Εκτός κι αν πρόκειται να χάσεις την ενδιάμεση πτήση σου και το πεις σε αυτούς που περιμένουν μπροστά σου, το να περνάς ανάμεσά τους για να βγεις πρώτη απ' το αεροπλάνο δεν είναι καθόλου ευγενικό.