Τι σου επιφυλάσσει ο Δίας στους Διδύμους;

11.06.2012
Ο Δίας στους Διδύμους σου επιφυλάσσει πολλά: επιτυχίες, αυτογνωσία και νέες ιδέες είναι λίγα από τα χαρακτηριστικά του.

Ήδη από τις 11 του μήνα ο Δίας έχει περάσει στους Διδύμους στις 20.23 το βράδυ ώρα Ελλάδας και θα παραμείνει εκεί για περίπου ένα χρόνο μέχρι τις 26/6/2013 στις 4.40 το πρωί ώρα Ελλάδας, που θα περάσει στον Καρκίνο. Η αισιοδοξία στην επικοινωνία και στην έκφραση σημαίνει πολλές επιτυχίες αλλά και βιαστικές και επιπόλαιες κινήσεις γι’ αυτό δεν έχεις παρά να διαβάσεις παρακάτω για να έχει μια ιδέα για το τι σε περιμένει!

Γενικά: η είσοδος του Δίας στους Διδύμους είναι ένα πολύ σημαντικό αστρολογικό φαινόμενο που έχει δύο όψεις. Η πρώτη όψη έχει να κάνει με τις νέες ιδέες που σχετίζονται με την επικοινωνία έτσι ώστε να γίνεται όλο και καλύτερη αφού το βάρος τώρα πέφτει στην επικοινωνία στις στενές σχέσεις και εσύ αλλάζεις και γίνεσαι πιο επικοινωνιακή σε όποιο ζώδιο και αν ανήκεις αφού την θέση της οικονομικής και συναισθηματικής ασφάλειας που είχαμε με τον Δία στον Ταύρο διαδέχεται τώρα η αλληλεπίδραση στις διαπροσωπικές σχέσεις.

Αν μέχρι τώρα πίστευες ότι η ζωή σου είναι ένα μπέρδεμα βάστα γερά γιατί η είσοδος του Δία στους Διδύμους πάει το μπέρδεμα σε ένα τελείως διαφορετικό επίπεδο! Το ζώδιο των Διδύμων είναι ευέλικτο και πολυδιάστατο και συμβολίζει μια πολύ φιλοσοφική προσέγγιση στη ζωή. Από εδώ και πέρα αυτό που έχεις μεγαλύτερη ανάγκη είναι να βρεις τις ισορροπίες σου ανάμεσα στα συναισθήματα σου, την διαίσθηση σου και τις ανάγκες σου σωματικές και ψυχικές. Η ευελιξία είναι εκείνη που θα σε σώσει τις ώρες της κρίσης και καλό είναι να προσέχεις αυτά που λες γιατί δεν ξέρεις που μπορεί να σε οδηγήσουν ενώ το να παρασκέφτεσαι τα πράγματα είναι η παγίδα που κρύβει αυτή η περίοδος. Τώρα εκτιμάς περισσότερο από ποτέ την αξία των λέξεων και η επίδραση των Διδύμων στην ουσία σου θυμίζει να δίνεις βάση στη λεπτομέρεια και τα ψιλά γράμματα που συνήθως είναι εκτός πλαισίου.

Η χρονιά που βρίσκεται μπροστά μας σχετίζεται με την λεπτομέρεια και την ευελιξία έτσι ώστε να βρεις την μεγαλύτερη αλήθεια και να διευρυνθούν οι εμπειρείες σου οπότε ετοιμάσου για ένα συναρπαστικό ταξίδι στην αυτογνωσία και την επικοινωνία!

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη