Τα μυστικά της Νέας Σελήνης βάσει ζωδίου-Νο2

27.07.2011
Αυτό μήνα εκτός απ΄την Πανσέληνο, έχεις και μια Νέα Σελήνη στα σκαριά που υπόσχεται να είναι με το μέρος σου αρκεί να μετριάσεις την

Αυτό μήνα εκτός απ΄την Πανσέληνο, έχεις και μια Νέα Σελήνη στα σκαριά που υπόσχεται να είναι με το μέρος σου αρκεί να μετριάσεις την συναισθηματική υπερβολή και να καταφέρεις να δεις τα πράγματα και τις καταστάσεις πιο λογικά. Εξάλλου μην ξεχνάς ότι η Νέα Σελήνη σημαίνει το έλος μιας περιόδου και την αρχή μιας νέας περισσότερο ευνοϊκής περιόδου , πράγμα που μπορεί να φέρει ξανά το χαμόγελο στα χείλη σου! Αν θέλεις να μάθεις ποιον τομέα της ζωής σου επηρεάζει η Νέα Σελήνη διάβασε παρακάτω για να είσαι έτοιμη για όλα!

Γενικά: από την πρώτη του μήνα ένα σωρό αστρολογικά φαινόμενα, σε έχουν ταράξει; Μην ανησυχείς γιατί τώρα και με τη Νέα Σελήνη ότι φαινόταν να σε απασχολούσε βρίσκει τη λύση του. Τα θέματα που έφερε στην επιφάνεια η Πανσέληνος στις 15 του μήνα και που είχαν να κάνουν με εντάσεις και παρεξηγήσεις σε επαγγελματικά και συναισθηματικά βρίσκουν τώρα το δρόμο τους αφού η Νέα Σελήνη φέρνει νέα ξεκινήματα και νέες συνεργασίες αλλά και νέους έρωτες στο προσκήνιο.

Ζυγός: η επαγγελματική σου ταυτότητα, το καλό σου όνομα και γενικά η σχέση με τους ανωτέρους σου είναι θέματα που έφερε στο προσκήνιο η Πανσέληνος ενώ τώρα οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούσαν βρίσκουν το δρόμο τους με τη Νέα Σελήνη και όλα δρομολογούνται σιγά-σιγά.

Σκορπιός: ο έρωτας και τα οικονομικά είναι τα θέματα που σε απασχολούν αυτή την περίοδο και η Νέα Σελήνη σου δίνει την ώθηση να σκεφτείς λογικά και να αφήσεις το συναίσθημα στην άκρη για να κάνεις το οποιοδήποτε βήμα!

Τοξότης: η Νέα Σελήνη στο Λέοντα στις 30 του μήνα, είναι ιδιαιτέρα ευνοϊκή για εσένα σχετικά με θέματα οικονομικά όπως τόκους, φόρους, δάνεια, κληρονομικά. Αποζημιώσεις και όποιο άλλο οικονομικό θέμα σε απασχολούσε ως τώρα και σας δυσκόλευε τη ζωή. Τώρα και με τα οικονομικά σου σε απόλυτη τάξη μπορείς ξανά να χαμογελάς γεμάτη αισιοδοξία και βεβαιότητα ότι όλα θα πάνε καλά.

Αιγόκερως: εργασία, σχέσεις και οικονομικά είναι στο μικροσκόπιο αυτό το διάστημα και εσύ έχεις ήδη αρχίσει το ξεκαθάρισμα με τους παλιούς λογαριασμούς και έχεις βάλει μπρος για νέα δημιουργικά πράγμα σε όλους αυτούς τους τομείς.

Υδροχόος: το παρασκήνιο στα επαγγελματικά που σε απασχόλησε με την Πανσέληνο στις 15 του μήνα τώρα βρίσκει και αυτό λύση αφού διευθετούνται τα οικονομικά και επαγγελματικά σου θέματα.

Ιχθείς: η υγεία και η εργασία ιδιαίτερα είναι τομείς που αυτή η Νέα Σελήνη ευνοεί. Τα φιλόδοξα σχέδια σου σχετικά με τη δουλειά βρίσκουν τώρα γόνιμο έδαφος να αναπτυχθούν και τώρα πια οι ικανότητες και τα ταλέντα σου αξιοποιούνται και αναγνωρίζονται! Απόλαυσε το!

Πηγή: Astra& Orama, Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη