Τι σου κρύβει η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου;(Μέρος Α')

24.09.2012
Ένα ακόμη αστρολογικό φαινόμενο, η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου έρχεται να αλλάξει τις μέρες και τις νύχτες σου στις 30 του μήνα στον άξονα Ζυγού- Κριού και θα επηρεάσει κυρίως Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους.

Αν ανήκεις σε κάποιο από τα παραπάνω ζώδια καλά θα κάνεις να περιμένεις αλλαγές σε προσωπικά και επαγγελματικά. Αν είσαι υπομονετική και δεν βιαστείς μπορεί από αυτό το διάστημα να βγουν πολύ όμορφα πράγματα! Διάβασε παρακάτω πώς θα σε επηρεάσει αυτή η Πανσέληνος ανάλογα με το ζώδιο σου για να είσαι προετοιμασμένη!

Κριός: αλλαγές στα αισθηματικά σου αλλά και σε όλες σου τις σχέσεις γενικότερα είναι αυτά που κρύβει για εσένα αυτή η Πανσέληνος. Οι αλλαγές αυτές είναι σημαντικές για την περίοδο που θα ακολουθήσει, Νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου και άλλα πρόσωπα φεύγουν, το σημαντικό είναι ότι τώρα όλα πάνε από το καλό στο καλύτερο.

Ταύρος: αλλαγές στις επαγγελματικές συνθήκες αλλά και στην επαγγελματική σου ζωή είναι στο προσκήνιο τώρα με την Πανσέληνο αυτή. Από το να αλλάξεις τον χώρο του γραφείου σου μέχρι να πάρεις μια προαγωγή όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα!

Δίδυμοι: αισθηματικά και δημιουργική διάθεση στο φουλ αφού φαίνεται ο έρωτας να σε γεμίζει ενέργεια και αυτό έχει φυσικά αντίκτυπο και στα επαγγελματικά σου!

Καρκίνος: τώρα ενεργοποιείται το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα που θα οδηγήσει σε μεγάλες αλλαγές στο σπίτι και την καριέρα σου! Αυτές οι αλλαγές ίσως επηρεάσουν και τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου, ενώ δεν πρέπει να βιαστείς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις.

Λέων: η Πανσέληνος αυτή στο φιλικό προς εσένα ζώδιο του Κριού, βάζει πολύ ψηλά τον πήχη. Τώρα και με την ενεργοποίηση του τετραγώνου Ουρανού-Πλούτωνα απόφυγε για λίγο τα ταξίδια και φρόντισε να μην κλείσεις σημαντικές συμφωνίες τις τελευταίες μέρες του μήνα και όλα θα πάνε σούπερ.

Παρθένος: η Πανσέληνος στις 30 του μήνα στον Κριό, μπορεί να φέρει μαζί της ένα έξτρα άγχος για ένα οικονομικό θέμα. Μην πάρεις ρίσκα γενικά αυτό το διάστημα και απόφυγε σημαντικές οικονομικές συναλλαγές για να μην βρεθείς προ δυσάρεστων εκπλήξεων.

Μείνε συντονισμένη και για το δεύτερο μέρος για να είσαι προετοιμασμένη για το τι να περιμένεις από την Πανσέληνο του Σεπτεμβρίου!

Πηγή: Αstra& Orama, Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη