Κρυολιπόλυση: Λιποαναρρόφηση χωρίς νυστέρι

29.11.2013
Εάν έχετε κρύψει τα στενά σας τζιν και τις εφαρμοστές σας μπλούζες ήρθε ο καιρός να τα ξαναφορέσετε με τη βοήθεια της... Cryolipolysis, μια πολλά υποσχόμενη μέθοδο διάλυσης του τοπικού λίπους και πάνω απ΄όλα χωρίς νυστέρι!

Τώρα πολύ εύκολα μπορείτε να απαλλαγείτε από τις μικρές ατέλειες που σας ενοχλούν. Με τη τεχνική της κρυολιπόλισης σας προσφέρεται άμεσα η λύση που αναζητάτε.

Η νέα επαναστατική μέθοδος αδυνατίσματος ήρθε για να μείνει και να γίνει η νέα μόδα των γυναικών που δεν σταματούν ποτέ (ούτε και σε περίοδο οικονομικής κρίσης) να φροντίζουν το σώμα τους και την εξωτερική τους εμφάνιση.

Τι είναι η κρυολιπόλυση;

Η ολοκαίνουργια κρυολιπόλυση ήρθε για τα καλά στην καθημερινή μας ζωή και δρα εκεί όπου οι δίαιτες και η γυμναστική δεν αποφέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Διενεργείται άμεσα, γρήγορα και ανώδυνα ενώ αποτελεί εναλλακτική αναίμακτη τεχνική της λιποαναρρόφηση.

Η μέθοδος της κρυολιπόλυσης διαφέρει πάρα πολύ από τις άλλες μη επεμβατικές τεχνικές και ήδη θεωρείται αξιόπιστη ως προς την εφαρμογή της.

Προκαλεί την αποβολή μόνο στα κύτταρα του λιπώδους ιστού και έτσι επιφέρει μία σταδιακή και ήπια άλλα ταυτόχρονα και οριστική μείωση του λίπους. Τα αποτελέσματα που μας δίνει έως τώρα είναι εκπληκτικά αφού έχει την δυνατότητα να εντοπίζει το λίπος στις πάσχουσες περιοχές και να το καταπολεμά.

Πόσες συνεδρίες απαιτούνται & πότε φαίνεται το επιθυμητό αποτέλεσμα;

Η θεραπεία συνήθως διαρκεί μια ώρα ενώ απαιτούνται το πολύ δύο με τρείς συνεδρίες ανάλογα με την περίπτωση. Η συχνότητα των συνεδριών εφαρμόζεται περίπου κάθε 45 ημέρες. Τα αποτελέσματα δεν είναι άμεσα ορατά αφού βασίζονται στη βιολογία των ιστών του ατόμου. Αρχίζουν να γίνονται ορατά μέσα στο διάστημα των επόμενων 30 ημερών περίπου οπότε και το κάθε περιστατικό θα επανεκτιμηθεί από τον θεράποντα ιατρό μαζί με την κάθε ενδιαφερόμενη ώστε να αποφασιστεί εάν θα ήταν ενδεδειγμένο να υπάρξουν και άλλες συνεδρίες,για να έχουμε ένα ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα.

Πώς ακριβώς γίνεται;

Η διαδικασία της εφαρμογής είναι απλή. Τοποθετούμε στην ενδιαφερόμενη δύο ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενες μεταλλικές πλάκες από ειδικό κράμα ευγενών μετάλλων στα προεπιλεγμένα σημεία που θέλουμε να αντιμετωπίσουμε. Οι κεφαλές ψύχουν το τοπικό λίπος σε θερμοκρασία -5 ºc προστατεύοντας ταυτόχρονα με ένα ειδικό εξάρτημα το δέρμα,δημιουργώντας ελαφρά αίσθηση ψύχους τοπικά. Σε διάρκεια μίας ώρας ο μεταβολισμός τους μειώνεται σταδιακά στο ελάχιστο δυνατόν. Με αυτό τον τρόπο τα λιποκύτταρα αποδομούνται λόγω έλλειψης μεταβολισμού ενώ στη συνέχεια θα απορροφηθούν για να αποβληθούν οριστικά και αμετάκλητα μέσω της λέμφου. Είναι μια απόλυτα ασφαλής μέθοδος που αφήνει ανέπαφους τους γειτονικούς ιστούς.

Μετά τη συνεδρία...

Μετά το πέρας της συνεδρίας μπορεί να παρατηρηθούν ερυθρότητα ή ήπιας μορφής εκχυμώσεις οι οποίες υποχωρούν σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Επίσης μπορεί να αισθάνεται ένα ελαφρύ μούδιασμα στην θεραπευμένη περιοχή. Σημαντικό είναι να αναφέρουμε ότι δεν απαιτείται χρόνος ανάρρωσης ενώ η ενδιαφερόμενη μπορεί να επιστρέψει άμεσα σε όλες τις καθημερινές της δραστηριότητες στις επόμενες δύο ώρες μετά την θεραπεία.

Ποιός μπορεί να κάνει κρυολιπόλυση;


Ιδανικές και ιδανικοί υποψήφιοι (άνδρες και γυναίκες) για την εφαρμογή της μεθόδου της κρυολιπόλυσης είναι :

• Όσες ακολουθούν μεσογειακή διατροφή (δηλ. μειωμένη πρόσληψη
κεκορεσμένων λιπαρών)

• Όποιες δεν αποκλίνουν πολύ από το κανονικό τους βάρος

• Οι γυναίκες που με την εκγύμναση δεν έχουν δει τα επιθυμητά αποτελέσματα στις πάσχουσες περιοχές (κοιλιά, ψωμάκια, γλουτοί, κ.λ.π.)

Γιατί να την προτιμήσεις

Η πλαστική χειρουργική συνεχώς εξελίσσεται και προσφέρει νέες τεχνικές βελτίωσης σε θέματα που πλέον μπορούν να αντιμετωπιστούν ακόμα πιο εύκολα, ακόμα πιο γρήγορα, αρκεί κανείς να «ξεκλέψει» λίγο από το χρόνο του. Η νέα τεχνική κάνει πλέον πράξη την αναίμακτη λιποαναρρόφηση χωρίς νυστέρι. Είναι η τεχνική πού όλοι περιμέναμε να έρθει. Τόσο οι επιστήμονες όσο και οι ενδιαφερόμενες για μια καλύτερη σιλουέτα και ένα καλύτερο περίγραμμα σώματος.

Μη χάνετε λοιπόν ούτε λεπτό!

Για περισσότερες πληροφορίες, απευθυνθείτε στο www.ioannislyras.gr


Δρ Ιωάννης Λύρας
Πλαστικός Χειρουργός
Διευθυντής Κλινικής Πλαστικής Χειρουργικής Ιατρικού Κέντρου Αθηνών
Επίτιμος Πρόξενος της Βραζιλίας στην Ελλάδα