Τι κρύβει ο ανάδρομος Ερμής του Αυγούστου;-Νο2

02.08.2011
O ανάδρομος Ερμής του Αυγούστου στην Παρθένο έρχεται από σήμερα και μέχρι τις 26 του μήνα για να φέρει αλλαγές και δυσκολίες

O ανάδρομος Ερμής του Αυγούστου στην Παρθένο έρχεται από σήμερα και μέχρι τις 26 του μήνα για να φέρει αλλαγές και δυσκολίες στις μετακινήσεις, την επικοινωνία, τις συμφωνίες και γενικά σε κάνει να βλέπεις τα πράγματα λίγο πιο αναλυτικά από ότι συνήθως. Παρακάτω θα βρεις πώς σε επηρεάζει ανάλογα με το ζώδιο σου έτσι ώστε να περάσεις έναν ονειρεμένο καλοκαιρινό Αύγουστο!

Ζυγός: τώρα είναι η ώρα που θα πρέπει να δώσεις όλο σου το είναι για να συνεργαστείς σε μια ομάδα- στη δουλειά, το σπίτι ή το δεσμό σου- αλλάζοντας τον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα. Τώρα πρέπει να έχεις τα ματάκια σου ανοιχτά γιατί δεν αποκλείεται να προκύψει μια σημαντική ευκαιρία για την καριέρα σου, ενώ πολλοί παλιοί φίλοι επιστρέφουν στο καλοκαιρινό σου προσκήνιο!

Σκορπιός: ανανέωση καριέρας! Δε χρειάζεται απαραίτητα να αλλάξεις δουλειά, ούτε πρόκειται να χάσεις αυτή που έχεις ήδη, αλλά κάποια πράγματα που θα γίνουν αυτές τις ημέρες θα σε "αναγκάσουν" να αλλάξεις οπτική. Τώρα λαμβάνεις υπόψη σου τα σχόλια των γύρω σου για να βελτιωθείς επαγγελματικά και να ανανεώσεις την εικόνα σου. Κάποιος είναι δίπλα σου που βλέπει το σωστό σε εσένα και θα σου βγάλει στην επιφάνεια όλα σου τα θετικά σου χαρακτηριστικά!

Τοξότης: μπορεί αυτός ο ανάδρομος να σε επηρεάσει πολύ αλλά μόνο άμα τον αφήσεις να το κάνει. Τα μακρινά ταξίδια που σχεδιάζεις αυτό το διάστημα ίσως βρουν κολλήματα στην πορεία. Τώρα είναι η περίοδος που θα σκεφτείς πώς αξιολογείς ο οτιδήποτε συμβαίνει στη ζωή σου στον τομέα της δουλειάς αλλά και των σχέσεων. Τώρα νιώθεις έντονα ότι θέλεις να σε αγαπούν ειδικά οι άνθρωποι που θαυμάζεις και τώρα αποφασίζεις να είσαι ειλικρινής και να μη σκέφτεσαι την πιεστική δουλειά και τις αινιγματικές προσωπικές σχέσεις.

Αιγόκερως: οι προσωπικές σχέσεις είναι στο επίκεντρο με αυτόν τον ανάδρομο Ερμή. Τώρα μαθαίνεις τι θα πει συναισθηματικό δέσιμο, ειλικρίνεια και συναισθήματα που σε συγκλονίζουν! Ένα θέμα που νόμιζες ότι είχε τελειώσει με έναν ερωτικό παρτενέρ έρχεται τώρα με τον ανάδρομο στην επιφάνεια και σε ταράζει ευχάριστα ή ακόμη και τι στη δουλειά που ο ανώτερος σου αναρωτιέται αν μπορεί όντως να σε εμπιστευτεί!

Υδροχόος: μπορεί να θέλεις να σώσεις τον κόσμο αλλά τώρα και με τον ανάδρομο καλά θα κάνεις να εκμεταλλευτείς τις συνθήκες για να σώσεις τον εαυτό σου και τις προσωπικές σου σχέσεις. Αν έχεις σχέση φρόντισε τώρα να λύσεις όποιο θέμα έχεις με το αγόρι σου που προσπαθείς να ξεχάσεις. Αν είσαι μόνη, τότε η επιστροφή στο παρελθόν για να γεμίσεις τοπ παρόν είναι ένα θέμα που θα προκύψει αυτές τις ημέρες! Είναι στο χέρι σου να αλλάξεις τη ζωή σου με ένα "ναι" ή "όχι" , αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα έχεις περιθώρια να αποφύγεις την ανατρεπτική αυτή ερώτηση.

Ιχθείς: πειθαρχία και οργάνωση είναι τα πράγμα που ξέρεις να κάνεις πολύ καλά και ο ανάδρομος Ερμής θα σου δώσει τη δυνατότητα να τα εξασκήσεις σε όλο τους το μεγαλείο! Μπορεί απλά να καταλάβεις ότι η έλλειψη πειθαρχίας και φυσικής κατάσταση σου κοστίζει ανεπανόρθωτα στην καθημερινότητα σου! Κάθε φορά λοιπόν που απομακρύνεσαι με σκοπό να ξεφύγεις από την πραγματικότητα σου υπάρχουν φωνές από το παρελθόν που έρχονται στο μυαλό σου και σου φωνάζουν να συνέλθεις. Μπορεί τώρα να ανακαλύψεις ότι κάποιο συνάδελφοι σε αγαπούν πολύ περισσότερο από ότι νόμιζες ενώ τώρα "τρέφεις" το μυαλό και κορμάκι σου και γίνεσαι μια βελτιωμένη έκδοση του εαυτού σου!

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη