Τι σου επιφυλάσσει η Νέα Σελήνη του Σεπτεμβρίου;

26.09.2011
Η Νέα Σελήνη στις 27 του μήνα στο ζώδιο του Ζυγού, σε επηρεάζει και φέρνει νέες καταστάσεις στη ζωή σου όμως

Η Νέα Σελήνη στις 27 του μήνα στο ζώδιο του Ζυγού, σε επηρεάζει και φέρνει νέες καταστάσεις στη ζωή σου όμως αν και σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας εποχής , όσο διαρκεί οφείλεις να είσι προσεκτική σε θέματα: οικονομικά, εργασιακά και αισθηματικά. Η Νέα Σελήνη που σε επηρεάζει κυρίως αν είσαι Κριός, Καρκίνος, Ζυγός ή Αιγόκερως είναι εδώ και εσύ δεν έχεις παρά αν διαβάσεις παρακάτω για να μάθεις τι σου επιφυλάσσει.

Κριός: η ανασυγκρότηση των δυνάμεων σου είναι στο μικροσκόπιο αυτές τις ημέρες, ενώ οι ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται για να διασωθεί κάποια σχέση σου είτε φιλική είτε ερωτική είτε επαγγελματική δεν πρέπει να περάσουν απαρατήρητες!
Ταύρος: τα επαγγελματικά σου που σε απασχόλησαν εδώ και πολύ καιρό παίρνουν τώρα νέα τροπή και τώρα είναι η ώρα της δράσης. Νέα συνεργασίες, νέες δουλειές, ακόμη και νέος μισθός είναι τώρα στα σκαριά.

Δίδυμοι: ο δυναμισμός σου αλλά και η δημιουργικότητα σου τώρα παίρνει σώμα και ψυχή αφού δίνεις όλη σου την ενέργεια σε νέους στόχους που μόνο σε καλό μπορούν να σου βγουν!

Καρκίνος: ένα παλιό κεφάλαιο στα ερωτικά σου κλείνει και ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει διάπλατα, που δεν αποκλείεται σύντομα να σε κάνει να μετακομίζεις μια και καλή στο νέο σου σπίτι με τον αγαπημένο σου!

Λέων:μετακινήσεις, συζητήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα σου αυτές τις μέρες ενώ ίσως να προκληθεί ένταση στο χώρο της δουλειάς σου με αποτέλεσμα να μην είσαι πιστή στο ραντεβού σου σε κάποιο ταξίδι.

Παρθένος: καθυστερήσεις σε πληρωμές ή δυσκολία σε οικονομικά θέματα θα παρουσιαστούν αυτές τις ημέρες γι’ αυτό άφησε όλες σου τις οικονομικές εκκρεμότητες για μετά την Νέα Σελήνη.

Ζυγός: τώρα παίρνεις τη ζωή στα χέρια σου και νέοι δρόμοι και προοπτικές σου ανοίγονται σε πρακτικό αλλά και οικονομικό επίπεδο. Τα αισθηματικά επίσης ευνοούνται και αλλάζει κατά πολύ το αισθηματικό σκηνικό, γι’ αυτό να είσαι έτοιμη!

Σκορπιός: αυτή η Νέα Σελήνη, ρίχνει φως σε κάποιους φόβους σου αλλά για καλό, γιατί μόνο έτσι θα μπορέσει σαν βρεις τι σου προκαλεί πρόβλημα και να το κόψεις από τη ρίζα του, ενώ τα επαγγελματικά σου θέλουν την προσοχή σου τώρα!

Τοξότης: νέες δυνατότητες για να πάρουν σάρκα και οστά τα σχέδια σου, εμφανίζονται τώρα μπροστά σου!

Αιγόκερως: αν αποφύγεις να βγεις από το σπίτι σου στις 27 και 28 του μήνα, τότε όλα θα πάνε τέλεια και η καριέρα σου αλλά και η κοινωνική σου ζωή θα πάρουν τα πάνω τους!

Υδροχόος: δύναμη και ζωντάνια σου δίνει αυτή η θαυματουργή Νέα Σελήνη ενώ προκύπτουν θέματα σχετικά με ταξίδια, μετακομίσεις , ξένους και εξωτερικό, δημόσιο και δικαιοσύνη!

Ιχθείς: οικονομικά και γενικά ότι είναι σχετικό με τόκους, εφάπαξ, κληρονομικά, υποτροφίες θέλουν την προσοχή σου τώρα! Ψάξε καλά τα οικονομικά ζητήματα που προκύπτουν και δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα!

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη