Πού θα σε χτυπήσει η ολική έκλειψη της Σελήνης;

15.06.2011
Άλλη μία έκλειψη μέσα στον Ιούνιο ήρθε για να φέρει τα πάνω κάτω στη ζωούλα σου αφού πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη.

Άλλη μία έκλειψη μέσα στον Ιούνιο- αυτή τη φορά Σελήνης- ήρθε για να φέρει τα πάνω κάτω στη ζωούλα σου αφού πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη σήμερα και τα προβλήματα τόσο στις σχέσεις όσο και στις συνεργασίες θα στήσουν χορό αυτό το διάστημα. Μείνε ψύχραιμη και διάβασε παρακάτω πώς θα σε επηρεάσει ανάλογα με το ζώδιο σου από σήμερα μέχρι και ένα μηνα μετά που αποδυναμώνονται οι επιρροές της και μην ανησυχείς... έκλειψη είναι θα περάσει!

Κριός: τώρα οι σχέσεις σου μπαίνουν στο μικροσκόπιο και το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να δώσεις στο σύντροφο σου τον έλεγχο σε όλα έστω για ένα μικρό χρονικό διάστημα. Πάρε το χρόνο σου να ακούσεις τι έχουν να σου πουν οι άλλοι. Ίσως αυτό που χρειάζεσαι είναι μια αλλαγή σκηνικού και να καλά θα κάνεις να περιμένεις αναπάντεχες αλλαγές όπου να’ ναι!

Ταύρος: οικονομικά και υλικά θέματα χρειάζονται την προσοχή σου τώρα αφού ο Ιούνιος μπορεί να φέρει μια αλλαγή και στροφή της τύχης, προς όφελος σου αλλά μπορεί αν δεν προσέξεις να μην έχει τα αποτελέσματα που θέλεις.

Δίδυμοι: έχεις πάρει φωτιά! Εντυπωσιάζεις τους γύρω σου σε κάθε πέρασμα σου και μια σχέση σου μπορεί τώρα να εξελιχθεί και να περάσει στο επόμενο στάδιο. Σκέψου τι σου δίνει ευχαρίστηση και πλέον ο ενθουσιασμός σου σε κάνει να ξεπεράσεις τις ανησυχίες σου, αυτό το διάστημα. Αν δεις ότι η ξεκάθαρη σκέψη σου γίνεται θολή κάνε λίγα βήματα πίσω και περίμενε να περάσει η έκλειψη!

Καρκίνος: η ιδιωτική σου ζωή και η οικογένεια είναι στο επίκεντρο αυτής της έκλειψης και υπάρχει αρκετό παρασκήνιο. Επειδή φαίνεται να έχεις φορτωθεί πολλά φορτία δώσε λίγη παραπάνω προσοχή στην υγεία σου και την καθημερινή ρουτίνα σου.

Λέων: η κοινωνική σου ζωή είναι μια έκρηξη! Τώρα μπορείς να εκτιμήσεις καλύτερα όλα όσα σου δίνει ο σύντροφος σου ενώ πολλές ξαφνικές αλλαγές κατευθύνουν την προσοχή σου στη δημιουργικότητα, τα παιδιά και τον έρωτα στον δεύτερο μισό του μήνα.

Παρθένος: αν και η καριέρα σου είναι αυτή που έχει συγκεντρώσει όλη σου την προσοχή, η οικονομική σου κατάσταση είναι λίγο ανησυχητική. Βρίσκεις παρηγοριά στη δουλειά ή φροντίζοντας το αγόρι σου αλλά η και η ένταση στο σπίτι φαίνεται να σε απορροφά στο δεύτερο μισό του μήνα.

Ζυγός: κάποιο ταξίδι ή αλλαγή σκηνικού είναι το μόνο που θα σ σώσει τώρα! Άνοιξε τους ορίζοντες σου αφού τώρα περνάς μια μεγάλη κρίση ταυτότητας και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι θετικές σκέψεις και μην απορήσεις αν παρεξηγήσεις και δυσκολία στην επικοινωνία σε προβληματίσουν αφού όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα της έκλειψης!

Σκορπιός: η ανάγκη σου για ασφάλεια σου δημιουργεί στρες αυτό το διάστημα ενώ υποθέσεις που δεν έχουν τελειώσει σε όλους του τομείς έχουν την τάση σαν σε κρατάνε πίσω στο παρελθόν. Τα οικονομικά σου άγχη σε "τρώνε" λιγάκι αυτές τις μέρες αλλά κάνε ότι μπορείς για να τα αποβάλεις.

Τοξότης: η αρμονία είναι βασικό χαρακτηριστικό της σχέσης σου με το σύντροφο, τον άντρα ή γενικά με το άλλο σου μισό. Οι κοινωνικέ υποχρεώσεις όμως αυτής της περιόδου ίσως σε κουράσουν λιγάκι και μπορείς ξαφνικά να βρεθεί μόνη αυτές τις μέρες που δεν έχεις όρεξη για πολλά.

Αιγόκερως: είτε το πιστεύεις, είτε όχι είσαι ενθουσιασμένη αυτό το διάστημα με τη δουλειά σου ακόμη και με τις ευθύνες αυτές τις μέρες. Το οικονομικό σου έχει πάρει τα επάνω του αυτό το διάστημα και το μόνο σίγουρο είναι ότι είσαι πάντα απασχολημένη! Κάποιος στο κοντινό σου περιβάλλον έχει όμως ανάγκη τη βοήθεια σου και έτσι σε αποσπά από τη χαρά σου!

Υδροχόος: αυτό το διάστημα της έκλειψης η δημιουργικότητα, ο έρωτας και η αγάπη είναι στα φόρτε τους και κάνεις μεγάλη πρόοδο και προχωράς μπροστά αναφορικά με τους μακροχρόνιους στόχους σου.

Ιχθείς: μια σχετική ένταση υπάρχει γύρω από το σπίτι και την οικογένεια και εσύ ανησυχείς για τους δικούς σου ανθρώπους και καλά θα κάνεις να εκμεταλλευτείς αυτό το διάστημα για να έρθεις πιο κοντά με τους δικούς σου ανθρώπους και να ηρεμήσεις.

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη