Όσα σε κάνουν σέξι χωρίς να το ξέρεις

18.05.2010
Προτού τρέξεις στον πλαστικό χειρούργο σπαταλώντας τα πολύτιμα ευρώ σου, χρησιμοποίησε τα όπλα γοητείας που ήδη διαθέτεις και τα οποία δεν χαίρουν της εκτίμησής σου. Το αποτέλεσμα, θα σε πείσει!

Σπας το κεφάλι σου για το τι μπορείς να κάνεις για να δείχνεις σέξι και όποιος αντέξει. Απορείς τι είναι εκείνο που κάνει τους άντρες να "κόβουν φλέβες" για τη διπλανή σου και όχι για εσένα. Προτού τρέξεις στον πλαστικό χειρούργο σπαταλώντας τα πολύτιμα ευρώ σου, χρησιμοποίησε τα όπλα γοητείας που ήδη διαθέτεις και τα οποία δεν χαίρουν της εκτίμησής σου. Το αποτέλεσμα, θα σε πείσει!

1. Είχες ένα κορμί σαν χέλι:
Το αρσενικό από τα μάτια θα το πιάσεις και τούτο δεν χωρά αμφιβολίες. Μπορεί για μια γυναίκα, η εμφάνιση να παίζει τον ίδιο ρόλο με το χαρακτήρα ενός αρσενικού, αλλά για έναν άντρα, η εξωτερική εμφάνιση θα έχει πάντα τη μερίδα του λέοντος, στο πόσο θα τον σαγηνεύσει ένα κορίτσι. Μιλάμε για τουλάχιστον 70% έναντι του 30% που πηγαίνει υπέρ του σέξι κορμιού σου. Χαζές νομίζεις είναι οι σταρ του Χόλιγουντ που χύνουν τόνους ιδρώτα στα γυμναστήρια παρέα με τους προσωπικούς τους προπονητές;

Τι να κάνεις: φρόντισε να διατηρείς υγιές τόσο το πνεύμα όσο και το σώμα σου. Μία ώρα γυμναστικής 3 με 4 φορές την εβδομάδα, θα σε κρατήσουν κοντά στο ιδανικό βάρος.

Τι ν' αποφύγεις: τον υποσιτισμό και ειδικά μπροστά του. Κανείς δεν θέλει ένα κορίτσι που να μην μπορεί να μοιραστεί μαζί του έστω ένα κοψίδι!

2. Λούσε τα μαλλάκια σου:
Ο καλός σου, το αφεντικό σου, ακόμα και ο οδηγός του ΚΤΕΛ (και περίπου κάθε αρσενικό που θα βρεθεί στο δρόμο σου) θα εκτιμήσει ιδιαίτερα τα φρσκολουσμένα σου μαλλιά. Δεν χρειάζονται περίτεχνες βαφές μαλλιών, ανταύγειες ή φλασάκια, ούτε εξεζητημένα κουρέματα. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να φροντίσεις να διατηρείς όμορφα, λαμπερά και λουσμένα τα μαλλάκια σου, που από μόνα τους μπορούν να σε δείξουν πιο σέξι!

Τι να κάνεις: μάκρυνε τα μαλλιά σου, αφού η πλειοψηφία των αγοριών τα προτιμά μακρυά!

Τι ν' αποφύγεις: την επιβάρυνση των μαλλιών με πολλά προϊόντα στάιλινγκ, όπως λακ ή αφρό. Να θέλει ο χριστιανός να σου χαϊδέψει την κόμη και να μην μπορεί.

3. Τα "μπαλκόνια" σου τα σέξι:
Δεν χρειάζεται να προτάξεις στην κυριολεξία τα στήθη σου για να δείχνεις σέξι. Από αυτό μέχρι το να κρύβεις το ντεκολτέ σου πίσω από φαρδιές και άχαρες μπλούζες, υπάρχει μια απόσταση.

Τι να κάνεις: ανάδειξε το σέξι ντεκολτέ σου φορώντας στενά μπλουζάκια με μέτριο σκίσιμο στο επίμαχο σημείο.

Τι ν' αποφύγεις: να τα πετάξεις όλα έξω σαν άλλη Πάμελα Άντερσον, γιατί δεν θα περάσεις το μήνυμα της σέξι, αλλά της εύκολης!

4. Ντρούγκου ντρούγκου τα βραχιολάκια:
Τα αξεσουάρ δεν θα ολοκληρώσουν μόνο την εμφάνισή σου αλλά και την σέξι εικόνα σου. Ψηλοτάκουνα παπούτσια, γοητευτικά γυαλιά ηλίου που κολακεύουν το πρόσωπό σου, ακόμα και τα χρυσά βραχιόλια που θ' αναδείξουν το μαύρισμά σου το καλοκαιράκι, αποτελούν σύμμαχο στη σέξι εικόνα που θέλεις να περάσεις.

Τι να κάνεις: προτίμησε αξεσουάρ που σε κάνουν να νιώθεις άνετα.
Τι ν' αποφύγεις: τα εξεζητημένα αξεσουάρ που φορτώνουν το λουκ σου και κάνουν τ' αρσενικά να φεύγουν μακρυά (βλέπε τα παπούτσια κοθόρνους της Lady Gaga).

5. Χαμογέλασε:
Ξέρεις ποιός είναι ο μεγαλύτερος φόβος των αρσενικών; Να έχουν απέναντί τους μια γυναίκα μουτρωμένη, παραπονιάρα, γκρινιάρα που για να δουν το χαμόγελό της πρέπει να κάνουν αίτηση στο δήμο.

Τι να κάνεις: μοίρασέ του χαμόγελα! Δεν έχει σημασία αν διαθέτεις σαρκώδη χείλη ή τα χαρακτηριστικά της Ζιζέλ. Τα χαμογελαστά κορίτσια πάντα κέρδιζαν τ' αγόρια.

Τι ν' αποφύγεις: άλλο γελάω, άλλο χαμογελάω. Κανείς δεν θα πάρει στα σοβαρά μια κοπέλα που χαζογελά διαρκώς και χωρίς λόγο!

6. Θέλω μες τα δυο σου μάτια:
Οι άντρες λατρεύουν την οπτική επαφή, ειδικά τη στιγμή που θέλουν να σε ρίξουν. Κάθε θηλυκό που υιοθετεί το στυλ της χαμηλοβλεπούσας, γρήγορα θα ξαναμείνει μόνη της!

Τι να κάνεις: το 'θα σου κάνω τα γλυκά μάτια', είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεται για να δείχνεις και να νιώθεις σέξι!
Τι ν' αποφύγεις: τις μεγάλες ψεύτικες βλεφαρίδες και το έντονο βάψιμο στα μάτια λες και έχεις φάει μπουνιά. Σίγουρα μια τέτοια οπτική επαφή δεν θα την εκλάβει ως σέξι.

7. Μοσχομύρισε:
Μια γυναίκα που έχει να κάνει μπάνιο μέρες, ποτέ και από κανέναν άντρα δεν θα θεωρηθεί σέξι. Οι άντρες λατρεύουν την μυρωδιά σου, ακόμα και την φυσική. Φρόντισε να τηρείς τους κανόνες υγιεινής και να ευωδιάζεις καθημερινά.

Τι να κάνεις: ενίσχυσε τη φυσική σου μυρωδιά με ένα ανάλαφρο και δροσερό άρωμα που θα τον διεγείρει ακόμα παραπάνω.
Τι ν' αποφύγεις: απόφυγε τα πολύ βαριά αρώματα που θα τον κάνουν να λιποθυμήσει καλοκαιριάτικα.

Από την Κατερίνα Π.