Βρες το ευαίσθητο σημείο του βάσει ζωδίου (Μέρος Β')

06.06.2011
Θέλεις να μάθεις πώς θα τον κατακτήσεις μια για πάντα και θα καταφέρεις να τον κάνεις να πίνει νερό στ’ όνομα σου; Τότε δεν έχεις παρά να βρεις ποια είναι σημεία-κλειδιά στο σώμα του που είναι ικανά να τον κάνουν τούρμπο, αρκεί να ξέρεις ποιο είναι το ζώδιο του!

Θέλεις να μάθεις πώς θα τον κατακτήσεις μια για πάντα και θα καταφέρεις να τον κάνεις να πίνει νερό στ’ όνομα σου; Τότε δεν έχεις παρά να βρεις ποια είναι σημεία-κλειδιά στο σώμα του που είναι ικανά να τον κάνουν τούρμπο, αρκεί να ξέρεις ποιο είναι το ζώδιο του!

Ζυγός: μπορεί να έχει ανάγκη να έχει μια σύντροφο στη ζωή του και είναι απαραίτητο στοιχείο για να είναι ευτυχισμένος. Η φιλαρέσκεια του τον κάνει γοητευτικό και καρδιοκατακτητή ενώ του αρέσει να τον περιποιούνται και περιμένει από τη γυναίκα που είναι δίπλα του να δείχνει κατανόηση για τα ελαττώματα και τις ιδιοτροπίες του.

Το ευαίσθητο σημείο του: τα οπίσθια και οι γλουτοί του είναι τα ευαίσθητα σημεία επάνω στο κορμάκι του αφού ο ίδιος έχει ελκυστικούς γλουτούς. Ένα ελαφρύ χτυπηματάκι ακριβώς εκεί είναι ικανό να ανάψει φωτιές στον αγαπημένο σου Ζυγό.

Πώς θα τον κρατήσεις για πάντα δίπλα σου: Το σεξ δεν είναι για τον άντρα Ζυγό μια ερωτική ένωση δύο κορμιών αλλά ένα είδος τέχνης. Τα εντυπωσιακά λόγια και το φλερτ είναι συνώνυμα του σεξ και δίνουν όλο τους το είναι σε μια σχέση. Χάρις του αρμονία και ισορροπία και θα μείνει για πάντα δίπλα σου!

Σκορπιός: δύσκολα μπορείς να κερδίσεις το Σκορπιό γιατί ενώ τον ενδιαφέρει το σεξ και ο έρωτας είναι πολύ δύσκολος στο να ανοιχτεί και να καταλάβεις ότι και εκείνος αποζητά τη συντροφικότητα, αφού η εντύπωση που δίνει δεν είναι αυτή. Ο ερωτισμός του και το πάθος του είναι διάχυτα επάνω του και σίγουρα είναι πόλος έλξης για εσένα.

Το ευαίσθητο σημείο του: τα γεννητικά όργανα! Οι αισθησιακές ζώνες του Σκορπιού είναι φυσικά τα γεννητικά του όργανα και γι’ αυτό ένα απλό άγγιγμα του είναι ικανό να τον κάνει τούρμπο!

Πώς θα τον κρατήσεις για πάντα δίπλα σου: Μαγνήτισε το βλέμμα του και βάλε το πάθος και το μυστήριο μέσα στο παιχνίδι του έρωτα και θα τον κερδίσεις μια για πάντα. Ζήλιες και κτητικότατα είναι στοιχεία του χαρακτήρα του και γι’ αυτό να είσαι προετοιμασμένη!

Τοξότης: ανεξάρτητος τύπος που μπορεί για να μη χάσει την ελευθερία του να αρνηθεί ακόμη και το γάμο! Δε μπορεί να νιώθει απόλυτα δεσμευμένο και δε θέλει χαλινάρια γιατί ασφυκτιεί. Το καινούργιο τον ενθουσιάζει και αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να οπλιστεί με υπομονή για να μη σκάσεις από τη ζήλια σου!

Το ευαίσθητο σημείο του: οι μηροί είναι το σημείο του κορμιού του που θα τον συγκλονίσει! Λενα απλό άγγιγμα στο εσωτερικό των μηρών ή ακόμη και ένα άγγιγμα στα μαλλιά του είναι ικανό να ξυπνήσει τον …Τοξότη που κρύβει μέσα του!

Πώς θα τον κρατήσεις για πάντα δίπλα σου: αυθόρμητος και ευέξαπτος λιγάκι ο άντρας Τοξότης ξέρει πώς να ικανοποιεί μια γυναίκα. Αναζητάει συνέχεια νέα παιχνίδια για να μη βαριέται και θέλει να πραγματοποιήσει όλες σου τις φαντασιώσεις, γι’ αυτό ετοιμάσου για πολλές στιγμές ηδονής!

Αιγόκερως: επιφυλακτικός και συγκρατημένος αφού δεν αφήνεται εύκολα και δε χαρακτηρίζεται για το πάθος του και την ερωτική του διάθεση, μην περιμένεις εκρήξεις αγάπες και βαρύγδουπες δηλώσεις!

Το ευαίσθητο σημείο του: τα γόνατα είναι το ευαίσθητο σημείο του και αυτό δεν είναι καθόλου μείον του! Φίλησε τον και χάιδεψε τον στο γόνατο ή άφησε τα δικά σου γόνατα σε κοινή θέα να δει πώς θα πέσει επάνω τους με φόρα!

Πώς θα τον κρατήσεις για πάντα δίπλα σου: είναι πολύ προσγειωμένος και συντηρητικός στο σεξ και προχωράει αργά προς τη σεξουαλική ωριμότητα. Σταθερότητα και τρυφερότητα είναι δύο χαρακτηριστικά που πρέπει οπωσδήποτε να έχεις να θέλεις να μείνεις κοντά του.

Υδροχόος: ανεξάρτητος και με προοδευτικές ιδέες είναι προικισμένος με το χάρισμα να αγαπά αληθινά. Είναι δύσκολο να μονοπωλήσεις το ενδιαφέρον του αφού ασχολείται με πολλά πράγματα και έτσι δεν ερωτεύεται εύκολα.

Το ευαίσθητο σημείο του: είναι οι αστράγαλοι! Χρησιμοποίησε τα χεράκια σου να χαϊδέψεις απαλά του αστραγάλους του αλλά και τα χέρια του. Γενικά τα άκρα του είναι τα σημεία κλειδιά του που τον ανάβουν στη στιγμή!

Πώς θα τον κρατήσεις για πάντα κοντά σου: η ερωτική πράξη για του Υδροχόους είναι περισσότερο πνευματική διεργασία παρά σωματική και γι’ αυτό δεν έχεις παρά να εξιτάρεις το μυαλό του για να τον ερεθίσεις!

Ιχθείς: ονειροπόλος, ευαίσθητος έχει την τάση να τραβά την αγάπη και τον έρωτα σαν μαγνήτης και δεν αποκλείεται να σε μαγνητίσει πολύ εύκολα. Ο περίπλοκος συναισθηματικός του κόσμος μπορεί να σε προβληματίσει λη να σε κάνει να τον ερωτευτείς ακόμη πιο τρελά.

Το ευαίσθητο σημείο του: τα πόδια! Τα πόδια του είναι το ευαίσθητο σημείο του οπότε χάδια και φιλιά στην περιοχή αυτή είναι ικανά να τον κάνουν να πίνει νερό στο όνομα σου! Δάχτυλε και φτέρνες έχουν την τιμητική τους και εσύ δεν έχεις παρά να αρχίσεις το μασάζ και το χάιδεμα σε εκείνα ακριβώς τα σημεία!

Πώς θα τον κρατήσεις για πάντα κοντά σου: βοήθησε τον να πάρει τις αποφάσεις που πρέπει και στήριξε τον σε κάθε του βήμα και να είσαι σίγουρη ότι θα το αναγνωρίσει! Μπορεί πολλές φορές να γίνει καταπιεστικός και να έχεις τάσεις εξάρτησης αλλά μη δώσεις σημασία, Ιχθείς είναι θα του περάσει!

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη , πηγή: Astra& Orama