Τι κρύβει ο ανάδρομος Ερμής του Αυγούστου- Νο1

01.08.2011
Ένα ακόμη αστρολογικό φαινόμενο και τι φαινόμενο έρχεται να σου ταράξει τα ήρεμα καλοκαιρινά νερά σου με τον

Ένα ακόμη αστρολογικό φαινόμενο και τι φαινόμενο έρχεται να σου ταράξει τα ήρεμα καλοκαιρινά νερά σου με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου από τις 2 Αυγούστου έως και τις 26 να σε κάνει να νιώσεις στο πετσί σου την επιρροή του πλανήτη της επικοινωνίας. Πώς σε επηρεάζει όμως και τι σημαίνει για εσένα αυτός ο ανάδρομος Ερμής; Γενικά σε βάζει στο "τρυπάκι" να σκεφτείς οτιδήποτε πολύ καλά πριν το κάνεις! Διάβασε παρακάτω και μάθε τα πάντα για το τι σου επιφυλάσσει ο ανάδρομος Ερμής του Αυγούστου για να είσαι έτοιμη για όλα!

Κριός: η ζωή κυλάει υπέροχα για σένα τώρα αλλά θέματα οργάνωσης δεν αποκλείεται να σου σπάσουν τώρα λιγάκι τα νεύρα αυτές της ημέρες του ανάδρομου Ερμή! Αν βρεθείς μπροστά σε πολλές επιλογές και δεν ξέρεις τι να πρωτοκάνεις δεν έχεις παρά αν βάλεις προτεραιότητες ανάλογα με το τι σε ευχαριστεί και όλα θα πάνε σούπερ!

Ταύρος: τα οικογενειακά θέλουν την προσοχή σου αυτό το διάστημα και ότι έχει να κάνει με το σπίτι δεν αποκλείεται να επηρεαστεί από τον ανάδρομο Ερμή! Δεν αποκλείεται αν δεχτείς επισκέψεις αυτό το διάστημα από άτομα του μακρινού σου περιβάλλοντος και να πρέπει να τους μυήσεις στα μυστικά της φιλοξενίας σου!

Δίδυμοι: μετακινήσεις, επαφές αλλά και κάθε είδους επικοινωνία αυτή την περίοδο σε δυσκολεύουν και δεν αποκλείεται να τα παίξεις αυτό το διάστημα που δεν μπορείς να βρεις ευχαρίστηση πουθενά. Πρόσεξε τι λες και πώς το λες αυτό διάστημα ειδικά στα κοντινά σου πρόσωπα γιατί δεν αποκλείεται να πληγώσεις ανθρώπους με τον τρόπο σου! Κάνε λίγη υπομονή, ανάδρομος είναι θα περάσει!

Καρκίνος: τα οικονομικά σου είναι εκείνα που σε απασχολούν αυτό το διάστημα και αυτό που ψάχνεις τώρα περισσότερο από ποτέ είναι οικονομική ασφάλεια. Τώρα δεν αποκλείεται λοιπόν και με την ανάδρομη πορεία του Ερμή να εμφανιστεί στο προσκήνιο μια κλίση που πρέπει να πληρωθεί ή ένα πρόστιμο που είχες ξεχάσει. Τακτοποίησε τις οικονομικές σου εκκρεμότητες και θα δεις ότι όλα θα πάνε τέλεια.

Λέων: εσύ και ο εαυτός σου είναι τα θέματα που θα σε απασχολήσουν τώρα! Δεν είναι και εύκολο να είσαι θεά οπότε τώρα πέφτεις με τα μούτρα στον εαυτό σου για να νιώσεις υπέροχα. Προσπάθησε να αποφύγεις τη σκληρή κριτική στους γύρω σου και δώσε περισσότερη προσοχή σε αυτά που κάνεις, έτσι ώστε να μην έχεις παρατράγουδα υπό την επήρεια του ανάδρομου!

Παρθένος: η τάση που έχεις να προγραμματίζεις τα πάντα, να σκέφτεσαι μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια σίγουρα θα σε κουράσει αυτό το διάστημα με τον ανάδρομο Ερμή πάνω από το κεφάλι σου! Αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι να προσπαθήσεις όσο γίνεται να ηρεμήσεις, να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς. Εξάλλου ο μήνας αυτός είναι ο μήνας που έχει ταυτιστεί με την ηρεμία και τις διακοπές και εσύ δεν έχεις παρά αν ηρεμήσεις και να γεμίσεις μπαταρίες!

Μείνε συντονισμένη για το δεύτερο μέρος και μάθε τα πάντα για τον ανάδρομο Ερμή!

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη