Πώς σε επηρεάζει ο Ανάδρομος Ερμής του Νοεμβρίου;

23.11.2011
Ο Ανάδρομος Ερμής είναι εδώ και αυτό τον μήνα για να σε αναστατώσει λιγάκι ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του λοιπόν στον

Ο Ανάδρομος Ερμής είναι εδώ και αυτό τον μήνα για να σε αναστατώσει λιγάκι ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του λοιπόν στον Τοξότη στις 24 του μήνα μέχρι τις 14 Δεκεμβρίου, πράγμα που θα σε κάνει να είσαι απόλυτα συνεπής και να σκέφτεσαι δύο φορές πριν κάνεις κάτι σε αυτό το διάστημα. Για να είσαι προετοιμασμένη διάβασε παρακάτω πώς θα σε επηρεάσει ανάλογα με το ζώδιο σου και μην ανησυχείς, Ανάδρομος είναι θα περάσει!

Κριός: δεν αποκλείεται κάποια από τα πλάνα σου να υποστούν καθυστέρηση ή να αναβληθούν γι αυτό ότι έχεις να κάνεις προσπάθησε να το κάνεις όσο πιο σύντομα γίνεται.

Ταύρος: καθυστερήσεις και μπερδέματα φέρνει μαζί του αυτός ο Ανάδρομος Ερμής ενώ θα πρέπει να προσέξεις λιγάκι το πορτοφόλι σου και τις ισορροπίες εκεί, ειδικά τη σχέση έσοδα-έξοδα που χρειάζεται την προσοχή σου!

Δίδυμοι: παρανοήσεις και καθυστερήσεις στη σχέση σου με τον σύντροφο σου είναι μέσα στο …δύσκολο πρόγραμμα του Ανάδρομου Ερμή και εσύ δεν έχεις παρά αν οπλιστείς με θετική σκέψη και υπομονή για να την βγάλεις …καθαρή αυτές τις μέρες!

Καρκίνος: ο Ανάδρομος Ερμής θα σε προβληματίσει ειδικά στα επαγγελματικά σου αλλά όμως θα καταφέρεις να βρεις τη λύση σε αυτά με την Νέα Σελήνη στις 25 του μήνα!

Λέων: ο Ανάδρομος Ερμής στον Τοξότη, αν και θα εξυπηρετήσει κάποια σχέδια σου, θα καθυστερήσει λιγάκι την εξέλιξη κάποιων προσωπικών σου υποθέσεων γιαύτο δεν έχεις παρά να δείξεις υπομονή αυτό το διάστημα της ανάδρομης πορείας του και δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα!

Παρθένος: οι ιδιοτροπίες κάποιων ανθρώπων από το κοντινό σου περιβάλλον θα γίνουν υπερβολικές αυτό το διάστημα, πράγμα που δεν αντέχεις. Κάνε όμως υπομονή και μην δίνεις σημασία και όλα θα πάνε υπέροχα!

Ζυγός: το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτό το μήνα έχεις έντονη κινητικότητα αλλά τώρα οι αναβολές, ανατροπές, καθυστερήσεις είναι λίγα από τα δύσκολα που σε περιμένουν με την ανάδρομη πορεία του πλανήτη της επικοινωνίας, που όμως δεν πρέπει να αφήσεις να σε επηρεάσουν απλά σκέψου ότι τώρα δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για να κάνεις μεγαλεπήβολα σχέδια.

Σκορπιός: τώρα δεν είναι η κατάλληλη ώρα και για 20 περίπου μέρες καλό θα ήταν να μην πάρει σημαντικές αποφάσεις γύρω από τα οικονομικά σου σε αυτό το διάστημα μιας και η έκλειψη Ηλίου που ακολουθεί θα μπερδέψει ακόμη περισσότερο το ήδη μπερδεμένο τοπίο!

Τοξότης: τώρα είναι ή ώρα να διδάξεις και να διδαχθείς με την ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο σου και το μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει να προσέχεις κάθε σου βήμα, τι λες στο τηλέφωνο, τι γράφεις στο μέιλ και γενικά να προσέχεις τα απάντα για είκοσι μέρες περίπου!

Αιγόκερως: μπορεί τώρα με τον ανάδρομο Ερμή, απόφυγε να κάνεις σημαντικές συζητήσεις και ακόμη και αν παρασυρθείς σε ένα παρασκήνιο προσπάθησε να μείνεις αμέτοχη και έτσι να την "βγάλεις καθαρή".

Υδροχόος: μέσα στο όλο κλίμα επικοινωνιακής σύγχυσης που επικρατεί καλά θα κάνεις να μετρήσεις λιγάκι τις κουβέντες που λες στους φίλους σου για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις και όλα θα πάνε τέλεια!

Ιχθείς: τώρα μπορεί να δεις τις συμφωνίες που είχες κάνει τις προηγούμενες ημέρες να αλλάζουν αλλά εσύ ταυτό που έχει να κάνεις είναι να είσαι πιο ξεκάθαρη στις αποφάσιες και τις απόψεις σου γιατί αυτό το διάστημα είναι πολύ επιρρεπές σε παρεξηγήσεις!

Πηγή: Astra& Orama, Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη