Θέλεις να μείνεις έγκυος; Ιδού η μέρα και η ώρα που πρέπει να κάνεις σεξ

05.07.2018
Θέλεις να μείνεις έγκυος; Ιδού η μέρα και η ώρα που πρέπει να κάνεις σεξ
Πολλές παράξενες έρευνες συναντάμε καθημερινά, αυτή όμως ήταν το κάτι άλλο.

Είναι γεγονός ότι η εγκυμοσύνη σε ορισμένες γυναίκες προκύπτει εκεί που δεν το περιμένουν ενώ άλλες προσπαθούν επί χρόνια πριν τα καταφέρουν.

Μία μελέτη που πραγματοποίησε η βρετανική ιστοσελίδα Channel Mum, έρχεται τώρα να μας πει πως στην περίπτωση που επιθυμούμε ένα μωρό να μεγαλώσει την οικογένειά μας, μπορούμε να επιλέξουμε μια πολύ συγκεκριμένη ημέρα και ώρα για να έρθουμε σε επαφή με τον σύντροφό μας.

Πώς όμως προέκυψαν τόσο σαφή συμπεράσματα;

Έχοντας αναζητήσει την ημερομηνία στην οποία γεννιούνται τα περισσότερα μωρά στη χώρα, οι άνθρωποι της ιστοσελίδας κατέληξαν στην 6η ημέρα του Σεπτεμβρίου. Ημερομηνία από την οποία προκύπτει ότι το σεξ και η σύλληψη έλαβαν χώρα στις 2 Ιανουαρίου, στις 22:36 ακριβώς!

Το 48% των εθελοντών που έλαβαν μέρος στην έρευνα υποστήριξε πως τις γιορτινές ημέρες (Χριστούγεννα!) είχε μεγαλύτερη όρεξη για σεξ, με το 28% να δηλώνει ξεκάθαρα ότι οι γιορτές… φούντωσαν το πάθος.

Το 71% υπέδειξε τις 22:36 ως ιδανική ώρα για σεξ, χωρίς να δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες για τον λόγο, με το 36% να τολμά να παραδεχτεί πως και το ποτό έπαιξε τον ρόλο του.

Κάτι οι γιορτές λοιπόν, κάτι οι ημέρες αγάπης, κάτι η παραμονή μας στο σπίτι και κάτι το ποτό, το σεξ αποδείχθηκε πολύ πιο αποδοτικό τη δεύτερη ημέρα του Ιανουαρίου.

Ας το κρατήσουμε ως πληροφορία λοιπόν, γιατί ποτέ δεν ξέρεις.

Για μια πιο εμπεριστατομένη απάντηση όμως, διάβασε εδώ την απάντηση του ειδικού στο ερώτημα "Πότε είναι η καλύτερη στιγμή να κάνεις σεξ για να συλλάβεις"