Πώς σε επηρεάζει η Πανσέληνος του Νοεμβρίου;

07.11.2011
Νύχτες Πανσέληνες και τον Νοέμβριο που για μια ακόμη φορά το γεμάτο φεγγαράκι στον Ταύρο αυτή τη φορά

Νύχτες Πανσέληνες και τον Νοέμβριο που για μια ακόμη φορά το γεμάτο φεγγαράκι στον Ταύρο στις 10 του μήνα έρχεται ξανά να σου φέρει πάλι τα πάνω-κάτω στη ζωούλα σου! Τώρα και με την νέα αυτή Πανσέληνο, εστιάζουμε στα υλικά αγαθά και τις οικονομικές μας υποθέσεις αλλά μας σπρώχνει να ψάξουμε και για πιο ουσιαστικές σχέσεις. Παρακάτω θα βρεις αναλυτικά ανάλογα με το ζώδιο σου τι σε περιμένει με την Πανσέληνο αυτή γι’ αυτό μην χάνεις ούτε λεπτό, μάθε τα πάντα για να είσαι προετοιμασμένη!

Κριός: η Πανσέληνος αυτή στον Ταύρο, βάζει σε τάξη τα οικονομικά σου και τώρα βλέπεις τη διαχείριση των οικονομικών σου με άλλο μάτι ή μάλλον με περισσότερη ωριμότητα και βάζεις σε τάξη τις υποχρεώσεις σου!

Ταύρος: η Πανσέληνος αυτή στο ζώδιο σου θα έχει μεγάλη επιρροή επάνω σου και τώρα κλιμακώνεται μια κατάσταση που υπάρχει στη ζωή σου ήδη από την άνοιξη. Το βασικό που πρέπει να έχεις στο μυαλουδάκι σου αυτές τις μέρες είναι να κρατήσεις χαμηλά τους τόνους και να προσέξεις πώς θα διεκδικήσεις αυτά που θέλεις, χωρίς να τρομάξεις κανέναν και όλα θα πάνε υπέροχα!

Δίδυμοι: η ανάγκη σου ξεκούραση και η ενασχόληση με τον εσωτερικό σου κόσμο είναι τα βασικά που θα σε απασχολήσουν αυτή την περίοδο! Τώρα αποφασίζεις να γραφτείς π.χ. γυμναστήριο μιας και δίνεις το βάρος στην υγεία και την φυσική σου κατάσταση!

Καρκίνος: οι σχέσεις σου με το αφεντικό αλλά και τους συνεργάτες μπαίνουν τώρα στο μικροσκόπιο και εσύ καλείσαι να προσέξεις τη συμπεριφορά σου στον εργασιακό χώρο.

Λέων: πολλές ανατροπές στις σχέσεις σου τώρα είναι το βασικό πράγμα που πρέπει να περιμένεις αυτές τις ημέρες και τώρα μπαίνεις στο τρυπάκι να αναθεωρήσεις την τακτική στα επαγγελματικά σου. Μην ανησυχείς Πανσέληνος είναι θα περάσει!

Παρθένος: τώρα και με αυτή την Πανσέληνο διαφωτίζεσαι σχετικά με το ποιο δρόμο πρέπει να ακολουθήσεις και σε ποια σχέδια σου πρέπει να ρίξεις το βάρος σε όλους τους τομείς που σε απασχολούν.

Ζυγός: τα οικονομικά σου επιβαρύνονται με την παρουσία της Πανσελήνου αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βρεις τον τρόπο να αντισταθμίσεις την κατάσταση και να φέρεις πάλι την ισορροπία στα έσοδα-έξοδα!

Σκορπιός: η Πανσέληνος απέναντι από το ζώδιο σου στον Ταύρο, θα βάλει σε δοκιμασίες συνεργασίες και σχέσεις. Όπου κρίνεις ότι χρειάζεται, δείξε υποχωρητικότητα και διάθεση για συνεργασία και όλα θα πάνε καλά.

Τοξότης: οικονομικά και πάσης φύσεως συμφέροντα σου τώρα θα σε απασχολήσουν. Αν πρόκειται για χρέος που θα λήξει φρόντισε να το τακτοποιήσεις και όλα θα πάνε καλά!
Αιγόκερως: κάποιες αναταράξεις στα αισθηματικά σου και μια μεγαλύτερη προσπάθεια από μεριάς σου για να πείσεις τους άλλους για τι προθέσεις σου είναι αυτά που θα σε απασχολήσουν αυτές τις μέρες.

Υδροχόος: ακίνητα, περιουσιακά αλλά και συγγενείς που έχουν άλλα συμφέροντα από εσένα είναι τα βασικά θέματα των ημερών, ενώ σχέσεις και συνεργασίες βρίσκονται στο μικροσκόπιο τώρα!

Ιχθείς: τα νέα καταφτάνουν και αυτή η περίοδος είναι μια προειδοποιητική για εσένα. Ανάλυσε λεπτομερώς τα γεγονότα και φρόντισε να είσαι προσεκτική στη συμπεριφορά σου απέναντι σε συγγενείς, ξαδέλφια, θείους και θείες αλλά και δασκάλους και όλα θα πάνε καλά!

Πηγή: Astra&Orama, Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη