Τι σου επιφυλάσσει η Νέα Σελήνη του Αυγούστου;

29.08.2011
Η δυναμική Νέα Σελήνη στις 29 Αυγούστου στην Παρθένο έρχεται για να σου δώσει την ώθηση που ζητάς για να προχωρήσεις κάποια

Η δυναμική Νέα Σελήνη στις 29 Αυγούστου στην Παρθένο έρχεται για να σου δώσει την ώθηση που ζητάς για να προχωρήσεις κάποια ζητήματα που σε απασχολούν, κυρίως επαγγελματικού χαρακτήρα. Αυτή η Νέα Σελήνη είναι πολύ ευνοϊκή για εσένα αν ανήκεις στο ζώδιο του Παρθένου και του Ταύρου! Αν είσαι Αιγόκερως θα πάρεις μια ανάσα ενώ αν είσαι Σκορπιός θα δεις το πράσινο φως να ανάβει για τις περισσότερες υποθέσεις σου. Γενικά τώρα μπορείς σε όποιο ζώδιο και αν ανήκεις να βελτιώσεις την καθημερινότητα σου και να δημιουργήσεις τις τέλειες συνθήκες για ένα αποδοτικό χειμώνα! Διάβασε παρακάτω για το ζώδιο σου τι σημαίνει ακριβώς η Νέα Σελήνη στις 29 του μήνα!

Κριός: πολύ καλές οι προϋποθέσεις στα επαγγελματικά σου και όπως όλα δείχνουν νέες επαγγελματικές ευκαιρίες εμφανίζονται ειδικά αν ψάχνεις για δουλειά ενώ αν εργάζεσαι θα δεις ένα σχέδιο σου να προχωράει πολύ καλά. Το φαινόμενο αυτό θα επηρεάσει και την υγεία σου που θα είναι στα καλύτερα της!

Ταύρος: όλοι οι τομείς όπως η εργασία, τα αισθηματικά, τα οικονομικά και οι σχέσεις γενικότερα είναι τώρα στην καλύτερη τους φάση αφού αυτή η Νέα Σελήνη είναι πολύ ευνοϊκή για εσένα. Τώρα οι προοπτικές σου διευρύνονται και νέοι δρόμοι σου ανοίγονται , ενώ απλά τα καλύτερα έρχονται!

Δίδυμοι: οι ανάγκες του σπιτιού και των συγγενών σου έχουν τώρα τον πρώτο λόγο ενώ εσύ βάζεις αναγκαστικά τα προσωπικά σου σε δεύτερη μοίρα. Μην σκορπάς τα χρήματα σου από εδώ και από εκεί γιατί δεν αποκλείεται να χρειαστεί να βάλεις το χέρι βαθιά στην τσέπη τώρα.

Καρκίνος: ενθαρρυντικές ειδήσεις φτάνουν στα αυτάκια σου και ξέρεις πολύ καλά ότι έχεις με το μέρος σου ανθρώπους δικούς σου που αγαπάς και σε αγαπούν, πράγμα που ζωγραφίζει ξανά το χαμόγελο στα χείλη σου!

Λέων: η Νέα Σελήνη στις 29 του μήνα, σε ενισχύει οικονομικά και υποστηρίζει τα συμφέροντα σου ενώ σου προσφέρει ηθική ή υλική συμπαράσταση μεταξύ των άλλων και εσύ πλέεις σε πελάγη ευτυχίας!

Παρθένος: αυτή η Νέα Σελήνη είναι πολύ ευνοϊκή για εσένα αφού προβλήματα που έμοιαζαν άλυτα στο παρελθόν τώρα πια βρίσκουν λύση. Πρόκειται για μια πολύ ευνοϊκή περίοδο για τα επαγγελματικά σου, που θα σου δώσει την κατάλληλη ώθηση να ανασυγκροτηθείς και να πετύχεις όλα σου τα όνειρα!

Ζυγός: τώρα και με τη Νέα Σελήνη έρχονται στο φως πολλές αποκαλύψεις: τα δικά σου συναισθήματα αλλά και των γύρω σου βρίσκονται στο προσκήνιο αυτή την περίοδο. Ίσως και επαγγελματικά σου φανερωθούν κάποια μυστικά που μέχρι τώρα αγνοούσες!

Σκορπιός: θέματα εργασίας και συναλλαγών έρχονται στο προσκήνιο με τη Νέα Σελήνη και εσύ κάνεις φιλότιμες προσπάθειες να ανασυγκροτηθείς. Η Νέα Σελήνη είναι με το μέρος σου και σε βοηθάει σε αυτά τα θέματα.

Τοξότης: με σκοπό το καλό της δουλειάς σου και την πρόοδο σου, έχεις τώρα την ευκαιρία να ανασυγκροτηθείς και να μαζέψεις τις δυνάμεις σου για να πετύχεις ένα καλύτερο επαγγελματικό μέλλον μέσα και έξω από τον σημερινό σου τόπο εργασίας.

Αιγόκερως: τώρα νέοι δρόμοι σου ανοίγονται για ταξίδια, σπουδές, κέρδη και νομικές υποθέσεις με τις ευλογίες της Νέας Σελήνης. Ο κόπος σου σε όλα τα επίπεδα ανταμείβεται και εσύ έχεις τα άστρα με το μέρος σου για να πετύχεις όλα σου τα σχέδια!

Υδροχόος: τα οικονομικά σου ευνοούνται αυτό το διάστημα και κάτω από την επιρροή της Νέας Σελήνης, οι επενδύσεις και οι συνεργασίες ευνοούνται. Σε τέτοιες εποχές είσαι σίγουρα από τις ευνοημένες αφού τα οικονομικά σου πάνε από το καλό στο καλύτερο!

Ιχθείς: ένας νέος έρωτας είναι στα σκαριά και δεν αποκλείεται να τον γνωρίσεις τώρα και με την ευλογία της Νέας Σελήνης ή απλά να βρεις τη δουλειά των ονείρων σου αφού αυτή η Νέα Σελήνη κλείνει τέλεια μια δύσκολη καλοκαιρινή περίοδο!

Πηγή: Astra& Orama, Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη