Πώς σε επηρεάζει η Πανσέληνος του Ιουλίου;

12.07.2011
Ένα ακόμη αστρολογικό φαινόμενο έρχεται αυτόν τον μήνα να σου φέρει τα πάνω κάτω και να σε οδηγήσει στο να σεληνιαστείς ελαφρώς αφού

Ένα ακόμη αστρολογικό φαινόμενο έρχεται αυτόν τον μήνα να σου φέρει τα πάνω κάτω και να σε οδηγήσει στο να σεληνιαστείς ελαφρώς αφού η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Καρκίνου- Αιγόκερου, σε επηρεάζει αν ανήκεις στο ζώδιο του Καρκίνου, του Ζυγού, του Αιγόκερου λη του Κριού! Αυτή η Πανσέληνος μπορεί να φέρει παρεξηγήσεις, κυκλοθυμία και προβλήματα στην επιφάνεια και να σε κάνει συνθηματικά πιο ευάλωτη. Η Σελήνη στον Αιγόκερω, σε ένα ζώδιο της γης, σημαίνει στην ουσία την πρακτικότητα και τις ευθύνες και εσύ πρέπει να είσαι έτοιμη να τις αντιμετωπίσεις. Διάβασε παρακάτω πώς σε επηρεάζει λοιπόν ανάλογα με το ζώδιο σου και δε θα έχεις να φοβάσαι τίποτα!

Κριός: αυτή η Πανσέληνος στις 15 του μήνα μπορεί να αποδειχθεί ιδιαιτέρα επικίνδυνη αν δεν είσαι προσεκτική στα θέματα των σχέσεων με τους προϊστάμενους ή τους ανωτέρους σου, γι’αυτό φρόντισε να κρατήσεις μια ιδιαίτερα διπλωματική στάση, εξάλλου θα πας τις διακοπούλες σου και θα ηρεμήσεις! Το ερώτημα που μπορεί να προκύψει είναι: δουλειά ή σχέση και πρέπει να είσαι έτοιμη να απαντήσεις!

Ταύρος: αυτή η Πανσέληνος σου δίνει την ώθηση που χρειάζεσαι για να κάνεις αυτό που ήθελες εδώ και καιρό: να οργανώσεις ένα ταξίδι στο εξωτερικό , να κάνει σεμινάρια ή ακόμη να πάρεις απόφαση και αυτό το μεταπτυχιακό που πάντα ήθελες να κάνεις και τελικά να κάνεις ότι περνάει παό το χέρι σου για να ακολουθήσεις νέους πνευματικούς ορίζοντες!

Δίδυμοι: αν και η συγκεκριμένη Πανσέληνος δεν σε επηρεάζει πολύ, θα δεις ότι τα οικονομικά σου είναι εκείνα που επηρεάζονται , αλλά τώρα παίρνεις και εσύ την απόφαση να κόψεις τις σπατάλες και να κάνεις καλύτερη διαχείριση! Τώρα βάζεις πρόγραμμα και τα καταφέρνεις!

Καρκίνος: πολλές και σημαντικές αλλαγές στα ερωτικά σου αλλά και στα επαγγελματικά σου, εξαιτίας της Πανσελήνου αυτής. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να χωρίσεις ή να αλλάξεις χώρο εργασίας ή ακόμη και να παντρευτείς! Όπως και να έχει το σκηνικό αλλάζει και από τις 23 και μετά καταφέρνεις να βάλεις μια τάξη αν και πιέζεσαι αρκετά ενώ καλά θα κάνεις να περιμένεις τη Νέα Σελήνη στις 30 του μήνα για να ανασυγκροτήσεις τις δυνάμεις σου!

Λέων: αλλαγές ή περιστατικά που μπορεί να μην είναι και τόσο ευχάριστα θα σε αναγκάσουν να αλλάξεις τακτική και τρόπο σκέψης. Κάνεις αλλαγές στον τρόπο ζωής σου από το πιο απλό όπως το να κόψεις το τσιγάρο για παράδειγμα μέχρι το πιο σύνθετο και τώρα μπορείς να βρεις τις λύσεις που ψάχνεις στα προβλήματα που σε στρεσάρουν.

Παρθένος: ίσως τώρα και με την Πανσέληνο να είσαι λιγάκι πιο εριστική αφού καταφέρνει να σου τεντώσει λίγο τα νεύρα. Καλά θα κάνεις να μην προκαλείς με τη συμπεριφορά σου και προκαλείς εκνευρισμό χωρίς λόγο στους γύρω σου γιατί δεν αποκλείεται με αυτή τη Πανσέληνο να κάνεις αποφασιστικές κινήσεις εν βρασμώ!

Ζυγός: η Πανσέληνος αυτή σε επηρεάζει σε θέματα δουλειά και κυρίως σε βάζει στο τρυπάκι να υπερασπιστείς το όνομα σου στον επαγγελματικό σου χώρο ενώ και θέματα που αφορούν το σπίτι, τη διαμονή, τα προβλήματα των συγγενών σου αλλά και γενικά ο χώρος είναι το θέμα που θα σε απασχολήσει τώρα, αφού παίρνεις αποφάσεις, να φύγεις ή να μείνεις!

Σκορπιός: τώρα είναι η ώρα να είσαι πιο διαλλακτική απέναντι στους δικούς σου ανθρώπους και τους συγγενείς σου, τους δασκάλους αλλά και τους γείτονες σου και να δώσεις προσοχή αφού τα πνεύματα είναι λίγο στην τσίτα με αυτή την Πανσέληνο. Εσύ τώρα προσπαθείς αναλύσεις θέματα όπως που θα πας διακοπές και τι θα κάνεις, αν θα σου ανανεώσουν τη σύμβαση και άλλα τέτοιου είδους θέματα και καλά θα κάνεις να κινηθείς σε ήρεμους τόνους.

Τοξότης: η Πανσέληνος αυτή ίσως δημιουργήσει ανασφάλεια σε οικονομικά θέματα και σε έξοδα σχετικά με άτομα που θέλει σαν σε αγαπούν. Μπορεί να θέλεις να κάνεις στον αγαπημένο σου ένα δώρο αλλά να μην έχεις τα χρήματα που χρειάζονται αλλά καλά θα κάνεις να σκεφτείς πιο λογικά και λιγότερο συναισθηματικά τώρα γιατί διαφορετικά η τσέπη σου θα υποφέρει.

Αιγόκερως: αυτή η Πανσέληνος στο ζώδιο σου έχει μεγάλη βαρύτητα για εσένα. Τώρα έρχονται στο προσκήνιο θέματα που σου βραχυκύκλωσαν το σύστημα και τώρα είσαι έτοιμη να τα αντιμετωπίσεις και να κλείσεις τους παλιούς λογαριασμούς σε επαγγελματικό, φιλικό και συναισθηματικό επίπεδο και να ανοίξεις νέους λογαριασμούς που θα αποδειχθούν σούπερ για εσένα!

Υδροχόος: για εσένα η Πανσέληνος αυτή είναι μια συνέχεια της έκλειψης στις αρχές του μήνα και τώρα τα επαγγελματικά θέλουν την προσοχή σου. Το παρασκήνιο είναι έντονο και καλά θα κάνεις να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά αλλά και να περάσεις όμορφα με τη σχέση σου ή το αγόρι σου τώρα που η περίοδος ευνοεί την ξεκούραση και τη χαλάρωση.

Ιχθείς: τώρα αναδεικνύεις την πιο ομαδική πλευρά του εαυτού σου και συμμετέχεις ενεργά σε ομάδες, συλλόγους ακόμη και σωματεία! Η κοινωνικότητα σου είναι στα χάι της και αναδεικνύεις την πιο έξω-καρδιά πλευρά σου που τραβάει σαν μαγνήτη τους γύρω σου!

Πηγή: Astra& Orama, Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη