Σε βλέπω στο φλιτζάνι μου: «διάβασε» τα σύμβολα

13.08.2013
Πόσες φορές δεν έχεις μπει στον πειρασμό να γυρίσεις το φλιτζάνι του ελληνικού σου και πόσες φορές δεν θα ήθελες να μπορείς να το «διαβάσεις»;

Διάβασε παρακάτω κάποια βασικά για να μπορείς να διακρίνεις τα σύμβολα μέσα στο φλιτζάνι σου!

Τα σύμβολα και η γεωγραφία του φλιτζανιού: ανάμεσα στα βασικά που πρέπει να ξέρεις πριν ρουφήξεις με μανία τον καφέ σου είναι ότι τα σύμβολα εκτός από το βασικό τους μήνυμα ερμηνεύονται μαζί με τα «συμφραζόμενα», δηλαδή ανάλογα με την θέση τους και τους συνδυασμούς που σχηματίζουν.

Γενικά όσο πιο κοντά στο χείλος είναι το σύμβολο τόσο πιο γρήγορα να περιμένεις τις εξελίξεις, αφού όπως προχωράς προς τον πάτο τα γεγονότα αργούν. Στον πάτο βλέπεις τα πιο μακρινά γεγονότα που μπορεί να πάρουν και ένα χρόνο να εμφανιστούν! Η ανάγνωση ξεκινάει από την πλευρά που είναι το χερούλι και ακολουθείς τη φορά του ρολογιού. Τα σύμβολα κοντά στο χερούλι , αντιπροσωπεύουν γεγονότα που θα συμβούν άμεσα.

Γράμματα και αριθμοί: τα γράμματα αφορούν ένα άτομο που το όνομα του ξεκινάει από αυτό , ενώ οι αριθμοί ανάλογα με την θέση τους, μπορεί να σημαίνουν μήνες ή ημερομηνία!

Ειδήσεις: το βέλος σημαίνει ότι πολύ γρήγορα θα πάρεις μια απόφαση ενώ ο αετός σημαίνει επιτυχία ή ότι τα όνειρα σου θα πραγματοποιηθούν αλλά χρειάζεται υπομονή μέχρι να γίνουν πραγματικότητα. Αν δεις παιδί τότε να περιμένεις γρήγορες εξελίξεις και την πραγματοποίηση ενός δημιουργικού έργου ενώ το άλογο συμβολίζει γρήγορες εξελίξεις για μια συνεργασία ή ένα ταξίδι.

Επιτυχία & καλή τύχη: ο φιόγκος είναι το σύμβολο της επιτυχίας και η άγκυρα σημαίνει σταθερότητα και καλοτυχία ενώ η μέλισσα προμηνύει ότι θα αναγνωριστούν οι προσπάθειες σου, ο σκύλος σημαίνει ότι έχεις πιστούς φίλους ενώ το ψάρι σημαίνει ψυχική ωριμότητα και ότι μπορείς να βοηθήσεις του άλλους με τις γνώσεις σου! Αν δεις αυγό περίμενε αύξηση και επέκταση ενώ το κλειδί σημαίνει ότι κάτι θετικό ανοίγει!
Έρωτας & αγάπη: αν δεις καρδιά σημαίνει φυσικά αγάπη αν όμως έχει και γραμμές ίσως σε περιμένουν πίκρες στα ερωτικά σου! Αν δεις κιθάρα τότε να περιμένεις ένα νέο έρωτα να σου χτυπήσει την πόρτα ενώ το δαχτυλίδι όπως πολύ σωστά μαντεύεις σημαίνει γάμο αλλά αν είναι σπασμένο σημαίνει διαζύγιο!

Τα δύσκολα: τα σύννεφα σημαίνουν απογοητεύσεις που δεν θα κρατήσουν πολύ ενώ τα φίλια συμβολίζουν συκοφαντίες και εχθρούς. Ο πίθηκος σημαίνει κρυφό εχθρό ή άτομα που προσπαθούν να σε εκμεταλλευτούν ενώ το γουρούνι σημαίνει ζήλια και ότι καλά θα κάνεις να προσέχεις τις επιλογές σου!

Πηγή: Astra& Orama, Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη