Η Πανσέληνος φέρνει τα πάνω κάτω στα αισθηματικά σου!

17.05.2011
Και ναι μια ακόμη Πανσέληνος έρχεται να ταράξει τα ήρεμα νερά σου και να φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή σου τουλάχιστον μέχρι τις 22 του μήνα.

Και ναι μια ακόμη Πανσέληνος έρχεται να ταράξει τα ήρεμα νερά σου και να φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή σου τουλάχιστον μέχρι τις 22 του μήνα. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Σκορπιού, δεν είναι κάτι απλό αφού κάθε φορά που συμβαίνει σε κάποιο από τα ζώδια του νερού τότε υπάρχει η τάση τα αισθήματα μας να κυριαρχούν σε όλους τους τομείς της ζωής μας. Διάβασε παρακάτω πώς θα σε επηρεάσει ανάλογα με το ζώδιο σου για να …πάρεις τα (συναισθηματικά) μέτρα σου!

Γενικά:
Eρωτικές σχέσεις, φιλικές, οικογενειακές και γενικά κάθε σχέση που εμπεριέχει συναισθηματικούς δεσμούς αυτό το διάστημα παίρνει τεράστιες διαστάσεις στο μυαλουδάκι σου. Η νέα Πανσέληνος σε αναγκάζει να κάνεις αλλαγές σε αυτούς τους τομείς με επίκεντρο τον έρωτα και να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που θα επηρεάζουν καθοριστικά τη μετά την Πανσελήνο περίοδο.

Ειδικά:

Κριός: τα οικονομικά σου επηρεάζονται αρκετά αυτό το διάστημα και ό,τι σχετίζεται με επενδύσεις, φόρους και άλλες πηγές χρημάτων αξίζουν την προσοχή σου και σε προβληματίζουν ενώ έχουν αντίκτυπο και στα ερωτικά σου. Σκέψου, αξιολόγησε τα οικονομικά σου και μαζί τις αλλαγές που δε σταματήσουν να συμβαίνουν.

Ταύρος: είσαι αποφασισμένη να μοιραστείς τα συναισθήματα σου για όσους είναι κοντά σου -είτε είναι φίλοι, είτε το αγόρι σου- και θα το κάνεις τώρα! Ένα άτομο από το παρελθόν σου μπορεί να συνεχίσει να υπάρχει στη ζωή σου, μπορεί όμως τώρα να πάρεις την απόφαση να το απομακρύνεις μια για πάντα από κοντά σου. Μπορεί κάποιες πόρτες να έκλεισαν στη ζωή σου και να μην ανοίξουν ξανά ούτε από τον Κόναν τον Βάρβαρο, κάποιες άλλες όμως σου ανοίγονται διάπλατα μπροστά σου και θα αποδειχθούν πολύ καλύτερες επιλογές!

Δίδυμοι: έχεις ρουτινιάσει και οι προσωπικές σου συνήθειες έχουν αρχίσει να γίνονται βασανιστικές στην καθημερινότητα σου; Τότε αυτή η Πανσέληνος σε βάζει σε διαδικασία να ξαναγεννηθείς και να ανανεωθείς, πράγμα που προϋποθέτει να γίνεις λιγότερο υπερκινητική έστω και λίγο. Αποστασιοποιήσου λιγάκι και σκέψου πώς είναι η σχέση σου με τους γύρω σου, ποιοι σε πληγώνουν και με ποιους περνάς καλά. Είπαμε να είσαι κοινωνική και να σε αγαπούν όλοι αλλά τώρα σκέφτεσαι ξεκάθαρα ποιοι είναι καλή παρέα και ποιοι όχι και πράττεις ανάλογα.

Καρκίνος: μήπως σκέφτεσαι να κάνει ένα παιδιάκι ή η οικογένεια σε χρειάζεται αυτό το διάστημα; Όπως και να έχει το βλέμμα σου στρέφεται προς την οικογένεια αλλά και τα αισθηματικά σου αφού αγχώνεσαι σχετικά με το αν θα δώσεις τέλος ή θα κρατήσεις τελικά τη σχέση σου που σε βασανίζει και σε έχει κάνει να χάσεις τον ύπνο σου. Εσύ αποφασίζεις!

Λέων: θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια έχουν αρχίσει να σε ενοχλούν και τώρα έρχεται η στιγμή να πάρεις αποφάσεις γύρω από αυτά. Το να καθαρίσεις το σπίτι σου, να δημιουργήσεις μια πολύ καλή ατμόσφαιρα και να αφήσεις την θετική ενεργεία να σε πλημμυρίσει είναι μια καλή αρχή για να ξεκαθαρίσεις και τις σκέψεις που έχουν αρχίσει να κατακλύζουν το μυαλουδάκι σου. Εξάλλου αυτή η Πανσέληνος σου δίνει μαζί κάποια κρυφά μηνύματα και δεν αποκλείεται να δεις τα πράγματα διαφορετικά.

Παρθένος: ώρα να αναδιοργανώσεις τη σκέψη σου, αγαπητή μου! Τώρα λοιπόν και με την Πανσέληνο να σε επηρεάζει δεν είναι η ώρα για αμφισβητήσεις, αλλά ώρα για να δεις τα πράγματα στην πραγματική τους διάσταση που όσο να πεις, είναι πολύ θετικά. Αν βρεις ή έχεις μια σχέση που ξέρεις ότι είναι καλή, καλά θα κάνεις να παραμείνεις σε αυτή! Αν πάλι νιώθεις πώς δεν έχεις, ακόνισε την πνευματικότητα σου: ήρθε η στιγμή για να πιάσεις το βιβλίο ανά χείρας ή που να πας σε μια γκαλερί και να αφεθείς τη μαγεία τη τέχνης, αρκεί να μην παρασυρθείς από την ορθολογιστική σου φύση. Αν κάτι "δεσμεύει" την ενέργεια σου εδώ και καιρό, ή είναι η ώρα να το αφήσεις πίσω σου και να προχωρήσεις μόνο μπροστά.

Ζυγός: ώρα να επαναπροσδιορίσεις τις αξίες σου αλλά και ό,τι θεωρούσες σταθερό μέχρι τώρα. Μην κρατήσεις κοντά σου ανθρώπους ή καταστάσεις που δε σε γεμίζουν πια. Τώρα είναι η ώρα να σκεφτείς και να αξιολογήσεις τι σε γεμίζει και τι όχι. Ό,τι αποφάσεις πάρεις καλό θα ήταν να τις πάρεις μετά την 1η Ιουνίου!

Σκορπιός: είσαι στο επίκεντρο αυτό το διάστημα αφού αυτή η Πανσέληνος στο ζώδιο σου δε μπορεί παρά να σηματοδοτήσει το τέλος μιας εποχής και την αρχή μιας νέας. Νέες γνωριμίες και συναναστροφές δίνουν άλλη πνοή στη ζωή σου και τώρα βλέπεις ποιες σχέσεις (φιλικές, ερωτικές, κ.λ.π.) σε ευχαριστούν και ποιες όχι. Τώρα και εσύ η ίδια φαίνεσαι και είσαι όντως πολύ διαφορετική και οι γύρω σου το καταλαβαίνουν. Τώρα είναι η ώρα να αλλάξει ο τρόπος με τον οποίο βλέπεις τα πράγματα και τους ανθρώπους και να κάνεις αυτό που δεν έκανες και πολύ εύκολα ως σήμερα: να δείξεις ό,τι αισθάνεσαι.

Τοξότης: πολλά είναι να βέλη που έρχονται με φόρα προς την κατεύθυνση σου, ενώ η Πανσέληνος σε αφοπλίζει και χαμηλώνεις τα δικά σου. Μίλησε κάνεις για άνευ όρων παράδοση; Όχι βέβαια! Απλά τώρα ήρθε η ώρα να κάνεις ανακωχή με τους μέχρι τώρα εχθρούς σου, αφού εκλογικεύσεις τις καταστάσεις και αποφασίζεις να λύσεις τα θέματα του παρελθόντος για να προχωρήσεις με το τόξο στην πλάτη κι όχι σε θέση βολής προς το μέλλον! Εύγε!

Αιγόκερως: είναι η ώρα σου να ξαναγεννηθείς μέσα από τις ήδη υπάρχουσες σχέσεις σου αφού αυτές όπως και οι φιλίες είναι σαν τα φυτά κι αν δεν τα ποτίζεις δε θα ανθίσουν ποτέ! Ρίξε λοιπόν κι εσύ το νεράκι στις…σχέσεις σου, ώστε να αναθεωρήσεις και να αναζωογονηθείς μέσα από τους κοντινούς σου ανθρώπους που ήταν πάντα το στήριγμα σου!

Υδροχόος: θέματα εργασίας και μεγάλου κόπου προκύπτουν τώρα ενώ έχεις ήδη φρικάρει με τον όγκο της δουλειάς. Πριν σου ανέβει η πίεση στο Θεό, πάρε δύο μέρες άδειας και πήγαινε κάπου διακοπούλες να ξεθολώσεις και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Ο σκοπός σου, η αποστολή σου και η φήμη σου θα δεχθούν μεγάλες αλλαγές. Ένα πρότζεκτ που σχεδιάζεις καιρό τώρα θα σε κάνει να ξεχωρίσεις και μην απορήσεις αν τώρα αρχίζουν ν' αναγνωρίζουν την αξία σου, τουλάχιστον επαγγελματικά!

Ιχθείς: σαν ψαράκι είσαι έτοιμη να κολυμπήσεις ακόμη και στα πιο θολά νερά, αφού είναι αποδεδειγμένα ασφαλή! Και όχι μόνο είναι ασφαλή, αλλά μπορεί να σου προσφέρουν αυτό που τόσο καιρό έψαχνες! Τώρα είναι η εποχή να αφήσεις στην άκρη τη λογική και να κάνεις ό,τι σου λέει η καρδιά σου, χωρίς να χάσεις, αφού όλα τώρα παίρνουν το δρόμο τους!

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη