Τι συμβαίνει στο σώμα σου αν φοράς σουτιέν κάθε μέρα

02.04.2021
Τι συμβαίνει στο σώμα σου αν φοράς σουτιέν κάθε μέρα
Αναμφίβολα τα σουτιέν διατίθενται σήμερα στα πιο μοναδικά σχήματα και ποικιλίες για να ευχαριστήσουν κάθε γυναίκα που τα φοράει. Εκτός από τη δημιουργία μιας βάσης για τα ρούχα σου και για να σε κάνουν να φαίνεσαι όμορφη, τα σουτιέν κατασκευάζονται για να σoυ παρέχουν οφέλη μέσα από μια ποικιλία τρόπων. Εάν τα σουτιέν δεν έχουν κερδίσει ακόμα την καρδιά σου, εμείς θα θέλαμε να σου δείξουμε κάποιους λόγους για τους οποίους θα έπρεπε.

O λαιμός σου θα πονάει λιγότερο

Μπορεί να έχεις ακούσει ότι τα μεγάλα στήθη μπορούν να επηρεάσουν την πλάτη σου. Δυστυχώς, το να έχεις μεγάλα στήθη μπορεί να οδηγήσει σε πίεση στο λαιμό και πόνο στην πλάτη και στους ώμους.

Παρόλο που μερικές γυναίκες, σύμφωνα με τις συμβουλές των γιατρών τους, ζητούν μείωση των μαστών, το να φοράνε ένα άνετο και σωστό σουτιέν μπορεί να βοηθήσει στην υποστήριξη και την ανακούφιση αυτού του πόνου.

Η σπονδυλική σου στάση μπορεί να είναι σε καλύτερη κατάσταση

Η βαρύτητα δεν θα έχει οφέλη σε καμία από εμάς. Λαμβάνοντας υπόψη ότι το βάρος των μαστών σου μπορεί να προκαλέσει δυσφορία, η στάση σου μπορεί επίσης να επηρεαστεί για τον ίδιο λόγο. Η χρήση του σουτιέν για υποστήριξη μπορεί να σε βοηθήσει να έχεις καλύτερη στάση σώματος και να μειώσεις τα προβλήματα της σπονδυλικής στήλης.

Τα στήθη σου δεν θα καταπονηθούν κατά τη διάρκεια της άσκησης

Δυστυχώς, ορισμένα κορίτσια και γυναίκες αντιμετωπίζουν πόνο στο στήθος κατά τη διάρκεια της άσκησης. Αυτό συμβαίνει λόγω της κίνησης του ιστού του μαστού κατά το τρέξιμο, την άσκηση του σώματός σου, γενικά. Η λύση είναι απλή: φόρεσε αθλητικό σουτιέν.

Αυτό θα βοηθήσει στη στήριξη του ανώτερου τμήματος της πλάτης σου και, φυσικά, θα μειώσει κάθε πόνο που μπορεί να προκαλέσει η άσκηση.

Θα νιώσεις αυτοπεποίθηση

Το διάσημο μοντέλο και επιχειρηματίας Dita von Teese είπε κάποτε: «Μην φυλάς τα καλά σου εσώρουχα για τα ραντεβού, φόρεσέ τα για εσένα». Αυτό νομίζουμε είναι ένα μήνυμα που όλες πρέπει να λάβουμε υπόψη μας. Είναι ασφαλές (και αποδεδειγμένο) να λες ότι εάν αισθάνεσαι όμορφα φορώντας ένα σουτιέν ή ένα σετ εσωρούχων, θα αισθανθείς αμέσως πιο σίγουρη και έτοιμη για αυτή τη σημαντική μέρα. Για πάμε!

Σου προσδίδει στιλ.

Προσπαθείς πάντα να κρύβεις τις τιράντες του σουτιέν κάτω από τις μπλούζες σου; Μη φοβάσαι πια. Υπάρχει μια αυξανόμενη τάση στη μόδα που έχει εμπνεύσει πολλές γυναίκες να δείξουν τα σουτιέν τους με κομψό τρόπο. Για αυτό, επίλεξε ένα όμορφο σουτιέν και συνδύασέ το με μια φούστα ή ένα ψηλόμεσο παντελόνι με ένα μπλουζάκι για το πάνω μέρος και θα δεις πόσο ωραίο θα φαίνεται!