Πώς σε επηρεάζει η έκλειψη του Ιουλίου- Νο 2

01.07.2011
Η έκλειψη και η Νέα Σελήνη σου κάνουν ποδαρικό τον Ιούλιο και φέρνουν μαζί πολλές νέες εξελίξεις! Περίπου για τις επόμενες 15 μέρες λοιπόν,

Η έκλειψη και η Νέα Σελήνη σου κάνουν ποδαρικό τον Ιούλιο και φέρνουν μαζί πολλές νέες εξελίξεις! Περίπου για τις επόμενες 15 μέρες λοιπόν, οι επιρροές που δέχεσαι τόσο από την έκλειψη όσο και από τη Νέα Σελήνη σου φέρνουν τα πάνω-κάτω στη ζωή σου και καλά θα κάνεις για να είσαι προετοιμασμένη να διαβάσεις παρακάτω τι να περιμένεις με βάση το ζώδιο σου!

Κριός: η έκλειψη του Ηλίου τον Ιούλιο φέρνει και για εσένα πολλά νέα ξεκινήματα και πολλές αλλαγές κυρίως σε θέματα οικογένειας αλλά και της προσωπικής σου ζωής. Τώρα πια βρίσκεις νέους τρόπους να εκφράσεις την αγάπη σου και τη στήριξη σου στα μέλη της οικογένειας σου. ίσως τώρα σκεφτείς να μετακομίσεις από το σπίτι των γονιών σου και να μείνεις μόνη σου, μπορεί ακόμη να σκεφτείς να πουλήσεις ή να νοικιάσεις ένα σπίτι. Ίσως απλά κάποιο μέλος της οικογένεια σου αλλάξει σπίτι ή ακόμη και σχέση! Τώρα ψάχνεις να βρεις την εσωτερική σου ηρεμία και γαλήνη, πρώτα αγαπώντας τον εαυτό σου και μετά τους άλλους!

Ταύρος: η μάθηση, η εκπαίδευση, η επικοινωνία, η σχέση με τους γείτονες αλλά και τους στενούς συγγενείς θα έχουν την προσοχή σου αυτό το διάστημα. Τώρα βρίσκεις γέφυρες επικοινωνίας με τους συγγενείς σου και τα παιδιά ή τα αδέρφια σου. Επίσης αυτό το διάστημα βάζεις νέους στόχους που περιλαμβάνουν τη μόρφωση σου και ίσως πάρεις μια απόφαση να κάνεις ένα μεταπτυχιακό ή κοντινά ταξίδια και να ανανεώσεις τη σκέψη σου! Τώρα σκέφτεσαι πιο λογικά τα πράγματα, συνδυάζοντας τη λογική με το συναίσθημα τέλεια αφού αξιοποιήσεις τη συναισθηματική σου νοημοσύνη!

Δίδυμοι: η οικονομική σου κατάσταση και οι προσωπικές σου αξίες είναι θέματα που φέρνει μαζί της αυτή τη έκλειψη. Ίσως τώρα κάποιος πολύ δικός σου άνθρωπος σου ζητήσει οικονομική βοήθεια και στήριξη. Τώρα επίσης σκέφτεσαι να πουλήσεις κάτι δικό σου μιας και αναζητάς νέους τρόπους για να γεμίσεις την τσέπη σου, ίσως και σαν μια ένδειξη αγάπης προς τους γύρω σου! Τώρα βάζεις νέους στόχους σχετικά με την οικονομική σου ασφάλεια και εκτινάζεις την αυτοπεποίθηση σου στα ύψη!

Καρκίνος: η εξωτερική σου εμφάνιση και γενικά η βελτίωση του εαυτού σου είναι θέματα που τώρα με την έκλειψη σε απασχολούν αρκετά. Τώρα αποφασίζεις να αλλάξεις τόσο στην εμφάνιση όσο και στο χαρακτήρα σου ότι δεν σου αρέσει και να νιώσεις τέλεια για τον εαυτό σου! Θα κουραστείς, θα πιεστείς , μπορεί να ζητήσεις και τη βοήθεια των γύρω σου αλλά τώρα πεισμώνεις και βάζεις στόχους για τον εαυτό σου! Είσαι έτοιμη να δώσεις και να πάρεις αγάπη και τίποτα σε σταματά!

Λέων: παρασκηνιακή δράση, αποδράσεις και ημέρες ηρεμίας, σούρτα-φέρτα σε νοσοκομεία και η απόδραση από την καθημερινότητα σου είναι θέματα που θα σε απασχολήσουν αυτές τις μέρες! Τώρα σε πιάνει κάτι και θέλεις να βοηθήσεις το συνάνθρωπο σου και δεν αποκλείεται να αποφασίσεις να προσφέρεις τη βοήθεια σου αφού γίνεσαι κατανοητική και θέλεις να βοηθήσεις. Τώρα πια καταλαβαίνεις ότι κανείς (ούτε καν εσύ) δεν είναι τέλειος και ότι δε μπορείς να ελέγχεις τα πάντα. Τώρα ξεχνάς μια για πάντα τις τύψεις, τις ανησυχίες και τα άγχη σου και βρίσκεις νέους τρόπους που σε γεμίζουν για να ξεφύγεις από την καθημερινή σου ρουτίνα!

Παρθένος: η κοινωνική σου ζωή, οι οργανισμοί και οι διάφορες ομάδες έχουν την τιμητική τους για εσένα αυτό το διάστημα. Τώρα μπορεί να σκεφτείς μέχρι και τον εθελοντισμό και είσαι γενικά στο μουντ που κάνεις νέες γνωριμίες και μπορεί ίσως να αποφασίσεις να "κόψεις" μια φιλία που δε σε καλύπτει πια και να ξεκινήσεις μια νέα φιλία! Οι νέοι σου στόχοι σχετίζονται με την κοινωνική σου ζωή πλέον και τώρα πλέον θέλεις από συναισθηματικής πλευράς να νιώθεις ότι ανήκεις κάπου και γίνεσαι πιο εκδηλωτική με τα συναισθήματα σου με τους γύρω σου.

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη