Τι περιμένει το ζώδιο σου το 2012; (Μέρος Β’)

23.12.2011
Πάει ο παλιός ο χρόνος, ας γιορτάσουμε παιδιά…Μια νέα χρονιά ξεκινά και εσύ σκέφτεσαι συνέχεια, τι σε περιμένει από το νέο έτος!

Πάει ο παλιός ο χρόνος, ας γιορτάσουμε παιδιά…Μια νέα χρονιά ξεκινά και εσύ σκέφτεσαι συνέχεια, τι σε περιμένει από το νέο έτος! Θα βρεις τον έρωτα της ζωής σου ή την δουλειά των ονείρων σου μέσα στη νέα συναρπαστική χρονιά; Διάβασε παρακάτω ανάλογα με το ζώδιο σου τι να περιμένεις από το 2012 για να είσαι απόλυτα προετοιμασμένη!

Ζυγός: το 2012 είναι μια πολύ καλύτερη χρονιά από την το 2011 σε κάθε τομέα της ζωής σου! Τώρα βρίσκεις την ψυχική ηρεμία που σου στέρησε η χρονιά που φεύγει και τώρα αποφασίζεις να πάρεις τη ζωή στα χέρια σου και να λάβεις δράση!

Ερωτικά: τη νέα χρονιά είσαι πιο δυναμική και διεκδικητική και ανεξάρτητη πράγμα που θα έχει επιρροή και στις προσωπικές σου σχέσεις. Στα τέλη του Μαρτίου θα χρειαστεί να κάνεις μια επιλογή. Αν η αγάπη σου καταφέρει να νικήσει όλα τα εμπόδια, θα συνεχιστεί η σχέση σου, ενώ αν δεν τα υπερπηδήσει μην ανησυχείς, θα υπάρχουν πολλές ευκαιρίες στο μέλλον για να βρεις την πραγματική ευτυχία. Μια νέα αγάπη είναι στο δρόμο και έρχεται να σε βρει μέσα στο νέο έτος, ενώ αν είσαι δεσμευμένη δεν αποκλείεται να χωρίσεις για να μπεις σε μια σχέση με τον άντρα της ζωής σου!

Επαγγελματικά: τα οικονομικά σου θέματα λύνονται τον Ιούλιο και η καριέρα σου έχει άνοδο μετά τον Ιούλιο!

Σκορπιός: πρόκειται για ένα …μέτριο χρόνο του οποίου το δεύτερο μισό είναι καλύτερο από το πρώτο στο οποίο άγχη και νέες ευθύνες θα σε κάνουν να χάσεις τον ύπνο σου! Το καλύτερο λοιπόν που έχεις να κάνεις είναι να ξεχάσεις για λίγο τα προβλήματα και να μην προτρέξεις σε βιαστικές αποφάσεις. Μην ξεχνάς ότι όλα τα καλά έρχονται σε εκείνους που ξέρουν να περιμένουν.

Ερωτικά: τα ερωτικά σου μπορεί να μην κυλήσουν και σούπερ αυτό το διάστημα ειδικά αν έχεις προβληματική σχέση εδώ και κάποια χρόνια, πράγμα που μπορεί φέτος να οδηγήσει σε χωρισμό, ενώ πολλά μυστικά σου αποκαλύπτονται, οπότε πρέπει να είσαι υπομονετική.

Επαγγελματικά: οικονομικά ο Μάιος και ο Ιούνιος θέλουν την προσοχή σου! Τώρα θα δεις μια σταθερή αύξηση των εσόδων σου που μπορεί να μην σε κάνει πλούσια αλλά τουλάχιστον είναι μια τάση προς τα επάνω!

Τοξότης: το πρώτο μισό του χρόνου θα είναι πολύ καλύτερο από το δεύτερο για εσένα αφού προχωράς μπροστά στην καριέρα σου και σε κατακλύζουν τα συναισθήματα! Μέσα στο σπίτι σου προσπαθείς να διαφυλάξεις τον έλεγχο και την αρμονία και τον έλεγχο ενώ όλα φτιάχνουν ειδικά από τον Ιούλιο και μετά!

Ερωτικά: αν είσαι ελεύθερη τότε αυτή τη χρονιά ξεκινάει ένας νέος έρωτας που μπορεί να ζει μακριά σε μια άλλη πόλη ή σε μια άλλη χώρα, ενώ αν έχεις σχέση τα πράγματα δεν είναι τόσο θετικά αφού δεν αποκλείεται τρίτοι να μπουν στη σχέση σου, γι’ αυτό δώσε προσοχή.

Επαγγελματικά: τώρα έχεις περισσότερες ευθύνες αλλά και περισσότερα έσοδα ενώ αν έχεις μετατεθεί μακριά από το σπίτι, γυρνάς στον τόπο που θέλεις, ενώ μέσα στο πρόγραμμα είναι και πολλά ταξίδια κυρίως επαγγελματικού χαρακτήρα.

Αιγόκερως: μια πολύ καλή χρονιά είναι αυτή που έρχεται για σένα, στα επαγγελματικά σου ειδικά το δεύτερο μισό του χρόνου όπου πρέπει να περιμένεις ότι θα βρεις το άλλο σου μισό! Τώρα αλλάζεις τη ζωή σου και αλλάζεις τα μονοπάτια που ακολουθείς.

Ερωτικά: το παρελθόν δεν έχει φύγει ποτέ από τη ζωή σου και ίσως έχεις σοβαρά οικογενειακά θέματα φέτος. Αν είσαι παντρεμένη το πρώτο εξάμηνο του χρόνου δεν είναι με το μέρος σου ενώ θα πρέπει να θυμάσαι ότι η αμοιβαία αγάπη και επιθυμία σε κρατάει κοντά με τον σύντροφο σου! Άκου την καρδιά σου και όλα θα πάνε καλά!

Επαγγελματικά: πολλές είναι οι επαγγελματικές ευκαιρίες που θ σου παρουσιαστούν ειδικά το δεύτερο μισό του χρόνου!

Υδροχόος: ένας χρόνος πολύ πάνω του μετρίου σε περιμένει με τα προβλήματα του 2011 να έχουν πλέον λυθεί! Από τον Απρίλιο και μετά η αφοσίωση σου στη δουλειά σου δίνει καρπούς, ενώ δεν αποκλείεται να ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας φέτος. Αυτή είναι μια χρονιά προετοιμασίας για το υπέροχο μέλλον και αν σου φαίνονται όλα δύσκολα και επίπονα θυμήσου ότι για να πετύχεις πρέπει να κοπιάσεις!

Ερωτικά: αν είσαι μόνη ένας νέος μαγευτικός έρωτας σε περιμένει ενώ μην αποκλίσεις το ενδεχόμενο να γνωρίσεις το άλλο σου μισό σε ένα ταξίδι, ενώ το δεύτερο μισό του χρόνου ίσως έχει δυσκολίες για εσένα που έχεις οικογένεια ενώ μην ξεχνάς και εδώ ότι η επικοινωνία είναι η σανίδα σωτηρίας σου, ενώ το να μετακομίσεις σε μια άλλη πόλη ή χώρα θα σου αλλάξει τελείως τη ζωή!

Επαγγελματικά: τα οικονομικά σου τραβάνε τα ζόρια του από το Μάρτιο ως τον Ιούνιο ενώ θέματα κληρονομιάς είναι με το μέρος σου αλλά θα πρέπει αν δώσεις και εσύ κάτι γι’ αυτά! Τώρα επαγγελματικά εκμεταλλεύεσαι όλα σου τα προσόντα και πετυχαίνεις όλους σου του στόχους! Συχνά ταξίδια και νέες επαφές και ιδέες είναι τα βασικά του χρόνου!

Ιχθείς: ένα πολύ καλός χρόνος είναι αυτός για εσένα! Τώρα βλέπεις τα προβλήματα που σε βασάνιζαν μέχρι τώρα να λύνονται ενώ το δεύτερο μισό βλέπεις τα πράγματα να μπαίνουν σε μια τάξη! Ο χρόνος που έρχεται είναι ο χρόνος που κλείνεις τις παλιές υποθέσεις οριστικά. Τραβάς μια κόκκινη γραμμή σε όλα και ξαναρχίζεις τη ζωή σου από την αρχή, ειδικά για τις ανύπαντρες!

Ερωτικά: τώρα ξεχνάς το παρελθόν και βλέπεις μπροστά και δεν κρατιέσαι από φρούδες ελπίδες. Φυσικά όλα αυτά είναι για τις σχέσεις που έχουν πλέον εξαντληθεί και "τραβηχτεί από τα μαλλιά", ειδικά με τα παντρεμένα ζευγάρια. Μια εγκυμοσύνη είναι ίσως στα σκαριά ενώ αν είσαι παντρεμένη δεν αποκλείεται να αλλάξεις σπίτι.

Επαγγελματικά: από το καλό στο καλύτερο πηγαίνουν όλα στα επαγγελματικά σου αν και κάποια ζητήματα σου κινούνται με …ρυθμούς χελώνας! Το πρώτο εξάμηνο είναι αυτό που αποφασίζεις να ασχοληθείς με κάτι άλλο για χίλιους δύο λόγους και η επιτυχία είναι σίγουρη!

Για το πρώτο μέρος του άρθρου, κλίκαρε εδώ:

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη