Αφροδίτη στον Τοξότη: η χαρά των ερωτικών σου!

17.11.2011
Η Αφροδίτη, ο πλανήτης του έρωτα και της ομορφιάς ήδη από τις 2 του μήνα βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης του έρωτα και της ομορφιάς ήδη από τις 2 του μήνα βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη και μέχρι τις 26 θα φέρει και πάλι την θετική σκέψη στη ζωή σου αλλά κυρίως στα ερωτικά σου!

Τώρα είναι η ώρα για να ταξιδέψεις, να μάθεις καινούργια πράγματα αλλά κυρίως να ερωτευτείς με πάθος και να αφήσεις τον έρωτα να σε συνεπάρει! Διάβασε παρακάτω πώς θα σε επηρεάσει ανάλογα με το ζώδιο σου και νιώσε τα συναισθήματα σου να πλημμυρίζουν!

Κριός: Η Αφροδίτη στον Τοξότη σου δίνει άπειρες δυνατότητες για να περάσεις υπέροχες ρομαντικές στιγμές. Εσύ είσαι στο κατάλληλο ερωτικό μουντ οπότε φρόντισε να το χρησιμοποιήσεις για να μαγνητίσεις τους ενδιαφερόμενους!

Ταύρος: μπορεί το ερωτικό βάιμπ των ημερών λόγω της παρουσίας της Αφροδίτης να σε κάνει να νιώθεις κάπως άβολα, το καλύτερο λοιπόν που έχεις να κάνεις τώρα είναι να βγεις από μια σχέση μέσα στην οποία δεν αντέχεις πλέον και να δοκιμάσεις κάτι καινούργιο!

Δίδυμοι: μπορεί ο Τοξότης να είναι το ακριβώς αντίθετο σου ζώδιο και ξέρεις τι λένε: τα αντίθετα έλκονται. Βγες εκεί έξω και γνώρισε άτομα που μπορεί να φαίνονται πολύ διαφορετικά από εσένα και δεν αποκλείεται να σου ταιριάζουν ερωτικά τέλεια!

Καρκίνος: μπορεί να μην ταιριάζεις και πολύ με την ευθύτητα του Τοξότη, αλλά δεν σημαίνει ότι αυτό είναι πρόβλημα. Βάλε την ευαισθησία και τα αισθήματα σου στην πρώτη γραμμή και θα δεις ότι όλα θα πάνε υπέροχα με αυτή την Αφροδίτη στο πλευρό σου.

Λέων: αυτή την εποχή εμπνέεσαι από την διέλευση της Αφροδίτης στον Τοξότη και είτε η έμπνευση σου βρίσκεται στην κρεβατοκάμαρα ή στο γραφείο σου, το μόνο σίγουρο είναι ότι τώρα ανοίγεις τα χαρτιά σου και στα ερωτικά σου!

Παρθένος: τώρα μαθαίνεις πώς να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις. Παραδώσου στην Αφροδίτη και θα δεις πώς είναι να βγαίνεις για λίγο από την ζώνη της ασφάλειας και στα ερωτικά σου.

Ζυγός: η Αφροδίτη στον Τοξότη σε προκαλεί να βγεις εκεί έξω και να γνωρίσεις νέους και πολύ ενδιαφέροντες ανθρώπους και να επεκτείνεις τους κοινωνικούς σου κύκλους. Μέσα από αυτή την επέκταση έρχονται και νέες συναρπαστικές γνωριμίες να σου δώσουν άλλον αέρα και πιθανώς ένα νέο φλερτ.

Σκορπιός: αυτή η ανάγκη σου να κρατήσεις μόνο για τον εαυτό σου την ερωτική σου ζωή, μπορεί τώρα και με την παρουσία της Αφροδίτης στον Τοξότη να σε κάνει να τα πεις όλα! Τώρα έχεις την ανάγκη "ανοιχτείς" και να επιτρέψεις σε νέους ανθρώπους να μπουν στη ζωούλα σου!

Τοξότης: τώρα είναι η εποχή σου! Με την παρουσία στο ζώδιο σου, τώρα είναι η ώρα να προγραμματίσεις ένα ρομαντικό ταξιδάκι με τον καλό σου και να περάσετε ρομαντικά και υπέροχα ή αν δεν έχεις αγόρι τώρα θα μπει στη ζωή σου σύντομα κάποιος. Τώρα πλημμυρίζεις από αυτοπεποίθηση και πρέπει να την χρησιμοποιήσεις προς όφελος σου! Εκμεταλλεύσου αυτή την περίοδο και όλα θα πάνε σούπερ!

Αιγόκερως: Η Αφροδίτη στον Τοξότη, σε βοηθάει να βρεις την καλοσύνη στον κόσμο. Αυτό είναι κάτι που μόνο καλό μπορεί να σου κάνει μακροπρόθεσμα αφού σε κάνει και αισθάνεσαι υπέροχα τώρα.

Υδροχόος: τώρα έχει έμπνευση και δεν υπάρχει καλύτερη εποχή να προγραμματίσεις ένα πάρτι ή να πας ένα ταξίδι. Τώρα η ελευθερία σου χτυπάει το κουδούνι και δεν έχεις παρά να ανταποκριθείς στο κάλεσμα της!

Ιχθείς: μπορεί τώρα να νιώθεις κάπως περίεργα και ίσως ο φόβος να σε έχει κυριεύσει αλλά πρέπει να φανείς γενναία και όλα θα πάνε σούπερ!

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη