Πόσο καταλυτικά σε επηρεάζει η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου;

09.09.2011
Άλλη μια Πανσέληνος στις 12 του Σεπτεμβρίου στους Ιχθείς, έρχεται να σου αλλάξει ξανά το σκηνικό και να σε επηρεάσει ανάλογα με το ζώδιο σου.

Άλλη μια Πανσέληνος στις 12 του Σεπτεμβρίου στους Ιχθείς, έρχεται να σου αλλάξει ξανά το σκηνικό και να σε επηρεάσει ανάλογα με το ζώδιο σου. Αυτή η Πανσέληνος, επηρεάζει Ιχθείς, Παρθένους που δεν αποκλείεται να τους φυλάει σημαντικά καρμικά γεγονότα αφού έχει μόνο ευνοϊκές όψεις και πρόκειται να σου φέρει μόνο καλά. Διάβασε παρακάτω πόσο καταλυτική θα είναι για σένα αυτή η Πανσέληνος για να είσαι απόλυτα προετοιμασμένη.

Κριός: αυτή η Πανσέληνος θα σου φέρει απότομες αλλαγές και αναμένεται να προκαλέσει αναστάτωση στα επαγγελματικά ή στα συναισθηματικά γι’αυτό φρόντισε να μην πάρεις πολύ δραστικές αποφάσεις σε αυτούς τους δύο τομείς που είναι και από τους πιο σημαντικούς στη ζωή σου αυτή τη στιγμή!

Ταύρος: αυτή η Πανσέληνος θα σου φέρει τα πάνω-κάτω αφού κάποια γεγονότα θα σε βάλουν στο τρυπάκι να αναθεωρήσεις τα σχέδια σου και να αλλάξεις δρόμο και γραμμή πλεύσης. Τόλμησε να ακούσεις το ένστικτο σου και δε θα χάσεις.

Δίδυμοι: οι αλλαγές είναι το βασικό που θα σου φέρει αυτή η Πανσέληνος! Αλλαγές στο σπίτι και στην δουλειά σου είναι μέσα στο πρόγραμμα αυτές τις μέρες. Μια προαγωγή στη δουλειά ή ένας νέος επαγγελματικός δρόμος σου προσδίδουν άλλον αέρα τώρα!

Καρκίνος: τώρα σου ξυπνάει ο άλλος σου εαυτός! Αυτή η Πανσέληνος στο φιλικό προς εσένα ζώδιο των Ιχθύων, ξυπνάει μέσα σου την ανάγκη για περιπέτειες, ταξίδια και ακόμη και αν δεν μπορείς λόγω υποχρεώσεων να ανταποκριθείς στις ανάγκες αυτές που σου δημιουργεί η Πανσέληνος, προσπαθείς να ξεφύγεις έστω και για ένα σαββατοκύριακο!

Λέων: μια αναστάτωση σε οικονομικά θέματα σχετικά με ασφάλειες, εφορία, επενδύσεις δεν αποκλείεται να προκύψει αυτές τις ημέρες αν και επειδή αυτή η Πανσέληνος δεν έχει κακές όψεις δεν αποκλείεται να σου φέρει θετική έκβαση των οικονομικών σου με κέρδη και δώρα!

Παρθένος: αυτή η Πανσέληνος σε βάζει στο τρυπάκι να εξερευνήσεις όλες σου τις εναλλακτικές λογικά (πράγμα που είναι άλλωστε και το στοιχείο σου) πριν αποφασίσεις. Αν τώρα προκύψει μια επαγγελματική πρόταση αυτές τις ημέρες τότε σκέψου καλά τα υπέρ και τα κατά πριν αποφασίσεις, έτσι ώστε να πάρεις τη σωστή απόφαση!

Ζυγός: αν και αυτή η Πανσέληνος δεν σε επηρεάζει άμεσα, δεν αποκλείεται να σου προκαλέσει εκνευρισμό, ανταγωνισμό και δυσλειτουργία σε επαγγελματικά ζητήματα ενώ δεν αποκλείεται να έχεις μια ψιλοενόχληση στην υγεία σου που όμως θα είναι παροδική όπως και η Πανσέληνος που θα περάσει. Γι’ αυτό κάνε υπομονούλα και όλα θα πάνε καλά!

Σκορπιός: αυτές τις μέρες δεν αποκλείεται να υπάρχει ένταση στις πολύ προσωπικές σου σχέσεις και ίσως κάποια μικροκαυγαδάκια με τον αγαπημένο σου είναι μέσα στο πρόγραμμα. Αν φανείς διακριτική απέναντι στα αισθήματα των άλλων αυτό το διάστημα όλα θα πάνε τέλεια!

Τοξότης: τώρα ο χώρος του σπιτιού δηλαδή ο χώρος και ο τόπος κατοικίας σου θα σε απασχολήσει αφού θα υπάρχει ένας εκνευρισμός που μπορεί να φέρει διαφωνίες με φιλικά και συγγενικά πρόσωπα. Μείνε ψύχραιμη και απόφυγε τις ακραίες αντιδράσεις και όλα θα πάνε καλά.

Αιγόκερως: αυτές τις ημέρες και με την Πανσέληνο η σχέση σας με την οικογένεια μπαίνει στο μικροσκόπιο και δεν αποκλείεται να τσακωθείς με τα αδέρφια σου ή άλλους συγγενείς, αλλά τίποτα σοβαρό δεν θα σε απασχολήσει.

Υδροχόος: τα οικονομικά σου μπαίνουν στο μικροσκόπιο και καλείσαι να δώσεις μεγάλη προσοχή σε οτιδήποτε σχετικό με κάρτες, δάνεια, αποδείξεις και τιμολόγια. Δείξε προσοχή και όλα θα πάνε υπέροχα!

Ιχθείς: τώρα και με την Πανσέληνο, ότι πρόβλημα παρουσιάζεται βρίσκει άμεσα την επίλυση του. Πρόσεχε γιατί ότι λάμπει δεν είναι χρυσός και αυτή η Πανσέληνος δε θα σε επηρεάσει καθόλου!

Πηγή: Astra& Orama, Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη