Βρες το ευαίσθητο σημείο του βάσει ζωδίου (Μέρος Α')

30.05.2011
Θα ήθελες να ξέρεις ποιο είναι εκείνο το σημείο στο σώμα του που είναι ικανό να το αγγίξεις να τον στείλει στα ουράνια; Τ’άστρα για μια ακόμη φορά σε βοηθούν να καταλάβεις ποιο είναι το ευαίσθητο σημείο του και πώς θα τον κρατήσει για πάντα κοντά σου και αυτό μόνο μείον σου δεν είναι! Διάβασε παρακάτω και θα μάθεις τα πάντα για τον καλό σου και θα τον κάνεις να πίνει νερό στ’ όνομα σου!

Θα ήθελες να ξέρεις ποιο είναι εκείνο το σημείο στο σώμα του που είναι ικανό να το αγγίξεις να τον στείλει στα ουράνια; Τ’άστρα για μια ακόμη φορά σε βοηθούν να καταλάβεις ποιο είναι το ευαίσθητο σημείο του και πώς θα τον κρατήσει για πάντα κοντά σου και αυτό μόνο μείον σου δεν είναι! Διάβασε παρακάτω και θα μάθεις τα πάντα για τον καλό σου και θα τον κάνεις να πίνει νερό στ’ όνομα σου!

Κριός: αυτό που σε τραβάει επάνω του σαν μέλισσα στο μέλι είναι σίγουρα ο μαγνητισμός του, η γοητεία του αλλά μην ξεχνάς ότι σαν ερωτικός σύντροφος δεν είναι και ο πιο σούπερ του κόσμου αφού έχει τη ζήλια μέσα στο αίμα του.

Το ευαίσθητο σημείο του: είναι το κεφάλι και γενικότερα το πρόσωπο αφού γίνεται πολύ ευαίσθητος όταν του αγγίζεις ή του χτυπάς το πρόσωπο. Χάιδεψε του το πρόσωπο ή τα μαλλάκια με τα δύο σου χεράκια και θα τον δεις να παραδίνεται στα χάδια και στα φιλιά σου μια για πάντα! Τα χείλη για τον Κριό δεν είναι απλά χείλη αλλά η αρχή του έρωτα γι’ αυτό δώσε βάση στο φιλί σου και βάλε εκεί όλο σου το πάθος για να τον γοητεύσεις!

Πώς θα τον κρατήσεις για πάντα δίπλα σου: βγάλε την βαρεμάρα από το λεξιλόγιο και την καθημερινότητα σου και θα ζήσεις μεγάλες στιγμές δίπλα στον Κριό. Αν τολμήσεις να του φορέσεις ένα αξεσουάρ με κέρατο στο επάνω μέρος του κεφαλιού του, τότε να είσαι σίγουρη ότι δε θα βλέπει μπροστά του και δε θα κολλήσει να γκρεμίσει τα πάντα σε ένα λεπτό.


Ταύρος: ο έρωτας είναι ίσως το πιο σπουδαίο πράγμα στη ζωή του και ο βασιλιάς των αισθήσεων , ο Ταύρος, θέλει την προσοχή σου για να νιώσει συναισθηματικά ασφαλής. Κάντον να νιώσει σιγουριά και δεν έχει σαν φοβάσαι τίποτα. Αν είσαι ευχάριστος τύπος και του κάνεις και ένα καλό φαγητό, αφού στην περίπτωση του Ταύρου το γνωμικό "ο έρωτας περνάει από το στομάχι" ισχύει απόλυτα, θα καταφέρεις να του μονοπωλήσεις το ενδιαφέρον και θα τον κρατήσεις κοντά σου. Εξάλλου μην ξεχνάς ότι βασίζεται πολύ στο ένστικτο του το οποίο σχεδόν πάντα δεν πέφτει έξω.

Το ευαίσθητο σημείο του: ο λαιμός του! Ένα απαλό άγγιγμα με το χέρι σου στο λαιμό του ή ένα δυνατό φιλί ακριβώς εκεί θα τον κάνει σκλάβο σου για πάντα! Ένα τυχαίο άγγιγμα ή ακόμη και τα δαγκωματάκια στην ευρύτερη περιοχή του λαιμού θα τον κάνει να σε παρακαλάει να περάσετε στο κυρίως πιάτο.

Πώς θα τον κρατήσεις για πάντα δίπλα σου: μπορεί να είναι σχετικά συντηρητικός και προσγειωμένος στα ερωτικά του αλλά ταυτόχρονα είναι από τα πιο ερωτικά και σεξουαλικά ζώδια. Απαλή μουσική, το αγαπημένο του φαγητό, ένα καλό κρασί και θα τον καθηλώσεις ενώ θα περάσεις ζωή χαρισάμενη δίπλα του.

Δίδυμοι: το ζώδιο του αέρα που είναι τελείως απρόβλεπτο και άπιαστο και στα ερωτικά του, δυσκολεύεται να μείνει σταθερό σε μια σχέση και άρα εν ολίγοις έχεις μπλέξει. Η ελευθερία τους είναι για εκείνους το πιο σημαντικό αγαθό και δε φημίζονται γενικά για την αφοσίωση τους σε μια γυναίκα. Μισεί την καταπίεση και τις ζήλιες και καλά θα κάνεις να κόψεις τις υστερίες αν θέλεις αν είσαι πλάι του.

Το ευαίσθητο σημείο του: τα χέρια και οι ώμοι του είναι το ευαίσθητο σημείο του! Χάιδεψε του απλά και αισθησιακά τα χέρια από ψηλά στους ώμους μέχρι το κάτω μέρος της πλάτης και θα τον δεις να τρέμει ολόκληρος.

Πώς θα τον κρατήσεις για πάντα: μπορεί να δυσκολεύεται να κάνει μακροχρόνιες σχέσεις αλλά αν βρει σε εσένα αυτό που ψάχνει: μια σέξι, χαλαρή και διασκεδαστική κοπέλα τότε μπορεί να μείνει για πολύ καιρό στο πλάι σου, και αυτό είναι σαν να λέμε για πάντα για τον Δίδυμο.

Καρκίνος: ο συναισθηματισμός, ο ρομαντισμός και η διάθεση του να εκφράζει την αγάπη του είναι από τα βασικά χαρακτηριστικά του, πράγμα που σε κάνει να τον ερωτευτείς παράφορα. Σταθερός και στοργικός ο άντρας Καρκίνος, έχει την οικογένεια ως το βασικό σκοπό της ζωής του.

Το ευαίσθητο σημείο του: είναι το στήθος του! Χείλη και δάχτυλα στο στήθος του να τον φιλάνε και να τον χαϊδεύουν θα τον κάνουν να σε ερωτευτεί παράφορα. Τα γαλλικά φιλιά ικανά να εκφράσουν την αγάπη και του αρέσουν πολύ αφού θα τον κάνουν τρελό από έρωτα για εσένα.

Πώς θα τον κρατήσεις για πάντα: τα αγγίγματα, οι αγκαλιές , τα φιλιά είναι λίγοι μόνο από τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να τους δείχνεις την αγάπη και τη στοργή σου και θα τον κρατήσουν για πάντα κοντά σου.

Λέων: μισεί τη μιζέρια και την γκρίνια αλλά και τα…φτωχά αισθήματα αφού είναι φύση γενναιόδωρη και έχει ανάγκη από κομπλιμέντα ειδικά από τη σύντροφο του. Μπορεί να γίνει ζηλιάρης και κτητικός αν πάει κάποιος να σε πάρει από κοντά του.

Το ευαίσθητο σημείο του: η πλάτη είναι από τα σημεία-κλειδιά στο κορμί του που είναι ικανά να τον ανάψουν επικίνδυνα! Είτε αποφασίσεις να του τρίψεις την πλατούλα στο μπάνιο είτε απλά του κάνεις ένα ερωτικό μασαζάκι όταν γυρνάει από η δουλειά, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο: θα τον μαγέψεις αν ασχοληθείς με την πλάτη του.

Πώς θα τον κρατήσεις για πάντα: λατρεύει το σεξ και έχει εκεί πρωταγωνιστικό ρόλο. Έχει σεξουαλική δύναμη και αντίστοιχες απαιτήσεις και μην ξεχνάς ότι ο ερωτισμός του είναι διάχυτος.

Παρθένος: τον συγκινεί το κυνήγι του έρωτα και σπάνια θα σου εξομολογηθεί τον έρωτα του. Από τη σύντροφο του θέλει να τον ενθαρρύνει και να του δώσει το πάτημα ώστε να εκδηλώσει τα αισθήματα του.

Το ευαίσθητο σημείο του: είναι η κοιλιά! Ακούμπησε το κεφάλι σου στην κοιλιά του και θα αρχίσει να σου χαϊδεύει απλά τα μαλλάκια! Ασχολήσου με τον αφαλό του και το χάιδεψε απλά το στομαχάκι του και θα τον δεις να χαμογελάει με ευχαρίστηση!

Πώς θα τον κρατήσεις για πάντα: ο αυτοέλεγχος είναι από τα χαρακτηριστικά του και είναι ιδιαίτερα παραδοσιακός στα σεξουαλικά ζητήματα. Μπορεί να φαίνεται σχετικά συντηρητικός αλλά άμα πάρει το κολάι θα γίνει χαμός στο κρεβάτι που θα βρεθείτε παρέα του. Αυτό που ζητάει από τη σχέση του είναι η αποκλειστικότητα και η τρυφερότητα!

Μείνε συντονισμένη και για το δεύτερο μέρος ,βρες τα σημεία-κλειδιά του και αποπλάνησέ τον!

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη, πηγή: Astra& Orama