Το ζώδιο του προδίδει αν σου "τα φορέσει"- Νο 2

04.07.2011
Είσαι πίστη δίπλα του και θέλεις να μάθεις αν έχει σκοπό να κάνει και εκείνος το ίδιο; Το θέμα απίστια είναι ένα θέμα που σε απασχολεί συχνά-πυκνά ακόμη και αν ο καλός σου δε σου έχει δώσει ποτέ την αφορμή για να ζηλέψεις.

Είσαι πίστη δίπλα του και θέλεις να μάθεις αν έχει σκοπό να κάνει και εκείνος το ίδιο; Το θέμα απίστια είναι ένα θέμα που σε απασχολεί συχνά-πυκνά ακόμη και αν ο καλός σου δε σου έχει δώσει ποτέ την αφορμή για να ζηλέψεις. Διάβασε παρακάτω αν σκοπεύει να σε προδώσει και πόσο επιρρεπής είναι ανάλογα με το ζώδιο του!

Ζυγός: ένα από τα πιο αξιόπιστα ζώδια του ζωδιακού, οι Ζυγοί έχουν περίεργα ένστικτα και δεν θα πουν εύκολα όχι στον πειρασμό που προκαλεί τις αισθήσεις του. Δώσε βάση στη συμπεριφορά του για να καταλάβεις, μιας και κόμη από το φιλί που θα σου δώσει θα μπορέσεις να διακρίνεις κάποια σημάδια αν σου έχει μπει η υποψία!

Σκορπιός: μπορεί να είναι απότομος και να δείχνει κάποιες φορές σκληρός αλλά μπορεί να γίνει και εκμεταλλευτής ενώ ανήκει στα ζώδια που έχουν τη φήμη ότι απατούν τις συντρόφους τους, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να τεντώσεις τις κεραίες σου και να δώσεις προσοχή. Οι Σκορπιοί έχουν τη φήμη ότι είναι κτητικοί και ζηλιάρηδες γι’ αυτό να τον πληρώσεις με το ίδιο νόμισμα, δηλαδή μόλις του αφήσεις υπονοούμενα ότι αρέσεις και σε φλερτάρουν θα πάρει μπρος και θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να σε κατακτήσει από την αρχή!

Τοξότης: αν ο καλός σου ανήκεις το ζώδιο τότε καλά θα κάνεις να του δείξει εμπιστοσύνη γενικά αφού δεν είναι πολύ πιθανό να σου την κάνει την κουτσουκέλα. Το μόνο πρόβλημα με τους Τοξότες είναι ότι εκεί που μπορεί να όταν υπολογίζεις για να σε συνοδεύσει στο πατρικό σου να πάει ταξίδι. Εν ολίγοις είναι δύσκολο να στηριχτείς επάνω του και να μην παρανοήσεις από τις σκέψεις προδοσίας που θα περνάνε με ταχύτητα φωτός από το μυαλό σου.

Αιγόκερως: ένα από τα πιο αξιόπιστα ζώδια του ζωδιακού, είναι από τους σταθερούς εκείνους άντρες που ξέρουν τι θέλουν. Μπορεί σίγουρα να γίνουν ανταγωνιστικοί στα συναισθηματικά τους και η ζήλια τους να βγαίνει πολύ έντονα στις ερωτικές τους σχέσεις γι’ άυτο μην αρχίσεις να τον κατηγορείς αν δεν είσαι 100% σίγουρη ότι κάτι τρέχει.

Υδροχόος: η ειλικρίνεια χαρακτηρίζει τους Υδροχόους και να ξέρεις ότι αν τον ρωτήσεις ευθέως αυτό που σε απασχολεί τότε το πιο πιθανό είναι να λάβεις για απάντηση την αλήθεια. Συνήθως δε μπορεί- ακόμη και να θέλει- να σε πατήσει και συνήθως δε θα κάνει κάτι επίτηδες που ξέρει ότι θα σε πληγώσει.

Ιχθείς: αν ο αγαπημένος σου ανήκει στο ζώδιο ,τότε ξέρεις από πρώτο χέρι ότι είναι αρκετά κτητικός και ζηλιάρης αλλά και ότι οι αλλαγές της διάθεσης του μπορούν να σε τρελάνουν και να μην ξέρεις τι θέλεις. Τα μία μπορεί να νομίζεις ότι σε πατάει την άλλη ότι κάθεται στ’ αυγά του.

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη