Τα μυστικά της Νέας Σελήνης βάσει ζωδίου-Νο1

25.07.2011
Η Νέα Σελήνη στις 30, την τελευταία μέρα του Ιουλίου στο ζώδιο του Λέοντα έρχεται να σημαδέψει ένα καυτό Αύγουστο, σημαίνει για εσένα αρκετά συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα

Η Νέα Σελήνη στις 30, την τελευταία μέρα του Ιουλίου στο ζώδιο του Λέοντα έρχεται να σημαδέψει ένα καυτό Αύγουστο, σημαίνει για εσένα αρκετά συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και ευνοεί κυρίως τις Τοξοτίνες, τα Κριαράκια, και τις Λιονταρίνες κυρίως του πρώτου δεκαημέρου και ειδικά εκείνες που θέλουν να κάνουν μια νέα αρχή, ειδικά στα αισθηματικά τους.

Επαγγελματικά θα ευνοήσει Διδύμους και Ζυγούς που θα το ρίξουν στις δημόσιες σχέσεις και θα ευνοηθούν ενώ για όλα τα ζώδια αυτό το διάστημα καλό θα ήταν να πάριε κυρίαρχη θέση η λογική και όχι το συναίσθημα ακόμη και όταν μιλάμε για τον κεραυνοβόλο έρωτα. Παρακάτω θα βρεις όλα όσο πρέπει να ξέρεις για το πώς θα σε επηρεάσει η Νέα Σελήνη της τελευταίας μέρας του Ιουλίου για να είσαι προετοιμασμένη!

Κριός: η Νέα Σελήνη φέρνει μαζί της υπέροχα νέα για την ερωτική σου ζωή αλλά και για τις διακοπές σου , αποφασίσει σαν πας αυτή την περίοδο. Οι ερωτικές γνωριμίες θα είναι αρκετές για τις αδέσμευτες ενώ αυτό το καλοκαίρι το μόνο σίγουρο είναι ότι θα περάσεις αξέχαστες ερωτικές στιγμές!

Ταύρος: η Νέα Σελήνη στον Λέοντα κάνει πιο δραματικές τις αντιδράσεις σου και καλείσαι να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου δίνοντας την ενέργεια σου σε κάτι πολύ πιο εποικοδομητικό όπως π.χ. κάνοντας αλλαγές στο χώρο του σπιτιού σου για να μην σπάσεις ότι βρεις μπροστά σου!

Δίδυμοι: τώρα [ια και αφού έχεις περάσει ουκ ολίγα αστρολογικά φαινόμενα έτσι κουκλίτσα, μπορείς να πεις ότι τα πράγματα ηρεμούν –όσο είναι δυνατόν για ένα Διδυμάκι- και μπορείς να απολαύσεις τον έρωτα, τα ταξίδια και την ξεκούραση σε όλο της το μεγαλείο!

Καρκίνος: τα οικονομικά σου είναι στο προσκήνιο αυτό το διάστημα και τώρα πια με την Νέα Σελήνη, βρίσκεις τον τρόπο να ενισχύσεις τα οικονομικά σου και νιώθεις πολύ καλύτερα αφού τα προβλήματα που σε ταλαιπωρούσαν παύουν να σε ταλαιπωρούν!

Λέων: τα προσωπικά σου τώρα έχουν την τιμητική τους και εσύ αντλείς τώρα την έμπνευση από τη Νέα Σελήνη για να βρεις λύση στις προσωπικές σου υποθέσεις ακολουθώντας όμως άλλη τακτική!

Παρθένος: μπορεί με την πανσέληνο να είχες γίνει λιγάκι εριστική όμως τώρα με την Νέα Σελήνη και βρίσκεις λύση στις οικογενειακές καταστάσεις που μπορεί να σου είχαν σπάσει τα νεύρα. Γενικά τώρα είναι μια περίοδος που καταφέρνεις να αντιμετωπίσεις όλες τις καταστάσεις βρίσκοντας άμεσες και δυναμικές λύσεις!

Πηγή: Astra& Orama, Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη