Τι σε περιμένει με τη Νέα Σελήνη του Ιουνίου;

18.06.2012
Μια Νέα Σελήνη στις 19 του μήνα στους Διδύμους έρχεται να σε επηρεάσει ειδικά αν ανήκεις στα μεταβλητά ζώδια ( Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθείς) και μερικώς τους Καρκίνους και τους Αιγόκερως των πρώτων ημερών.

Συζητήσεις οικονομικού και πολιτικού περιεχομένου αλλά και οι μετακινήσεις είναι αυτά που θα σε απασχολήσουν αυτές τις μέρες ενώ γενικά αυτό το διάστημα θα είναι εκρηκτικό και μεταρρυθμιστικό ενώ καλά θα κάνεις να μην πάρεις μια πολύ σημαντική απόφαση τώρα . Για να μάθεις πώς θα σε επηρεάσει αυτή η Νέα Σελήνη διάβασε παρακάτω και μάθε τα απάντα για αν είσαι προετοιμασμένη βάση ζωδίου!

Κριός: τώρα νέοι δρόμοι ανοίγονται μπροστά σου για σπουδές, ταξίδια , μετακινήσεις και νέες γνωριμίες αρκεί και εσύ η ίδια να ανοίξεις την καρδούλα σου στην ανανέωση και το μυαλό σου στο καινούργιο και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα χάσεις.

Ταύρος: ιδέες, δυνατότητες και διέξοδοι σε θέματα οικονομικά κυρίως είναι αυτά που φέρνει μαζί της η Νέα Σελήνη ενώ πρέπει τώρα να προσέξεις και τα οικονομικά σου για να μην έχεις παρατράγουδα!

Δίδυμοι: τώρα είναι μια πολύ ευνοϊκή περίοδος για να κάνεις το βήμα και να πάρεις πρωτοβουλίες και να κάνεις καινοτομίες που θα σου βγουν σε καλό σε διάφορους τομείς της ζωής σου! Τόλμησε και δεν θα χάσεις!

Καρκίνος: η Νέα Σελήνη ίσως απομυθοποιήσει τον πιο μεγάλο φόβο σου και σου επιτρέψει να ξεμπλοκάρεις στα οικονομικά σου ή να ξεμπερδέψεις σχέσεις που είναι λιγάκι μπλεγμένες και πλέον να τα έχεις όλα ξεκάθαρα στο μυαλουδάκι σου!

Λέων: η ώθηση στις σπουδές και τα επαγγελματικά σου αλλά και οι επαφές και οι σχέσεις σου με τους γύρω σου και εκείνους που σε ενδιαφέρουν βρίσκουν τώρα πρόσφορο έδαφος και σου χαρίζουν μοναδικές ευκαιρίες και στιγμές.

Παρθένος: δώσε μια προσοχή στις 17, 18, 19 του μήνα που θα δεις την καριέρα ή την κοινωνική σου ζωή να εκτοξεύεται αλλά αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι να μην ξεθαρρέψεις πολύ. Το μέτρο είναι εδώ απαραίτητο σε κάθε σου βήμα έτσι ώστε να μην παρεκτραπείς.

Ζυγός: τώρα υπάρχει κινητικότητα σε σπουδές, ταξίδια ενώ τώρα δεν αποκλείεται να σχεδιάζεις τις διακοπές σου βάση αυτής τη κινητικότητας ή να κάνεις μακροπρόθεσμα πλάνα σχετικά με την δουλειά σου!

Σκορπιός: οι γεννημένες στο τέλος του ζωδίου επηρεάζονται περισσότερο από αυτή τη Νεά Σελήνη και να είσαι προετοιμασμένη ότι τα οικονομικά θέματα σχετικά με ασφάλειες , κληρονομιές και συναλλαγές με πιστωτικά ιδρύματα θα σε απασχολήσουν πολύ τώρα. Μην αγχωθείς και όλα θα πάνε τέλεια!

Τοξότης: ένταση σε συνεργασίες ή προσωπικές σχέσεις είναι από τα θέματα που ίσως κρύβει για εσένα αυτή η Νέα Σελήνη και τώρα ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις την άποψη σου για ορισμένα άτομα ενώ τώρα θα δεις ότι η υπομονή και η ψυχραιμία είναι οι καλύτεροι σύμβουλοι.

Αιγόκερως: τυχόν παρεξηγήσεις που μπορεί να τύχουν τώρα δεν πρέπει να σε κάνουν να χάσεις την ψυχραιμία σου αλλά θα πρέπει αν σκεφτείς ψύχραιμα και να βρεις λύσεις στα τρέχοντα προβλήματα σου.

Υδροχόος: τώρα βρίσκεις λύσεις σε επαγγελματικά προβλήματα που σε βάραιναν αλλά βρίσκεις και τον σωστό τρόπο να καλύψεις γρήγορα τις ανάγκες σου. Με το πρώτο τέταρτο της Σελήνης στις 27 θα υπάρξουν εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή και θα είναι για καλό!

Ιχθείς: η ανασυγκρότηση των δυνάμεων σου για έναν δημιουργικό σκοπό είναι αυτό που σε απασχολεί τώρα και δεν αποκλείεται από την πίεση που νιώθεις να πετύχεις να έχεις τα νευράκια σου!

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη