Τι σου κρύβει η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου;(Μέρος Β')

27.09.2012
Η Πανσέληνος στις 30 του μήνα στον Κριό είναι εδώ για να φέρει κάποιες αλλαγές στη ζωή σου που όμως όπως συμβαίνει με όλες τις αλλαγές σχεδόν με μαθηματική ακρίβεια γίνονται για καλό.

Διάβασε παρακάτω πώς θα σε επηρεάσει αυτή η Πανσέληνος για να ξέρεις τι σε περιμένει!

Ζυγός: η Πανσέληνος αυτή ζητάει στην ουσία να κάνεις λίγη υπομονούλα σε σχέσεις και συνεργασίες ενώ να είσαι προετοιμασμένη ότι όσες από αυτές είναι αδύναμες τώρα συνειδητοποιείς ότι ήρθε η ώρα να κλείσουν τον κύκλο τους. Κάθε κύκλος όμως που κλείνει σημαίνει αυτόματα ότι ένας άλλος ξεκινάει και σίγουρα θα είναι πολύ πολύ πιο υπέροχος!

Σκορπιός: τώρα έρχονται στην επιφάνεια οι ελλείψεις που υπάρχουν, οι ανάγκες που έχεις αλλά και νέες ευκαιρίες όλα αυτά πάντα για τα επαγγελματικά σου! Φρόντισε πιο σωστά τη φυσική σου κατάσταση αλλά και την υγεία σου αυτές τις ημέρες και όλα θα πάνε σούπερ.

Τοξότης: τώρα και με την Πανσέληνο αυτή στον Κριό βλέπεις ένα φρένο να μπαίνει σε πολλά από τα σχέδια σου όμως μην ανησυχείς τα σχέδια σου θα μπουν σε σειρά από τον Οκτώβριο. Τώρα είναι μια εποχή που πρέπει να προσέξεις να μην μπερδέψεις τα αισθηματικά με τις φιλίες γιατί το αποτέλεσμα δεν θα είναι ότι καλύτερο.

Αιγόκερως: τώρα έρχονται στην επιφάνεια τυχόν διαφορές που έχεις με συγγενικά πρόσωπα και βλέπεις ότι προκύπτουν νέες υποχρεώσεις σχετικά με συγγενικά πρόσωπα ή το χώρο του σπιτιού. Κάνε υπομονή και μην σου φαίνονται όλα βουνό γιατί δεν είναι, εξάλλου Πανσέληνος είναι και θα περάσει.

Υδροχόος: τώρα νιώθεις μια επιβάρυνση λόγω κάποιων συγγενικών προσώπων αλλά και με υποθέσεις που σχετίζονται με το εξωτερικό και το Δημόσιο. Φρόντισε να είσαι τυπική στις υποχρεώσεις σου και να μη δίνεις πολύ σημασία σε ότι σου λένε οι γύρω σου και όλα θα περάσουν!

Ιχθείς: αυτή η Πανσέληνος θα σε επηρεάσει αρκετά και θα επιδράσει επιβαρυντικά έστω και έμμεσα στα οικονομικά και κάθε λογής συμφέροντα σου γενικότερα. Δώσε προσοχή στις αποφάσεις που θα πάρεις και σε ότι κάνεις και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα!

Πηγή: Astra& Orama, Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη