Στρες τέλος μια για πάντα με τη βοήθεια των άστρων

23.05.2011
Έχεις αγχωθεί με όλα: με τη δουλειά, με τη σχέση σου και με την οικογένεια σου και νιώθεις ότι όλα σε πιέζουν και το στρες σε έχει κυριεύσει;

Έχεις αγχωθεί με όλα: με τη δουλειά, με τη σχέση σου και με την οικογένεια σου και νιώθεις ότι όλα σε πιέζουν και το στρες σε έχει κυριεύσει; Τότε υπάρχει τρόπος να απαλλαγείς μια για πάντα από το άγχος που όχι μόνο χαλάει την ψυχολογία σου αλλά …καταστρέφει και το δερματάκι σου! Διάβασε παρακάτω πώς τ’άστρα σε βοηθούν να απαλλαγείς μια για πάντα από το καταστροφικό για την υγεία και την ομορφιά σου, άγχος.

Κριός και Τοξότης: τα δύο από τα τρία ζώδια της φωτιάς , έχουν την τάση να καούν από το στρες! Αν ανήκεις σε κάποιο από τα ζώδια τότε δεν είναι ψέμα ότι είσαι πολύ υπερκινητική και σπάνια γεμίζεις τις μπαταρίες σου. Φάε το αγαπημένο σου φαγητό, πιες τον καφέ σου και γέμισε ενέργεια για να αντέξεις και θα εξαφανίσεις μια γι απάντα το άγχος.
Ταύρος: δεν είσαι νευρωτική και πολύ αγχώδης αν ανήκεις στο ζώδιο του Ταύρου. Το μόνο που είναι ικανό να σε αγχώσει αρκετά είναι όταν γίνονται πολλές αλλαγές που σε επηρεάζουν άμεσα. Γίνε πιο ευέλικτη και πήγιανε κόντρα στην σταθε΄ρη φύση σου για να μην αγχώνεσαι καθόλου!
Δίδυμοι: αν ανήκεις στο ζώδιο του Διδύμου, τότε ξέρεις καλύτερα από τον καθένα ότι το στρες δημιουργείται από τις –άπειρες-σκέψεις που βασανίζουν καθημερινά το μυαλουδάκι σου. Βάλε σε σειρά τις σκέψεις σου και θα δεις ότι άμα ακολουθήσεις ένα πρόγραμμα ( λέξη άγνωστη για εσένα που σημαίνει τάξη) το στρες θα εξαφανιστεί μια για πάντα!

Καρκίνος και Σκορπιός: τα ζώδια του νερού έχει μονίμως την αγωνία μήπως νιώσουν πάρα πολλά! Οκ να είσαι συναισθηματικό ζώδιο αυτό όμως δεν πρέπει να σου γίνει και στρες. Προσπάθησε να πάρεις κάτι από τα χαρακτηριστικά των ζωδίων του αέρα που είναι πιο free συναισθηματικά ψυχές και χαλάρωσε τους ρυθμούς σου.
Λέων: εξαρτάσαι από την συμπάθεια και αποδοχή των γύρω σου και πολλές φορές αυτό είναι ένα άγχος από μόνο του. Προσπάθησε να αποβάλεις τη διαρκή ανάγκη σου για επιβεβαίωση και αυτοπροβολή και αυτομάτως θα σου φύγει ένα μεγάλο βάρος!

Παρθένος: είσαι Παρθένος και έχεις στρες; Πώς είναι δυνατόν να μην έχεις …τόνους άγχους όταν πέφτεις με τα μούτρα στη δουλειά; Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να χαλαρώσεις λιγάκι τους ρυθμούς σου. Δεν γίνεται να τρέχει σαν τρελή από το πρωί μέχρι το βράδυ και δε γίνεται σίγουρα να φτιάξεις όλα τα στραβά σε μια μέρα! Τα κεριά, τα ζεστά μπανάκια και τα χαλαρωτικά μασάζ φτιάχτηκαν ειδικά για εσένα και σου διώχνουν το στρες σε χρόνο dt!

Ζυγός: όπως υποδηλώνει και ζώδιο ένα θεματάκι με την ισορροπία το έχεις και καλά θα κάνεις να βρεις τον τρόπο να ισορροπήσεις και να βρεις τον τρόπο να ηρεμήσεις. Τι είναι αυτό που σε ισορροπεί και σε κάνει να νιώθεις καλά και χαλαρή; Είναι κάποιο άνθρωποι, είναι μια δραστηριότητα; Βρες το και εφάρμοσε το!

Αιγόκερως: σε περιόδους κρίσης όπως αυτή που διανύουμε, οι περισσότερο Αιγόκεροι έχουν πέσει με τα μούτρα στη δουλειά. Προσπάθησε να μη σκέφτεσαι τόσο συχνά το να ξεχωρίσεις και να διακριθείς και έτσι θα δεις ότι θα χαλαρώσεις και θα πετύχεις πολύ ευκολότερα όλα αυτά που θέλεις.

Υδροχόος: αν έρθεις σε επαφή με τα συναισθήματα σου μιας και είναι συνήθως συναισθηματικοί οι λόγοι που σε αγχώνουν. Άφησε τον εαυτό σου ελεύθερο να σκεφτεί τι μπορεί να σε αγχώνει και βρες το χρόνο να αφιερώσεις σε αυτό και θα δεις το στρες να φεύγει και το δερματάκι σου να λάμπει!

Ιχθείς: μια πολύ ευαίσθητη ψυχή, οι ιχθείς συνήθως φορτώνονται και τα άγχη και τις αγωνίες των γύρω τους. Αν ανήκεις στο ζώδιο καλά θα κάνεις να βάλεις προτεραιότητα τον εαυτό σου και να μην παίρνεις τόσο "προσωπικά" τα προβλήματα των υπολοίπων!

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη