Πώς σε επηρεάζει η Πανσέληνος του Μαρτίου;

06.03.2012
Τώρα η Πανσέληνος σε προσκαλεί να βρεις την πρακτικότητα και την λεπτομέρεια στη ζωή σου!

Και πάνω που πήρες τα πάνω σου μιας και μπήκε η Άνοιξη και λες ότι όλα είναι ωραία μια ακόμη Πανσέληνος στις 8 του μήνα στην Παρθένο, σε βάζει σε διαδικασίες να μελετήσεις τις διαφορές ανάμεσα σε πρακτικά θέματα και πνευματικές ιδέες! Διάβασε παρακάτω πώς θα σε επηρεάσει αυτή η Πανσέληνος για να είσαι απόλυτα προετοιμασμένη!
Κριός: η δουλειά, η υγεία και οι συνήθειες έρχονται στο προσκήνιο τώρα με αυτή την Πανσέληνο. Αν σε έχει κουράσει η δουλειά σου, τότε πρέπει να βρεις νέους δημιουργικούς τρόπους για να την κάνεις πιο ενδιαφέρουσα ενώ καλά θα κάνεις να προσέξεις και την υγεία σου και το σώμα σου και να υιοθετήσεις πιο υγιεινές συνήθειες στην καθημερινότητα σου. Το να δουλεύεις πιο έξυπνα και όχι περισσότερο είναι η λύση στις ισορροπίες που ψάχνεις!

Ταύρος: η αγάπη μπορεί να έρχεται απευθείας από την καρδιά σου όμως πρέπει να κουνήσεις το δαχτυλάκι σου για να κρατήσεις ζωντανή τη φλόγα μιας και αυτή η Πανσέληνος στον οίκο του ρομάντζου σου είναι πολύ σημαντική για τα αισθηματικά σου. Τώρα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική στο τι δείχνεις στους άλλους και πώς εκφράζεσαι αλλά και στο πώς πλησιάζεις τους γύρω σου. Φρόντισε καλύτερα ον εαυτό σου και θα δεις την αυτοπεποίθηση σου στα ουράνια!

Δίδυμοι: τώρα τα οικογενειακά ζητήματα θέλουν την προσοχή σου με την Πανσέληνο αυτή σον 4ο οίκο σου. Τώρα αντιμετωπίζεις πρακτικά ζητήματα και θέλεις αν κάνεις τον χώρο σου πιο όμορφο ενώ τώρα νιώθεις την ανάγκη να έχεις πιο στενή σχέση με όσους και όσες αγαπάς και σε αγαπούν και να δώσεις οριστικό τέλος σε μισοτελειωμένες ιστορίες του παρελθόντος. Τώρα είναι η ώρα να κόψεις τους δεσμούς που δε σε ικανοποιούν πια.

Καρκίνος: το να ξέρεις μέσα σου τι νιώθεις και πώς είσαι δεν σημαίνει απαραίτητα ότι περνάς το σωστό μήνυμα και στους γύρω σου. Αυτή η Πανσέληνος σχετίζεται με την λεπτομέρεια και επειδή σε πετυχαίνει στον 3ο οίκο σου της επικοινωνίας, σε βάζει στην διαδικασία να οργανώσεις τη σκέψη σου πριν μιλήσεις. Τώρα μιλάς με συγκεκριμένα λόγια και περνάς τα σωστά μηνύματα με τον σωστό τρόπο.

Λέων: αυτή η Πανσέληνος που γίνεται στον 2 οίκο σου της αυτοεκτίμησης, σε βάζει στη διαδικασία να χειριστείς καλύτερα τα οικονομικά σου και να σφίξεις τα λουριά και να επενδύσεις σε εργαλεία πνευματικά ή πιο πρακτικά που να σε βοηθήσουν στην καριέρα σου. Το να ξοδέψεις με προσοχή τώρα θα το βρεις μπροστά σου στο μέλλον.

Παρθένος: αυτή η Πανσέληνος στο ζώδιό σου μπορεί να σημαίνει μια προσωπική κρίση που στρέφεται γύρω από το ότι εσύ είσαι εκείνη που έχει τον έλεγχο της ζωής της και μπορείς να επαπροσδιορίσεις την πορεία των σχέσεων σου. Βέβαια το να προσπαθείς να αλλάξεις τους άλλου δεν είναι ο σωστός δρόμος για να ακολουθήσεις. Τώρα μπορείς να βελτιώσεις την εμφάνιση σου αλλά και την υγεία σου και να νιώσεις πιο χαρούμενη!

Ζυγός: τώρα με την Πανσέληνο αυτή καλείσαι να αφήσεις πίσω σου το άγχος της καθημερινότητας μιας και βρίσκεται στον 12ο οίκο σου της υγείας. Αυτό σημαίνει ότι τώρα πρέπει να κατεβάσεις για λίγο ρολά, να ξεκουραστείς και να περιορίσεις λίγο τις κοινωνικές σου υποχρεώσεις και να περάσεις χρόνο μόνη για να βρεις τον εαυτό σου! Βρες τι είναι αυτό που σου χαρίζει πραγματικά ηρεμία και χαλάρωσε, τώρα μπορείς να το κάνεις!

Σκορπιός: αυτή η πολύ βοηθητική για εσένα Πανσέληνος στο 11ο οίκο σου, θα σε ανταμείψει γιατί ξέρεις πώς είναι το να είσαι μέρος μια ομάδας. Το να βοηθήσεις τις ανάγκες ενός οργανισμού μπορεί να δείχνει αρχικά σαν θυσία όμως θα πάρεις την ανταμοιβή που περιμένεις. Τώρα δίνεις προσοχή στο πώς περνάς με τους φίλους σου και αντλείς μεγάλη ευχαρίστηση από εκεί!

Τοξότης: αυτή η Πανσέληνος στον 10ο οίκο σου της καριέρας, μπορεί να φέρει κάποια κρυμμένα ζητήματα στο φως. Ίσως κάποιες λεπτομέρειες που δεν τους είχες δώσει πολύ μεγάλη σημασία σχετικά με τα επαγγελματικά σου και τώρα πρέπει να αποδώσεις τις ευθύνες. Αν είσαι καλά εκεί που είσαι το να γίνεις καλύτερη στη δουλειά σίγουρα μόνο καλό μπορεί να σου κάνει, αν πάλι δε σου αρέσει καθόλου η δουλειά σου άρχισε να ψάχνεις κάτι άλλο που να σου δίνει ευχαρίστηση!

Αιγόκερως: τώρα ίσως πάρεις απόφαση να ταξιδέψεις για εκπαιδευτικούς ή επαγγελματικούς λόγους αφού όλη η δουλειά γίνεται στον 9ο οίκο σου, πράγμα που σημαίνει ότι θα αρχίσεις να ετοιμάζεις βαλίτσες! Αν για κάποιο λόγο δεν μπορείς να βγεις εκτός σπιτιού τότε δεν αποκλείεται να έχεις πολλές επαφές με το εξωτερικό και τώρα μπαίνεις στη φάση να δεις τι στόχους έχεις.

Υδροχόος: αυτή η Πανσέληνος στον 8ο οίκο της οικειότητας και των στενών δεσμών θα σε μπριζώσει να σκεφτείς πώς μοιράζεσαι με τους κοντινού σου ανθρώπους αλλά και τους συναδέλφους σου. Μην κάνεις υποθέσεις για τις ανάγκες των άλλων και μην υποθέτεις ότι καταλαβαίνουν τις δικές σου ανάγκες. Μίλησε καθαρά και θα δεις ότι όλα θα πάνε καλά.

Ιχθείς: αυτή η πρακτική Πανσέληνος στον 7 οίκο σου των σχέσεων στην Παρθένο σε βάζει στη φάση να σκεφτείς τις συνεργασίες/ σχέσεις στη ζωή σου. Αυτό μπορεί να είναι μια πρόκληση έτσι ώστε να βρεις τι είναι αυτό που θέλεις και να το διεκδικήσεις. Το να κρίνεις και να σε κρίνουν είναι απόλυτα εποικοδομητικό και θα το καταλάβεις τώρα.

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη