Η μέρα έγινε νύχτα: πώς επηρεάζεσαι βάσει ζωδίου

08.11.2011
Τώρα που η μέρα μίκρυνε και η αρχίζει να νυχτώνει πολύ νωρίς σε σχέση με μόλις λίγο καιρό πριν, εσύ βρέθηκες

Τώρα που η μέρα μίκρυνε και η αρχίζει να νυχτώνει πολύ νωρίς σε σχέση με μόλις λίγο καιρό πριν, εσύ βρέθηκες να την αράζεις στον καναπέ ενώ μέχρι πρότινος έπινες καφεδάκια; Πριν σε πιάσει μελαγχολία, διάβασε παρακάτω πώς αντιδράς βάσει ζωδίου σε αυτή την αλλαγή και οπλίσου με υπομονή: θα απολαύσεις επιτέλους το σπίτι σου!

Κριός: είσαι γεμάτη ενέργεια και θα βρεις τον τρόπο να εκτονωθείς και τους χειμερινούς μήνες, Οποιοδήποτε ανταγωνιστικό σπορ θα σε ξετρελάνει τώρα πια που η μέρα έχει όντως μικρύνει κρατώντας σε χαρούμενη διαρκώς!

Ταύρος: τώρα έχεις λιγότερη ώρα για τους απογευματινούς σου περιπάτους κοντά στην φύση αλλά καταλαβαίνεις πολύ καλά των κύκλο των εποχών και δεν παραπονιέσαι. Αφού ξέρεις ότι μόλις περάσει ο χειμώνας η άνοιξη έρχεται είσια σίγουρα πολύ καλύτερα!

Δίδυμοι: έχεις μια σκοτεινή και μια πιο φωτεινή πλευρά και πολλές φορές πέφτεις αρκετά αυτή την εποχή. Τώρα είναι η εποχή που θα το ρίξεις στα κλασικά και αγαπημένα σου βιβλία και τα πιο σούπερ dvd για να αλλάξει η διάθεση σου!

Καρκίνος: λατρεύεις να έχεις γύρω σου τα αγαπημένα σου πρόσωπα , έτσι ΄τωρα που η μέρα μικραίνει και όλοι μαζεύονται στο σπίτι πιο νωρίς είναι η καλύτερη σου εποχή.

Λέων: εσύ έχεις γεννηθεί για να είσαι στο επίκεντρο και στο φως και θέλεις όλα τα φώτα να είναι στραμμένα επάνω σου! Τώρα λοιπόν έχεις την ευκαιρία να δείξεις όλη σου την χειμερινή γκαρνταρόμπα και να δώσεις την ευκαιρία στους γύρω σου να σε θαυμάσουν!

Παρθένος: εκτιμάς τον χειμώνα που έρχεται γιατί σου αρέσει να δουλεύεις σκληρά αφού το να χαζολογάς από εδώ και από εκεί δεν είναι το φόρτε σου!

Ζυγός: σου αρέσει περισσότερο η Άνοιξη αλλά και ο χειμώνας δεν σε χαλάει αφού έχεις ήδη προγραμματίσει τα πάρτι στα οποία θα παρευρεθείς. Ακόμη αφού ποτέ δεν χάνεις την ελπίδα σου προγραμματίζεις το επόμενο ταξιδάκι σου για όταν δεις ότι θα έχει καλό καιρό!

Σκορπιός: μπορεί να μην είναι η καλύτερη σου όταν ο ήλιος είναι στα χαι του, τώρα όμως που σκοτεινιάζει σχετικά νωρίς σου πάει μια χαρά. Τώρα έχεις την ευκαιρία να ξαπλώσεις και να αράξεις στον καναπέ και να ευχαριστηθείς χουχούλιασμα!

Τοξότης: δεν είναι η καλύτερη σου τώρα που έχει μικρύνει η μέρα, όμως θα αρχίσεις τώρα να ξεφυλλίζεις τα ταξιδιωτικά φυλλάδια και να βρεις ξανά τον ήλιο στις διακοπές σου!

Αιγόκερως: τώρα νιώθεις πιο άνετα που η μέρα μικραίνει και οι νύχτες μεγαλώνουν ανασυγκροτείσαι τώρα που κάθεσαι στο σπίτι και συγκεντρώνεις τη σκέψη σου!

Υδροχόος: σου αρέσει πολύ περισσότερο να κάθεσαι στο σπίτι και να βλέπεις το αγαπημένο σου dvd και έτσι η ιδέα του relaxing στον καναπέ είναι ιδανικό για σένα!

Ιχθείς: η διάθεση σου πέφτει καθώς μικραίνει η μέρα αλλά η προσαρμοστικότητα σου σε σώζει και την βγάζεις τέλεια τις πιο σκοτεινές μέρες του χρόνου!

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη