Επεισοδιακή Νέα Σελήνη: τι να περιμένεις

21.11.2011
Η Νέα Σελήνη και η μερική έκλειψη του Ηλίου στις 25 του μήνα στον Τοξότη, φέρνουν μαζί τους εμπόδια

Η Νέα Σελήνη και η μερική έκλειψη του Ηλίου στις 25 του μήνα στον Τοξότη, φέρνουν μαζί τους εμπόδια και έτσι πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική σε θέματα σχετικά με νέα ξεκινήματα, υπογραφές και σημαντικές κινήσεις. Διάβασε πώς θα σε επηρεάσουν αυτά τα αστρολογικά φαινόμενα ανάλογα με το ζώδιο σου και ετοιμάσου: αστρολογικά φαινόμενα είναι και αυτά θα περάσουν!

Κριός: η Νέα Σελήνη στο φιλικό προς εσένα ζώδιο του Τοξότη, ενδέχεται να φέρει κάποια εμπόδια στο δρόμο σου σχετικό με τα οικονομικά σου ή τις σπουδές και τα ταξίδια , γι’ αυτό έχε το νου σου!

Ταύρος: τα φορτία του παρελθόντος γίνονται πλέον… παρελθόν και φεύγουν από επάνω σου ενώ τώρα ανοίγουν μπροστά σου νέοι δρόμοι που υπόσχονται πάρα πολλά!

Δίδυμοι: η έκλειψη Ηλίου και η Νέα Σελήνη επηρεάζουν τις σχέσεις σου αλλά και τις συνεργασίες σου εδικά αν είσαι γεννημένη το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου. Τώρα προκύπτει ένας νέος έρωτας ή το τέλος μιας ιστορίας αγάπης που είχε φθαρεί από τον χρόνο.

Καρκίνος: οι δημιουργικές διαδικασίες που έχεις ξεκινήσει ή πρόκειται να ξεκινήσεις τώρα μπορεί να βραχυκυκλώσουν και ίσως επηρεαστεί αρνητικά η πορεία των υποθέσεων σου αλλά μην ανησυχείς Νέα Σελήνη είναι θα περάσει και αυτή!

Λέων: τώρα σε ενδιαφέρει περισσότερο από ποτέ να διαφυλάξεις τα κεκτημένα είτε πρόκειται για την δουλειά σου είτε για τη σχέση σου ενώ δεν αποκλείεται αν είναι και προάγγελος της λήξη μιας σχέσης ή συνεργασίας γι’ αυτό πρόσεξε!

Παρθένος: ίσως τώρα προκύψει ένα δυσάρεστο γεγονός στην οικογένεια σου ή βγει η πρόσθεση για αλλαγή του τόπου που μένεις που το πιο πιθανό είναι αν γίνει την άνοιξη.

Ζυγός: η ηλιακή έκλειψη συνοδεύεται και από τη Νέα Σελήνη πράγμα που σημαίνει ότι μαζί με κάθε αρνητικό σου έρχεται και κάτι θετικό. Οι σχέσεις με τους συγγενείς και τα αδέρφι σου συγκεκριμένα , τους γείτονες και τους συμβούλους βρίσκεται τώρα στο μικροσκόπιο αλλά και σε μετακινήσεις και ταξίδια και εσύ πρέπει να έχεις τα μάτια σου 14!

Σκορπιός: τα περιουσιακά σου συμφέροντα τώρα βρίσκονται στο μικροσκόπιο και επηρεάζουν την τσέπη σου όμως το καλό της υπόθεσης είναι ότι δεν είσαι αβοήθητη αλλά έρχεται η βοήθεια σε κάθε σου πρόβλημα και όλα θα πάνε καλά.

Τοξότης: όλα αυτά τα αστρολογικά φαινόμενα στο ζώδιο σου σε βάζουν στο τρυπάκι να προσέχεις τι λες στο τηλέφωνο και όχι μόνο, σε ότι γράφεις ή υπογράφεις , στο πώς οδηγείς μέχρι και στο πώς περπατάς και γενικά πρόσεχε αυτές τις μέρες για να πάνε όλα τέλεια!

Αιγόκερως: εργασία, επαγγελματικό περιβάλλον και ανταγωνιστές σε κρατάνε τώρα σε εγρήγορση ενώ η έκλειψη αυτή επηρεάζει την υγεία σου και καλά θα κάνεις να τονώσεις όπως και όσο μπορείς την υγεία και τον οργανισμό σου!

Υδροχόος: οι φιλίες βρίσκονται τώρα στο επίκεντρο ιδιαιτέρα με φιλικά πρόσωπα που εμπλέκονται στα αισθηματικά σου ή εμπλέκεσαι εσύ στα δικά τους. Γενικά πρόσεξε συλλόγους, σωματεία, ομάδες και συλλογικές δραστηριότητες.

Ιχθείς: ελλείψεις και αδυναμίες αλλά και δυσκολία συνύπαρξης με τους ανώτερους σε βάζουν στο μουντ να δώσεις προσοχή στους νόμους και τους κανονισμούς τώρα περισσότερο από ποτέ.

Πηγή: Astra & Orama, Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη